2017 Kaymakamlık Sınavı
-
Kaymakamlık sınavı eylül ayının 2. haftası yapılması planlanıyor. Kontenjanın ise 100 olması bekleniyor.
-
@KaymakamAdaylıgı kesin mi hocam nerden duyum
-
9 eylül kesinleşmiş diye duydum bende ösym ile protokol falan ama sayı protokolde yok tabi. Muhtemelen 100.
-
Heyecanı yüksek tutmak lazım hep 2018 eylüldür o
-
@KaymakamAdaylıgı Hocam son mülakat oldu mu sizin ? Sonuçları da sizden öğrenmiştik yaklaşık 10 gün önce
-
Allah'ın izniyle 09.09.2017 sınav var arkadaşlar herkese iyi çalışmalar dilerim.. İnşallah sınavdan sonra görüşürüz tekrar cümleten Hoşçakalın..
-
@KaymakamAdaylıgı 2017 Kaymakamlık Sınavı içinde söyledi:
Kaymakamlık sınavı eylül ayının 2. haftası yapılması planlanıyor. Kontenjanın ise 100 olması bekleniyor.
arkadasımız gece acıklanacagını da bılmıstı hayırlı olsun dıyelım artık
-
Hocalar ciddi misiniz ya 9 eylül filan. Geçen sınavda 64 almıştım tarih iktisat idare eksikken. Ekstra çalışamadım dershane vardı. Bu sefer çalışıp gireceğim inşallah.
-
@genclerbirlikli yarından tez yok basla , hatta sahura kadar program yap planlı gıtsın her sey
-
@mr08 doğru diyosun başlamak lazım
-
@karakalpaklı nerdesin sinav 9eyluldeymis
-
Hem guy mülakatına hazırlanıp hem de kaymakamlığa çalışmayı düşünen var mı,birlikte yürür mü ikisinin de çalışma konsepti farklı olduğu için bir danışmak istedim.Ekstra olarak Ahmet Nohutçu'nun açık uçlu soru bankası güncellenecek deniyordu,son sınavda bir kaç hata tespit edilmişti yanılmıyorsam.Son olarak çok önceleri bir arkadaş hangi kanunlara bakmamız gerektiğine dair kapsamlı bir yazı paylaşmıştı,hatırlayan veya o veriyi kaydeden varsa paylaşırsa müteşekkir olurum.Herkese hayırlı geceler,hayırlı sahurlar.
-
@heroo Açıklama için teşekkürler. Ben de bir önceki sınava kaymakamlık kampı ile çalışmıştım. 69 puanda kaldım. Kanunnemenin genelr olarak tavsiye ediliyor. Onu alıp başlamayı düşünüyorum.
-
Arkadaşlar en son sınavda 400 üncü kişinin puanı kaçtı acaba bilen var mı
-
@sofuoglu Ahmet Nohutçu hep yanlış. Kitap yerine kanunlara bakın
-
@Çetin Son kişinin puanı 73 küsürdü kardeşim ama küsüratı bilmiyorum. Zaten nihai listede de 73 puanlardan var.
-
Kaymakamlık için bende aranızdayım. 9 Eylül Cumartesi 2017 tarihi belirlendi diye bende duyum aldım. Herkesin hakkında hayırlısı olsun. Güzel bir kaynak listesi verecek olan var mı ? Her ders için.
-
@Bireysel-başvuru Kas mı yanlıs konu anlatımlı kitaplarımı
-
Kanunname'de bir yanlış vardı onu da sınavda sordular ve yanlış yaptık ama yine de Ahmet Nohutçu iyidir.
-
Yine bir sınav ama hep aynı heyecan :). Hepimize Allah kolaylıklar versin aşkla başladığımız bu yolda muzaffer olduğumuzu görelim inşallah