2017 Kaymakamlık Sınavı
-
@safiTÜRK69 o gerceklerden kacma dedı burdan degıl
-
@gecegezen torpil dediğin Bakanın çoçugu yeğeni vb Refarnsta ise emek verirsin aslında tanıdığın kimse yoktur ama ulaşmaya çalışırsın. Çevre yaparsın bürokrasiyle muhatap olursun. Örnek vereyim idari hakim olan arkadaşımın hiç bir çevresi yoktu. Ancak sınavı kazanınca Meclis'e, yargıtaya Danıştaya heryerden referans kovaladı. Demem o ki sınav kazanınca herşey bitmiyor. İnan'ın mülakat komisyonu işe kimin gireceğini bilmiyor bile sadece göstermelik oluyor siz perde arkasında asıl mülakatı veriyorsunuz
-
Art niyetli falan değilim.bi umut girdik,kazandık,elendik.evet yine bir umut girip kazanmak için çabalayacağım.ama hayaller kurup ilk sahurunun zehir olmasını,günlerce ağlamayı,hala insanların imalı sözleriyle içten içe kahrolmayı yaşayan anlar.ben hayatımda güzel şeylerin olacağına da inanmıyorum hiçbir zaman.senin mantığına göre yaşamayım o zaman
-
Hak şerleri hayr eyler
Zannetme ki gayr eyler
Arif anı seyr eyler
Mevla görelim neyler
Neylerse güzel eylerSen Hakk'a tevekkük kıl
Teslim ol ve rahat bul
Her işine razı ol
Mevla görelim neyler
Neylerse güzel eylerErzurumlu Ibrahim Hakkı Hz. gibi deyip önümüzdeki sınava odaklanalım, Ahmet Nohutcu hoca da facebooktaki gurupta paylasımda bulunup aktifleşme çağrısı yapmış.
-
@taromisaki9 anlıyorum ne hissettiğini çünkü o damdan birlikte düştük ama artık ayağa kalkma zamanı nereye kadar uzulebılırız ? tıka kulaklarını basla calısmaya daha hırslı daha azımlı sekılde daha bı ınatla .
-
@mr08 kardeşim önceden yazıp çizmezdim ama forumu çoktandır takip ediyorum.kaymakam 58 bile kazandı birşeyler değişmiştir diyordum ama değişmemiş.elbette dediğin gibi artık çalışmak zamanıdır.ama 1 hafta önceki o geceyi yine yaşayacağımı da biliyorum.kısacası hiç umudum yok
-
@taromisaki9 bu konu hakkında konusmak ıstemıyorum hıc bahsetme
-
@mr08 ben de burada birilerini darlayım da belki birkaç ay sonra benim içinde taromisaki9 bile kazanmış derler
-
valla kardeşler bi hafta doldu artık tekrar hazırlanma vakti. Ama bu süreçten kavradıklarım artık hazırlandığımı bile kimseye söylememek ikincisi referans gerçeğini kabullenmek..
-
Ben de bir kaybeden olarak bu işin peşini bırakmayacağım sen bu sınava giremezsin denilene kadar devam edeceğim referans işi beni yildirmayacak çünkü kaymakamlık bir idealdir. Yarın başlıyorum besmele ile başarılar şimdiden tüm vazgecmeyenlere
-
elenen herkes burda maşallah ben eksik kalmışm
-
@dividant2 mülakat sayfasıyla arası pek yakın buraya geçmek fazla zor olmadı : )))
-
nohutcu hocamız startı vermıs 100 kişi diyo arkadaşlar hazır mıyız
-
@mr08 elendigni öğrenip kpssye girmek paha biçilemez, bi kere daha elenmye hazırım
-
@dividant2 valla fena bi sabahtı ya hic cikmayacak aklimdan
-
Piyasada zenith diye bi kitap var alan okuyan deneyen oldu mu
-
@osaduman ilk kez duydum
-
@mr08 Tarih vermiş mi hocam
-
@osaduman gordum kitapcida da bakmadim icine kaymakamlik hukuku yaziyodu
-
7 sene evvel ilk ise başladıgmda,o zamanlar toyuz tabi,bi abi vardı 30larda.diyordu ki her kaymakamlik mülakatinda aynı tipleri görüyorum hep birlikte eleniyoruz.işte biz de öyle olabilriz