2017 Kaymakamlık Sınavı
-
@giovani hangi dersin kitabı tam olarak. Kamu yönetimi kitabi mı
-
@issiz hadi ya üzüldüm. Insallah calisalim biz de allah buyuk
-
@genclerbirlikli 2017 Kaymakamlık Sınavı içinde söyledi:
@giovani hangi dersin kitabı tam olarak. Kamu yönetimi kitabi mı
-
@giovani Hocam Eylül'deki kaymakamlık sınavına giriyor musunuz yoksa kazanmışmıydınız?
-
@username7 2017 Kaymakamlık Sınavı içinde söyledi:
@giovani Hocam Eylül'deki kaymakamlık sınavına giriyor musunuz yoksa kazanmışmıydınız?
son sınavı kazandım, mülakat olmadı.
Eylül'deki sınavla ilgili henüz karar vermedim.
-
@giovani hocam kamu yönetimi kitabi mi bu, eski baskı iş görür mü okuyan biri vardı ona sorcam da
-
bizde hazırlanıyoruzda ağustosta da askeriz orda nasıl çalışacaksak
-
@giovani hocam kamu yönetimi kitabi mi bu, eski baskı iş görür mü okuyan biri vardı ona sorcam da
hayır İnsan Hakları kitabı.
-
@giovani yani siyaset bilimi ve kamu yönetimi bölümünde okutulan bir kitap mi diye sordum
-
@genclerbirlikli kardeşim kitap o dersin olduğu birçok bölümde okutuluyor mesela Adalet bölümü müfradatında da var. Ben de tavsiye ederim.
-
@giovani yani siyaset bilimi ve kamu yönetimi bölümünde okutulan bir kitap mi diye sordum
o kadarını bilemiyorum. güzel 100 sayfa civarı bir kitap.
-
@öktem_ilteriş hocam doğru diyosun ya adalette de var geçen sene almıştım o dersi tamamen unutmuşum kitabı evde olacaktı hatta iyi hatırlattın valla sağolasın
-
@giovani hocam eyvallah kitap elimin altındaymış zaten de unutmuşum
-
@giovani sizce kaç kişilik alım olur arkadaşlar?
-
@7bitirdibeni 80-100 kişi deniliyor
-
@7bitirdibeni Sınav eylülde olacaksa ilan temmuzda gelecektir.. kontejan ve tarih için önümüzdeki ay belirleyici olacak.
-
@giovani Link hata veriyor hocam.
-
link hata veriyor
-
Hepinize iyi aksamlar arkadaslar.Kanunname 2016 agustos baskısı var bende calismaya basladim az önece Savaskitabi yayinlarini aradim yeni güncel baskılar ne zaman çıkacak diye agustosun sonu eylülül başı gibi dediler sinav eylülde bekleniyor dedim -çok fazla degisiklik olmayacak degisiklik yapilacak kisimlar zaten belli dediler.Referandumdan sonra degisecek ufak bir kisim var 2019 secimlerinden sonra degisecek kisimlar da var kafam karısti topyekün tüm degisiklerden sorumlu olurmuyuz yoksa sadece şu an icin degisen kisimlardan mi sorumluyuz bu konuda yardimci olabilirmisiniz.
-
demokratikleşme ve insan haklari dersi için ne önerirsiniz arkadaşlar??