2017 Kaymakamlık Sınavı
-
..................
-
@kadir_karasu @Ömermuhtar cansınız.
-
aöf mezunlarının kaymakamlık sınavında şansı nedir? daha önce aöf mezunu olup kaymakam olan varmıdır? yazılı sınavı geçsek şansımız olur mu ?
-
Anayasa ve İdare Hukuku Themis yayınları Zehra Odyakmaz
Makro ve Mikro iktisat themmis yayınları tufan samet öztürk
Avrupa birliği ve insan hakları Kutluay Kararlı
İnkılap Tarihi Aylin Arıcan
Türkiye Ekonomisi Yasin ÇobanKaynaklarından çalışıyorum yeterli midir sizce?
-
@muhsincebi Nohutçu yu es geçme derim ,Zeynel çıkmış sorular ,data tarih soru, tufan Samet Türkiye ekonomisi
-
aöf mezunlarının kaymakamlık sınavında şansı nedir? daha önce aöf mezunu olup kaymakam olan varmıdır? yazılı sınavı geçsek şansımız olur mu ?
-
@fehmi hocam benim bildiğim kadarıyla düşük, çünkü hiç denk gelmedim.
-
Geçen sınavda Mülki İdare Amiri hizmetleri soruldu. Yapılacak sınavda bunlardan soru gelebilir.
-
İçişleri bakanlılığına bağlı kuruluşlardan 3 tanesini yazınız ?
-
@Bireysel-başvuru kardeşim jandarma hizmetleri genel sınıfı yanlış olmuş kardeşim.. Doğrusu: JANDARMA HİZMETLERİ SINIFI (657/36). bu farkı belirtme zaruriyeti duydum çünkü önemli bir fark.. malum son sınava giren arkadaşlar bunun önemini anlayacaklardır..
-
@mg_ Jandarma Genel Komutanlığı Sahil Güvenlik Komutanlığı Emniyet Genel Müdürlüğü Kamu Düzeni ve Güvenliği Müsteşarlığı ve Göç İdaresi Genel Müdürlüğü
-
@Ömermuhtar Doğrudur hocam biraz canlanalım
-
Guy gibi bunda da ilçe seçme olsa Başvurupta giremesek
-
@mg_ buarada platformun canlı kalmasını istemekle beraber şuda bir vaka: buranın ataletesini ancak @paretowilfredo nun duyumları kırabilir..
-
@Ömermuhtar Aynen hocam bekliyoruz şimdi dershanenin biriyle konuştum sınavı aralık ta bekliyoruz ama Temmuz da olabilir diye duyum aldık eylül de kaymakamlık olma olasılığı düşük çünkü hakimlik sınavı bekliyoruz dediler İstanbul'dan ünlü bir dershane
-
@mg_ hakimlik ve kaymakamlik ne gibi bir iliski icinde? bol keseden salliyor herkes. aralikta bekleniyormus ama temmuz olabilirmis. eylul dusuk ihtimal. ekim goz kirpiyor. haziran hani bana derken mayis zaten bana dokunmayin diyor. bir anda kasim ortaya cikmasin mi.....
bir kursa sekreterlik icin basvursam alinir miyim acaba ?
-
-
@mg_ deme be kardeşim aralıkta sınav gerçekten benim adıma pek kötü olur ama ne diyeyim hayırlısı neyse o olsun en nihayetinde toplumsal fayda şahsi faydamdan her zaman daha üstündür.. ezcümle Nasip...
-
@Ömermuhtar Benim içinde kötü olur ama Aralık ta olacağının garantisi yok yani sadece dershanen biri öyle dedi ki Oralara sarkmaz inşallah
-
@Ömermuhtar hocam düzeltmen için teşekkürler. Son sınava bende girdim biliyorum ufak tefek önemli yerleri. Sadece instagramda gezerken gördüm paylaştım. Düzeltmen için ayrıca teşekkürler