2017 Kaymakamlık Sınavı
-
Bozmayın hocam moralinizi daha nihai liste açıklanacak sizinle birlikte bizde bekliyoruz:)
-
@paretowilfredo @kadir_karasu Sayıştaya gelen kpss şartı kaymakamlık için de söz konusu olur mu?
-
ösym anonim şirketi ortaklığı hisse senedi piyasasında bedelli sermaye artışına gideceğini borsaya bildirdi :))) kamu açıklama platformunda bildiriyi okuyan yatırımcılar şokta :)) ösym yaptığı açıklamada sınav piyasasına giriş çıkışlara bağlı olarak değişen puan konjöktüründeki dalgalanmaları önlemek için tobin vergisi koymak zorunda kaldıklarını açıkladı :))
-
@kaymakam bugün bakanlığı bi arkadaş aramış bi kaç sayfa öncede yazıyor kaymakamlık için öyle bir şey söz konusu değilmiş.
-
@sbf12345 teşekkürler hocam.
-
@kaymakam rica ederim
-
...............
-
@kadir_karasu bir kac sayfa evvel yanitladim kardesim ben de o.O simdilik gorunurde boyle bir sey yok diyebiliriz
-
Sayistayin kpss ile alim yapacak olmasi son derece mantikli geldi bana. Zaten konulari kpss ile paralel ayrica bir sinav yapmaktansa vmy alimi gibi once kpss ardindan klasik sinav ile is bitirilir. Ama kaymakamlik konu itibariyle sayistaya gore daha sinirli oldugu icin kpss sarti olmaz diye dusunuyorum.
-
@D.Drogba 2017 Kaymakamlık Sınavı içinde söyledi:
Sayistayin kpss ile alim yapacak olmasi son derece mantikli geldi bana. Zaten konulari kpss ile paralel ayrica bir sinav yapmaktansa vmy alimi gibi once kpss ardindan klasik sinav ile is bitirilir. Ama kaymakamlik konu itibariyle sayistaya gore daha sinirli oldugu icin kpss sarti olmaz diye dusunuyorum.
Hocam, ösym nin sayıştay konusundaki dünkü duyurusundan sanki sınavın 4 aşamaya çıktığı anlaşılıyor. Eleme sınavına katılacakların belirlenmesinde Kpss den alınacak puan kullanılacak demiş. Yani kpss, eleme sınavının yerine geçmiyor. Eğer duyurudaki gibi olacaksa yeni düzenleme gereksiz uzatır süreci.
-
arkadaşlar ben ilk defa gircem bu sınava 1 ay önceden başladım mikro iktisatı bitirdim makrodayım şuan yetişirmi sizce.
-
@bogaziciktisat Kapasitenize bağlı olmakla beraber mümkün olduğunu düşünüyorum
-
@mehmetsy Mehmet bey aslında bende kapasite çok var ama şimdiye kadar hiç oturup çalışmadım üniversiteyi bile ilk dönem bitirdim biraz uzattım ama süreci çok zor diyorlar siz girdinizmi daha önce anlatbilirmisiniz özelden lütfen yada deneyimi olan bir arkadaş.
-
@bogaziciktisat hocam çalışmanız gereken dersler hakkında bilginiz vardır diye düşünüyorum. Sık tekrar gerektiren bir ders, en verimli çalışma yöntemi ise yazarak çalışmadır. Ben önceki sınavı küsuratla kaçırdım, derslere çalışırken buradan ne sorulabilir diye düşünerek çalışmanız sizin lehinize olacaktır
-
Bir hocamla konuştum eylül yada ekimde bir ilan beklediklerini söylediler umarım o vakitlerde olur mayıs yada haziran çok erken.
-
Ösym geri vites yapmış tepkilerden dolayı sınav ücretini tekrar değerlendirceklermiş. Adamlarla resmen sınav parası pazarlığı yapıyoz tam komedi yemin ederim . Çarşamba Pazarı'nda domates satışı gibi ilan vermişler kafayı yicem :))
-
@bogaziciktisat sene içerisinde iki ilan gelir diyen de var ama genel görüş en geç Haziranda yapılacağı yönünde
-
@sbf12345 Hocam oldukça atarlı bi bir açıklama yapmış OSYM :))
-
Atarlı ösym
-
@mehmetsy bir senede iki defa alım olmaz sanmıyorum devlet onu 3 yıla dağıtır sınıf öğretmeninin özel eğitim , tarih öğretmeninin sınıf öğretmenliği yaptığı bir ülkede vali yardımcıları vekillik yapar 1 yıl