2017 Kaymakamlık Sınavı
-
bazi arkadaslar 3-4 ay once sadece kaymakamlik calisacagim galiba diyordu. beklenti simdiye kadar sinavin olmasiydi. kpss geldi okul bahcesinde bekliyoruz, ilan bile yok. herkese basarilar..
-
Hadi bakalım mm
-
@issiz Acele bi şekilde mülakat yapılıp 2,5 ay açıklanmamasını kimse kestiremezdi herhalde sabır ve dua ile bekleyeceğiz.
-
Şahsi düşünceme göre bu gireceğimiz sınavla atanacak kişileri, aralikta kazananlarla ayni kursa alma gibi bir düşünceleri olabilir belki de ondan bekletiliyor.
-
@username7 Yeni sınav ilanı yok ortada
-
- Dönem atamalarının nihayete erdirilmemesi, geciktirilmesi bu yıl sınav olmama durumunu da akla getirmiyor değil..
-
Arkadaşlar sınav için bi duyumu bilgisi olan var mı?
-
@mg_ İlan yok da kaymakamlık makamı kaldırıldı mı sanki? gelir elbette yakında
-
@username7 inşallah hocam
-
Yaz geçsin Bi hele daha çok erken ilan ve duyum için bence
-
Olasi yeni sinav en erken Ekim en gec Aralik ayinda yapilir
-
@D.Drogba Hocam neye göre bu kanıya vardınız
-
Arkadaşlar yukarda bir arkadaş yazmış, 105 ve 106. Dönem adayların stajı aynı anda devam başlatılabilir diye bana çok mantıklı geldi
-
@mehmetsy daha önce böyle bir uygulama olmuş mu kardeşim?
-
@mehmetsy bana ise ütopik bir beyin fırtınası gibi geldi.. 103. dönemin mülakat sonucundan 4 hafta sonra ilan geldiği halde 103. ve 104. dönem birleştirilmedi birleştirilmeside olmazdı zaten dönem mefhumunun kıymeti harbiyesi kalmaz.. bir ikincisi kaymakamlık ihtiyacı bizim düşündüğümüz şiddette değil arkadaşlar 3.sü ise eğitim daire planları açık 2017 için 4.sü iki dönemin birleşmesi şu aşamada imkansıza yakın, bir ilan bugün gelse süreç 6 ay sürer buda yıl sonu demek 105 ise şu aşamada 1 ay içinde staja başlar gibi... saygılarımla..
-
@Ömermuhtar kardeşim sadece fikir yürütme çabalarındayım. Beyin zaten çoktan devre dışı. Ocakta nisan ayında sınav var diye heyecanlandığımız günleri hatırlıyorum mayıs bitiyor değil sınav değil ilan duyum bile yok
-
2012 yılında Aralık ayı sonunda sınav yapılmıs ve 2013 de kaymakamlık sınavı yapılmamıs 2014 sonbahar döneminde sınav acılmıs, ins bu yil sınav olmayan nadir yıllardan olmaz..
-
@mehmetsy sende haklısın ne deyim kardeşim. ALLAH hepimize sabrı cemil ihsan eylesin daha fazla beklemeyiz umarım..
-
Ya inşallah en az 100 kişilik bi ilan en geç eylülde gelir. Hatta 2 ekimde sınav olsa çok da güzel olur. (2 ekim geçen sene planlanan ama darbeden dolayı gerçekleşemeyen sınav tarihi )
-
Yaz bitmeden denilmişti ben onda israr ediyorum
İlan 23 - 24 Mayıs ÷ Sınav 8 - 9 Temmuz
İlan 13-14 Haziran ÷ Sınav 29 - 30 Temmuz
bunlar boş yerler. Inşallah gelir bekliyoruz