2017 Kaymakamlık Sınavı
-
@Ömermuhtar bu tarih duyumu sağlam bir kaynaktan mı acaba
-
@fablo kasda var hocam. Konu anlatımına bakmadım.
-
Anayasa ve idare için güzel hazırlanmış çıkmış sorular var mı tavsiyeniz ? (Açıklamalı ) Bir de kas ihtiyacı karşılamadı.son sınava yakın formatta deneme sınavları yakalayabilen oldu mu ?
-
tecrübeli arkadaşlar kanun mu okumalı nohutçu themis gibi kitaplardan mı çalışmalı
-
Nohutçunun beşi bir yerde kaymakamlık seti var bilgisi olan var mı nasıldır?
-
@aycan idare anayasa ve insan hakları . Fena degil digerleri çöp . O seti aldığıma çok pişman olmuştum
-
@safiTÜRK69 hocam şimdi benim bu sinava ilk hazirlanisim olacak o yuzden saglam kaynak arayisindayim. Anayasa ve idare icin kanunname, demokratiklesme ve insan haklari icin kutluay kararli, teko icin tufan samet, mahalli idareler ve Türkiye'nin idari yapisi icin de ilgili kanunlardan yararlanmayi dusunuyorum. Bir ekleme cikarma oneriniz olur mu bu kaynaklara? Diger tecrube sahibi arkadaslarin da dusuncelerini beklerim.:)
-
arkadaslar anayasa ve idare'de yapilan degisiklikleri nereden bulabiliriz, yardimci olur musunuz?
-
@taromisaki9 Kas ihtiyacı karsılamadı derken farklı soru tiplerimi geldi
Hocam -
@fablo dostum sınav tek cvplı sorulardan oluşuyor.tek kelime genelde.öyle madde madde şunu yaz bunu yaz diye soru yok yani.aslında sınavdaki format basit olan.kas işi abartmış yani
-
A kadroyu deneyin derim kas veya 4t yi birakin
-
@mr08 soru mu deneme mi hocam a kadro ? Onu bilmiyorum,daha çok kas ile 4t prim yaptı son 2 sınavda
-
@aycan Not paylaşım grubu oluşturacağım sınırlı sayıda kişiyle bekleyin
-
@username7 bize de yer var mı kardeşim?
-
@öktem_ilteriş Elbette kardeşim kapımız açık. Bu sınava çabalayanlarla oluşturacağız inşallah.
-
Son sinavda 8 kiz alinmis:) normale gore rakam iyi mi, normal mi, az mi?
-
@kismetnasip 10 biliyorum ben ama... normale göre çok fazla.104lerde 2 taneydi.
-
@kismetnasip bu kez adil olmuş.yani bayan almıyorlar diye bir durum yok.eşit davranılms kazanan kız sayısın 4te1i alınmış.geçen yıllarda maksimum 3u gördük.tabi sınavı kazanan sayısı kaçtı 3 alındı bilinmz.mülakat listesi açıklnmyrdu eskiden.ilçelere de bayan eli değecek
-
@taromisaki9 yanlis saymis olabilirim, 10dur ozaman. Bakalim eyluldekinde kac tane alincak. Az sayi insani demoralize ediyor ama calisacagiz napalim:)
-
@kismetnasip bu alımdaki rakam normalin çok üzerinde.arkadaşın dediği gibi 3 ü görmüştük.10 fazla oldu