2017 Kaymakamlık Sınavı
-
-
@sbf12345 evet, ama zaten 3 madde yururluge girdigi icin bu konuda karmasa olmaz zaten kanun okuyorsaniz dipnotlar açıklayıcı oluyor.
-
@paretowilfredo kamuda istihdam edilmek üzere 61.500 kişilik kadro ihdas edilecek bir kısmı edildi bile 2017 alım planları hızlı bir şekilde yapıldığı ortadayken kaymakamlık alımı ile ilgili hala bir gelişme yok mu mülakatların neticelenmesini bekliyoruz biliyorum ama hakimlik sınavı gibi mülakat bitmeden ilana çıkma olasılığına binaen soruyorum ?
-
@paretowilfredo Ey dipdiri meyyit, 'İki el bir baş içindir.'
Davransana... Eller de senin, baş da senindir!
His yok, hareket yok, acı yok... Leş mi kesildin?
Hayret veriyorsun bana... Sen böyle değildin. M.A. ERSOY -
http:// www . memurlar. net /haber/668720/ dpb-atama-izinlerinin-dagitimini-gerceklestirdi.html?utm_source=headlines
arkadaşlar bu listedeki içişleri bakanlığının 140 rakamı Kaymakam alımı ile ilgili mi yoksa genel memurluk için midir, fikri veya bilgisi olan arkadaşım var mı acaba ?
-
@emrahh3453 b kadro tamamıyla.
-
onay yazısı g bendi ve KAMU GÖREVLERİNE İLK DEFA ATANACAKLAR İÇİN
YAPILACAK SINAVLAR HAKKINDA GENEL YÖNETMELİK kapsamında olması yalnızca b kadrosuyla sınırlı olmadığını gösteriyor kanaatimce.. -
ayrıca açıktan atama ve nakil sayıları dediği için kaymakamlıkalımıda açıktan atamaya girdiği için 140 kişinin içinde olmasında beis yok gibi..
-
@Ömermuhtar Kontenjan izni alınmış diyebilirmiyiz
-
@mg_ kardeşim seninde bildiğin üzere kontenjan artırılmasını istiyordu bakanlık bence bu sayı ona delalet olabilir.. inşallah öyledir yani
-
@Ömermuhtar İnşallah Reis
-
Mülakat sonuçlarındam önce ilan gelir mi bilmiyorum. Bu durumu paretoya sorsanız belki daha sağlıklı olur.
-
B grubu kadrolar dahil değil bu sayıya diyemeyiz bence.
-
@OseneBuSene Öncelikle Merkezi Atama nedir sorusunun cevabını verelim: Merkezi Atama KPSS Kamu Personeli Seçme Sınavı neticesinde KPSS Puanı İle ÖSYM Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi tarafından yapılan Yerleştirme Tercihleri sonuçlarına göre yapılan atama türüdür.Naklen Atama nedir sorusunun cebvabı: Kamu Kurumlarında Devlet memuru kadrosunda görev yapan personellerin aynı kurum veya bir başka Devlet kurumuna kadrosuyla beraber geçiş yaparak atanma şeklidir.Açıktan Atama nedir sorusunun cevabı ise: Merkezi atama veya Naklen atama dışında kalan atamalardır.Yani Devlet Memuru olmayan kişilerin ilk defa veya yeniden devlet memurluğuna sınavlı yada sınavsız atanmasıdır. ezcümle: A,B Hepsi ihtimaller dahilinde kardeşim ne hepsi a kadro ne hepsi b kadro diyebiliriz..
-
Mayıs-Haziran dönemi sınav beklentisi dillendiriliyordu, kaymakamlık kursları hazırlık gurupları olusturuyordu, 105. Dönemin mülakat sonuçları dahi açıklanmadı, bir sessizlik hakim...
Bu sessizligi nasıl değerlendiriyorsunuz? -
arkadaşlar merhabalar. 4t akademi kadıköy şubesi ile görüştüm kurs için. uzun bir görüşme oldu ve kursun bitiş tarihini falan sordum. Eylül gibi sınav bekliyoruz eylülden önce bititiriz dediler. yani eylülde bir sınav olabilir belki. daha önce de ankarada başkent kariyer ile görüştüm tam bişrey söylemediler ama onlar da eylüle göre hareket ediyorlar. eylüle kadar konular bitecek eğer erken sınav gelirse ek ders yapıcaz yetiştiricez demiştiler. herhangi bir dersane ile alakam yoktur arkadaşlar bilgi vermek istedim.
-
@öktem_ilteriş kardeşim bir kıssayla müsaden olursa izah edeyim 80 yaşında ki bir amcayı yeğeni almış yanına oturtmuş ve söylemeye başlamış seni evlendireceğim sana iyi bir ev alacağım felan fistan işte amacada demiş ki: dediklerine inanmıyorum ama söylediklerin hoşuma gidiyor ... o misal bizimkide..
-
@Ömermuhtar eyvallah kardeşim
gerçekten öyle konuşulması bile hoşumuza gidiyor. -
Bunlar b grubu muhtemelen arkadaşlar a grubu olsa içişlerinde sadece kaymakamlık yok içişeri uzmanlığı il planlama uzmanlığı dernek uzmanlığı falan var . Sınavın eylül ayının sonunda olacağını düşünüyorum ekim sonu başı sınavlar pkunur aralıkta mülakat başlar en az üç ayda mülakatlar baya uzun bir süreç
-
@sbf12345 Arkadaşın biri 9 Eylül diye yazmıştı Hocam