2017 Kaymakamlık Sınavı
-
@sbf12345 mücadeleye devam hocam elbet bıkıp alırlar
-
@username7 kardeşim verdiğin tarih senin öngörün mü yoksa sağlam kaynaktan mı aldın, yakın tarihren bahsediyorsun biz de tedbirimizi alalım.
-
@öktem_ilteriş Benim tahminim ama mustesar yaz bitmeden dusunuyoruz demisti onu baz alarak öyle bir cikarim yaptim ösym takvimine bakarak.
-
@username7 mevsimler değişiklik arz ediyor kardeşim malumunuz iklim değişikliği var ama ilan dersen tarafımızca makbul olduğu gibi muteberde olur..
-
Yavaş yavaş toparlanıp kaymakamlık mülakat başlığından buraya mecburi geçiş yapıyorum ben de. İnşallah sınav tarihi tez zamanda belirlenir ve inşallah yeniden kazanırız.
-
Öyle ya da böyle bu yıl bitmeden bi alım olacağı kesin gözüyle bakılıyor konuşulanlara binaen. Eylül de olsa Aralık'ta olsa haziran itibariyle başlanmalı hazırlıklara.
-
Arkadaşlar selamun aleyküm hayırlı ramazanlar.diyelim ki başvuru itibariyle fotoğrafımin süresi son buldu...ben basvurumu il sınav koordinatörlüğü nde yapabilirim değilmi.
-
@OseneBuSene yaparsın sıkıntı yapma daha sınav ilanı gelmedi
-
Sınavi daha once kazanan arkadaslar tavsiyelernizi dinlemek isteriz nerden baslayacagımı kestiremiyorum:)
-
@fablo REFERANSTAN BASLA KARDESIM PUAN FILAN YALAN DOLAN BEN ELENELI 1 HAFTA OLDU :d
-
@mr08 hocam sizin bölüm neydi?
-
@mr08 eyvallah hocam puanınız kaçtı sorabilir miyim ?
-
@fablo 90
-
@mr08 Tekrar hazırlanmayı düşünüyor musunuz?
-
@username7 Bende 90 alsam elemezler diye düşünüyodum tam cevabımı aldım
-
Referans bulun bulun diye diye bu hale getirdiniz sistemi zaten. Hala da akillanmadiniz. Böyle mesrulastirmaya calismsyin. Bulan kendine bulur. kendi hakka girer
-
@Mimar kim getirdi bu hale? sinava hazirlananlar mi mesrulastirma cabasi yok, arkadas tecrubesini yazmis. %90 basari saglayip kazanamamis.
-
Arkadaşlar her devirde böyle şeyler oluyor nepotizm veya tanıdık kayırma işleri ancak bunun öyle kesin çizgilerle olduğunu düşünmüyorum şuan veya öyle inanmak istiyorum.
100 kişinin 30u böyle alınsa 70 normal alınıyordur bence. Kaldı ki o kişiler de yazılı sınavda belli bir başarıyı yakalamış kişiler.
Gönül ister ki hiç bunlar olmasın hak eden girsin ama insan doğası işte hastanede bile tanıdık doktor arıyoruz sanki tanıdık olunca değişik tıp teknikleri uyguluyor. Batı topluluğu fazla bireyselleştiğinden böyle şeyler pek olmuyor ama onların da hali ortada. Bizim millet olarak ortasını bulmamız lazım iki taraf da yanlış bana göre.
-
@username7 100 kişinin 70 i referans kalan 30'u da bir ihtimal normal yollarla alınır hocam.
-
Yeni kitapları beklemeliyz mi yoksa nohutcunun 2016 idaresi veya kanunnameden baslansa mi