2017 Kaymakamlık Sınavı
-
@odtüsbky sağolun hocam, dediginiz gibi yapcam mecburen başka kaynaklarla takviye yapmak lazım
-
@paretowilfredo hocam gerci yazmışsın ahmet nohutçu diye ama sence idare için ümit kaymak nasıl? Şuan elimde o var ama bu teşkilat kısmını çok mu detaylı anlatmış emin değilim. Sormak istedim
-
arkadaşlar acaba insan hakları ve demokratikleşme yeni baskı kitap alan var mı?2015 themis ve 4t var bende yeterli olur mu yoksa yeni çıkan varsa almak mı gerekir
-
@FreeBoY genel olarak aynıdır ama insan hakları kurumlarında değişiklikler var o eksikleri tamamlarsan kitaplar işini görür
-
dostlar yeni sınav ne zaman gelir
-
@RootofAllEvil 29 - 30 Temmuz
-
@username7 2017 Kaymakamlık Sınavı içinde söyledi:
@RootofAllEvil 29 - 30 Temmuz
Hocam sınav mı ilan mı o -
@mehmetsy Sınav hocam
-
@username7 Cok erken degil mi hocam ya 8 temmuzda kurs başlatanlar var
-
@kismetnasip Themis'in yayımları bilgi olarak fark yaratmaz kardeşim. Ama anlatım olarak beni sıktı Hukuk'u seven birisi olmama rağmen. Ahmet Nohutçu'yu daha rahat anlatımı için yazdım. Bilgi olarak eksik olmaz Themis de.
-
@paretowilfredo evet cok bunaltiyor calisirken Bende bir ahmet nohutcu alayim o vakit..oldugu kadar:) tesekkurler hocam
-
@username7 hocam eylül söylentilerini çok duydum ama hiç temmuzu duymamıştım
-
@paretowilfredo son zamanlarda Yen'i bir ilanın geleceğine dair duyumlar var. Sizin ulaşabildiğiniz bir tarih var mı sınavla ilgili .
-
Gayet seviyeli konusmalar oluyor bu grupta onun icin bugun uye kaydimi yaptim. Az önce kaymakam adaylari şubusiyle konustum. Çok buyuk ihtimalle olacak dedi. Kesinlesen bisey yok ama beklentimiz eylül ayi icinde olmasidir. Hepinize iyi calismalar
-
@wagner06 eyvallah hocam, sayı ile ilgili bir şey söylediler mi?
-
onu soramadım hocam. ama sınavdan bahsettim kendisi hemen tarih konusunda bilgi verdi yani anladığım kadarıyla bir kamu kurumunda çalışan memur kesin bir şeyler duymamışsa fikir beyan etmez. benim düşüncem yakın zamanda ilan gelecek. ben tekrar arasam belki sabah konuştuk derler ama biriniz arayıp sayı konusunda bilgi alabilir 0312 422 4000 numaradan önce 2 sonra 7 yi tuşladığında kaymakam adayları şubesine bağlıyorlar. ılımlı insanlar bilgi veriyorlar
-
@wagner06 hocam 2017 de 100 kaymakam alınacağına dair kesinlik var içişleri bakanlığının yayınladıgı performans raporu galiba oraya bakarsan 100 kişilik alım kesinlik arzediyor.
-
sınava girip girmemeye bir türlü karar veremiyom. bu gidişle yazı tura atıp karar verecem.
-
@sbf12345 hocam ben vazgeçmeyin derim,mutlaka deneyin. Mülakattan kaç kez elendiniz?
-