2017 Kaymakamlık Sınavı
-
Arkadaşlar kaymakamlığı toplamda kaç kişi kazandı? Sayı verir misiniz?
-
@kpssa 100 kişi kazandi kardeşim.
-
@öktem_ilteriş Çok teşekkür ederim
-
@taromisaki9 insanlar emek vermişler alay mı ediyorsun ?
-
Dostlar selamün aleyküm;
Kaymakamlığı kazanıp SGK Denetmen Yrd'dan feragat edecekler var mı? -
@aslanamca neden böyle söylediğini anlayamadım ?
-
@taromisaki9 arkadaşlar çalıştıklarıyla birikimleriyle elinden geldiğince bişeyler paylaşmaya çalışıyor..çok da güzel oluyor... emek veriyorlar, iyi niyetle bişeyler yapmaya çalışıyorlar.... bunu kendinizce neden tiye aldınız anlayamadım... ?
-
@emrahh3453 bi alıntı yapar mısın ? Benim hangi söylediğim böyle anlaşıldı anlamadım ?
-
@taromisaki9 biz de senin emek verip not paylaşan deneme paylaşanları tiye almanı anlamadık.
-
Dostlar selamın aleyküm. Bilgiyi teyit ettim ben de. Tarih netlesmemis henuz ama protokol eylul icin hazir su anda. 100 kisi planlanan rakam. Bir aksilik olmazsa Eylül'de sinav. Allah yardimciniz olsun.
-
@aslanamca o adamlar bugün girsem 90 alırım,hiç bakmasam 80 alırım diye milleti yanlış yönlendirip yazılı sınavı dahi geçemezse ti ye alırım tabi.Başarılı olamamış insanlar,bu sürece yeni başlamış,elindeki üç kuruşu kitaplara verecek insanları yanlış yönlendiriyor.ben bilirim havalarına girip kaynak ve çalışma yöntemi konusunda kötülül yapıyor insanlara.ben not paylaşan insanlara bir şey asla söylemem.ama kendisi deneme oluşturan insan piyasadaki bütün kitapları taradım deyip alakasız bir kitabın reklamını yapıyorsa işte ona her şeyi söylerim.Aldatmayın insanları.Yanlış yönlendirmeyin.Hiç çalışmadan girsem 80 alırım diyen adamı mülakat listesinde göremedim.Ama sonrasında başka sayfalarda o insanları kitap reklamı yapıp yeniden insanlara akıl verirken gördüm.Bu insanlar her şeyi hakediyor.Durduk yere kimseyle dalga geçecek değilim.Hepimiz dert içindeyiz.Tek söylemek istediğim insanları aldatmasınlar!
-
Bende varim insallah
-
@taromisaki9 benim de arkadaşlarım orada deneme paylaştı ? dünya kadar not aldım ve mülakatta elendim . o hafife aldığın adamların soruları geldi. kim kitap reklamı yapıyor ki 3 senedir bu sınavlar için cebelleşiyorum. deneme paylaşan herkesi zan altında bırakmışsın. khk kaymakamlıkta müdavim biriyim. orada deneme paylaşanların ne nohutçu hocayla ne de m kaymak ile bağlantısı bile yok . bence sen yanlış düşünüyorsun.zan altında bıraktıkların da var . gruplarda ismi geçen kitaplara gelince. ne deniyor ahmet nohutçu themis 4t falan filan . bunların dışında sağlam kaynak var da biz mi bilmiyoruz. bizim de senden istediğimiz madem birilerini eleştiriyorsun isimleriyle eleştir.zan altında bırakma.
-
Facebookda hazırlık grubu falan var mı? Guy için mülakat bekliyorum ama kaymakamlık asıl hedefim 1 hafta içinde başlıyorum inşallah
-
@aslanamca bunu yapan adamlardan biri Murat Kaymak'ın grubuna geçmiş,sende buraya mı geldin ? Burada o primi size yaptırmazlar...Zihniyet değişmedikten sonra tek tek isim saysak ne olur ? Yeni açılan Kaymakamlık başlığında fikir soran birisine hemen zor bir sınav falan demişsin.zihniyetiniz aynı işte.eskiden guy için yaparlardı bunu,gördüğüm kadarıyla bu sınavada taşımışsınız.
-
@taromisaki9 sınav çok mu kolay. bence senin amacın prim yapmak. kendine murat hocanın ahmet hocanın grubunda yer bulamamışsın burada aklınca forum editörlerini baskı altına alarak ahkam kesmeye çalışıyorsun. kaymakamlık tabii ki zor bir sınav. test değil .emek isteyen bir sınav. madem kolay sen neden olamadın ?
-
@Rorschach159 gruplar var kardeşim arama çubuğuna yazarsan kaymakamlık ile epey grup çıkar.
-
@aslanamca yav he he.ben prim yapmaya çalışıyorum burada.yardımcı olmak isteyen insan bilgi verir yorum yapmaz.bırak insanlar kendi değerlendirmelerini tecrübe edip yapsınlar.ilk girişimde kazandım,mülakat olmadı.mülakatta bizim elimizde değil.sen yer edin o gruplarda.çokta umrumdaydı facebook grupları.
-
@taromisaki9 tabii ya tabii . yersen filozof taromisaki .
-
@aslanamca yeter burayı da sulandırmayın.benim yer edinemediğim ama senin popi olduğun gruplarında akıl hocalığı yap hadi.aklınca,filozof,baskı,prim gibi kelimeleri kullanış şeklinde seviyeni ortaya koyuyor.hadi o gruplarına uza