2017 Kaymakamlık Sınavı
-
@username7 İnşallah hayırlısı ile. Arkadaşlar bu arada soru kaynağı önere bilir misiniz ? Ankara Kariyer, KAS, 657 yayınları haricinde.
-
@mustafa58yilmaz Bosluk doldurma çok yok o dediklerinizi çözün bir de savas yayinevinden cikan Ideal kamu hukuku soru bankasi var tum cikmis kamu hukuku sorulari mevcut o bitirilmeli.
Turkiye ekonomisi ve insan haklarindan ayrica soru bankasi alip cozmeye gerek yok, o ezber zaten bulabildiginiz kaynaklardan cözersiniz.
Iktisat da zeynel dinler cikmis sorulari cozuyor 2 ciltlik kitabi o iyi.
-
arkadaslar buraya hangi kanunlari calismamiz gerektigi yazilmisti. aradim ama bulamadim. kaydeden varsa gonderebilir mi ?
-
Ya arkadaslar sonuc listesini gordukten sonra ben acaba diye soruyorum. Kitaplara para harca, zaman harca ankaraya git bir suru işkence sonucu görene kadar belki bazi seyler degismistir dedim ama yok ayni tas ayni hamam.
-
Ben de bu sınavı bekliyorum çalışmak istiyorum ama listeyi gördükten sonra acaba diye düşünmedim degil. 75 alan adam mülakatta ne yaptı ki 99 aldı. Ya da 73 e 90lar. Bilemiyorum
-
@faizkoridoru kesinlikle katiliyorum. Ben henuz 2016 mezunuyum ve mezuniyetimden sonra açilan ilk sinav olan 24 Aralik İdari Hakimlik sinavina bir heves hazirlanmaya koyuldum. Tam bir cahil cesaretiydi ve elimde 500 sayfalik ozet Soho isimli kpss hukuk kitabi vardi. Bu kitap ve cikmis sorular eşliginde 3 ay kadar bir surede hem iktisat hem hukuk, maliye hatta muhasebe bile calistim ardindan hakimlik sinavina girdim ve 2 puanla idari hakimligi kaçirdim. Anayasa+idare+idari yargi kismi toplamda 200 sayfayi geçmeyen bu kaynak bana bu alanlarda full yaptirdi. Sonra sinavlarin aslinda derinlemesine degil genişleme calisilmasi gerektigini daha iyi anladim ve iki ay kadar once mevzuat.gov.tr den gerekli tüm kanunlari cikartip ciltlettim ve şimdi yoluma yine emektarim Soho ve kanunlarla devam etmeyi düşünüyorum. İdare hukuku çok geniş bir mevzuat olsa da arkadaşin dediği gibi kanunlarin nerelerinin işinize yarayacagini gorebiliyorsunuz. Belki sizlere akil verebilecek kadar bilgim ve tecrubem yok ama ben de kesinlikle bu yaziya sonuna kadar katiliyorum. Herkese başarilar diliyorum, emeklerinizin karşiligini tez zamanda almaniz ümidiyle..
-
-
İlan edilse ne olacak? Sınavda bilgisini, becerisini, liyakatini kanıtlamış olanlar değil Ankarada dayısı olduğunu kanıtlayanlar seçiliyor.
-
@karakalpaklı seni piste alalim şöyle yavaştan:)
-
Açıkcasi kazanabilecegimden öte bi bahane ciksinda evde kpss sonucum göze batmasin diye bu sinavi istiyorum Insallah gelir
-
Mülakatlar soğuk ama elenince alışıyorsun... Hepinize şimdiden başarılar arkadaşlar
-
Arkadaşlar şimdi sınav ne zaman olur sizce
Eylül gibi bir genel kanı vardı anladığım kadarıyla daha erken yada gene Eylül'de mi olur sizce
-
@karakalpaklı bu sevda bitmez!
-
A kadro yayınlarının kaymakamlik konu anlatım kitabı nasıl dostlar? Daha once kullanan tecrübeli arkadaşlar ne der
-
arkadaslar mulakatı gecıp gumruk mufettıslıgını kazanan var mıydı aranızda
-
Arkadaşlar mülakatlar da açıklandı, yeni sınav söylentileri ortaya çıkmaya başladı. Mülakat sonuçlarının yıkıcı bir etkisi oldu bazıları için. Rabbim bu dönemde emeklerimizi boşa çıkarmasın
-
@aksaçlı Dediğiniz yok ama anayasa ve idare hukuku seklinde iki kitabı var bende a kadronun. Ben begeniyorum güzel özet yapmislar ama malum özet sadece. Özetle temel olusturup ustune bir seyler koymak isteyenler icin tavsiye ederim ama sadece onlarla calismak olmaz.
-
@username7 öyle zaten özet olduğunu biliyorum maksat altyapı olsun diye sordum dostum
-
@aksaçlı O kitap güzel bir altyapı yapar ve sınava birkaç gün kala güzel bir genel tekrar yaptırır ancak üzerine herkesin kullandığı başka kaynaklarla takviye yapmalısınız. Hazırlanmadığım için kaynak öneremem ancak kitabı incelemiştim...
-
@odtüsbky Üstadım 2017 kaymakamlık sınavı yakın zamanda olacak mı