2017 Kaymakamlık Sınavı
-
@mg_ 15 Nisan gibi ilan gelir ozaman
-
@username7 4 Haziran sınav diyosun
-
@mg_ Hayir 45 gun onceden ilan geliyor hep. Sizin dediginiz tarih diye dusunuyorum bende. 25 haziran yani. (Yanlis yazmisim evet Nisan yazmisim mayis olacak)
-
@username7 Hocam 25 haziran Ramazan bayramının 1. Günü sınav olmaz o tarihte herhalde
-
kaynak önerileriniz nelerdir?
-
GUY ilana çıktı guya hazırlananlar bahar havasında RABBm tez vakitte bize de böyle güzel bir haber almayı nasip eder..Buarada @paretowilfredo nezaketen takipteyiz yada şuan bi duyum yok yahut çok yoğunum ilgilenemedim deme zahmetinde dahi bulunmaman bizi ziyadesiyle üzdü bilesin..
-
Güzel kardeşlerim siz Haziranda sınav varmış gibi çalışın her zaman diri kalın bunun size bir zararı olmaz. @paretowilfredo gerekli gördüğü zaman açıklamasını yapar.
Başkent Kariyer Haziranda kurs açtığına göre ve o kursun sahibinin bağlantılarına dayanarak yakın zamanda sınav olmayacağı kanaatindeyim. Önümüzde bu sınava hazırlanmak için tahminen 6 aylık bir süre var bu süre içerisinde sınavı kazanmak için değil derece yapmak için çalışın. Halihazırda bir işte çalışmayan kardeşlerin diğer ilanları takip etmeleri kendi faydalarına olacaktır. Ayrıca diğer sınavın mülakatları bile açıklanmamışken yeni ilan beklemek veya yeni sınav tarihini duymayı temenni etmek biraz fazla lüks gibi geliyor.
Hepimizin Allah yardımcısı olsun.
-
Selamin aleykum dostlar. Aciklama yapmama sebebim su anki alimin neticelenmeyisi. Cunku su an bir.bilgi cikmasi olasi degil. Eldekini bitirince insallah yeni alim gundeme girecektir. Sizler calismalariniza devam edin.
@Ömermuhtar kardesim yogunluktan inan ki yetisemiyorum bu ara. Yoksa gormezden gelmek durumunda degilim tabi ki. Kusurabakmayasin uzdumse.
@D-Drogba eyvallah dostum.
-
@muhsincebi önceki sayfalarda paylaşılan kanunlar var kardeşim onlar okunmalı
-
Kutluay Kararlı sürpriz bir sayıyla alım olacak, demiş. Hadi inşallah.
-
..........................
-
@hasbayburtlu Hayırlısı olsun hocam. Şimdilik çalışıp bekleyecez.
-
umut simsarlığı, simsarlık çeşidinin en alçakça olanıdır kannaatimce o yüzden sanki sağlam bi kaynakdan haber almışçasına süpriz alım olacak diyip sayı tarih vermeyen yokmu ifrit oluyorum!..
-
.....................
-
Son 3 yıl Mart Eylül ve Aralık aylarında sınav yapılmış. 45 gün önceden ilan gelmiş. Bu yıl farklı durumlar var anayasa da değişebilir vs. Bu yaz sınav olacağını sanmıyorum. Sonbahar yüksek ihtimal. Ama bu sadece şahsi tahminim. Erken olursa mahçup olmak istemem.
Içerden net bir duyum alan olursa da burada açıklayacağını sanmıyorum. Rakipleri eleme stratejisi olarak neden kullanmasın.. -
Anlaşılan o ki bize düşen Allah ın izniyle sabredip derece yapmak oldu.
-
dostlar size bir şey soracağım bu başlıkta belli kitle kaymakamlığa hazırlanıyoruz peki bu arada özel sektörde yahut kamuda bir işte çalışıyor musunuz ?
-
@jokerr Ben çalışmıyorum
-
@mg_ hocam özel sektörde misiniz ? ders çalışmak zor oluyor mu ? şimdi polislik guy ilanları gelince alternatifleri değerlendirip sonra hedefe mi yönelsem diyorum ? İdealist olmak gerçekten çok güzel bir şey fakat çevrede ki insanlar bir şekilde çalısınca insan farklı hissediyor
-
@jokerr Hocam işim yok. Yaş geldi çevre baskısı askerlik vs sıkntı derste çalışamıyorum şu günler 4 puanla sayıştay gitti 1.9 puanla kaymakamlık biraz p35 puanım var ama yığılma olduğu için gelme olasılığı sıkıntı polis alımı yok özel sektöre girsem 10 saat çalışcan eline geçen para belli parasınıda geçtim o kadar emek verdik emekleri yarıda bırakmak istemiyorum Dua et hocam