2017 Kaymakamlık Sınavı
-
@dividant2 ozaman daha bir umutla calisalim️ Bayan elinin degdigi yer kotu olmaz, alirlar insallah bundan sonra adaletli sayilarla:)
-
@kismetnasip kadın eli mi bayan eli mi
-
@FC-Real-GDP Ooo orası cok karısık ayrı bir baslık lazım
-
@Unutan hocam ben kanunname almayı düşünüyorum bu sefer. Yanlışlık hangi konuyla ilgiliydi, bilgilendirirseniz sevinirim.
-
@kaizen Geçici - kesin teminat bedeli sorusuna %30 yazmislardi o yanlisti. Gecici %3 kesin %6 olacakti. Baski hatasi sanirim duzeltmistir simdiye yeni basimda
-
Soruyu tam hatırlamıyorum da idare hukukunda 'geçici teminat oranı' %30 yazılıydı sanırım cevap da %6 idi ve biz de sınavda yanlış yazmıştık.
-
Mevzuat çıkartıp okuyun arkadaşlar kitapla olacak iş değil. Kanun diline hakim olmamizi istiyor ösym
-
@username7 o soruyu ben de yanlış yaptım. Ama o cevap KAS da vardı. Kanunnameye de geçici teminatı yüzde 30 yazmamıştır herhalde.
-
@FC-Real-GDP ️Bu platformda bunu konusmayi anlamli bulmuyorum
-
@kaizen Sanırım doğru yazıyor orda dediginiz gibi KAS bosluk doldurma kismi yanlisti.
-
@kaizen Aa olabilir, üzerinden çok vakit geçince kitapları karıştırdım herhalde.
-
Ben de varım Bayan sayısının artması çok sevindirici. Ayrıca Mardin valisinin kızı Elif Nur Yaman da kazanmış mülakatı dikkatimi çekti. Emek veren alın teriyle bir şeyler başaran herkesi takdir ederim hele ki hemcinsim olursa umarım o da öyledir
-
.............
-
@mg_ fazla kaptırmayın demek ne demek? Çalışıp mülakata kalmaya hak kazanıyosak senden farkımız nedir? Belki de bu sefer mülakatı yapanlar insafa gelip cinsiyetçi seçimlerinden vazgeçmişlerdir. Doğrusu da bu değil mizaten ? o yüzden kendimizi kaptırmıyoruz hakkımız olanı almak için çabalıyoruz hepsi bu.
-
@burcudml Haklısın kardeşim Allah yardımcın olsun
-
Geçen yıl bayan ağırlıklı bir sınıfta sınava girmiştim hatta uzun süre sınıfta tek erkek olarak bekledim, bayan arkadaşların motivasyonu bu yıl daha yüksek, yazılı sınavı kazanan bayan sayısı attıkça atanan sayısı da artacaktır.
-
@burcudml vali cocugi oldugu icin kazanmis olmasın sakin
-
Bence burda kadın erkek cinsiyetçilik filan tartışmaya gerek yok. Erkeklerin çok daha ağırlık alınma sebebi meslekte her yere daha rahat gitmeleridir. Diyelim ki 25 yaşında 1 erkek ve 1 kadın arkadaş kazanıp atanmış olsun. Erkeğin hemen evlenmesi pek beklenmezken kadın o yıl içinde bile evlenebilir. E daha sonra çocuktu doğum izniydi es durumuydu derken kadın kaymakam asıl görev yeri olan küçük ilçede kalmayacak büyükşehirlere gelecek. Ataması yapilan kişiden verim alınamayacak.
Bu açıdan bakmak lazım hemen cinsiyetçilik diye linç etmeyin
-
@Mimar inşallah öyle değildir ne diyelim...
-
@burcudml .................