2017 Kaymakamlık Sınavı
-
-
@littlepareto eski hocam o
-
@littlepareto En hafif tabirle ''komik değil.''
-
@can-mavi
ben şimdi pc den baktımda 27 yi boş görüyorum hala. o açıklama görünmüyor. -
@ugur55 http://www.osym.gov.tr/TR,9095/basin-odasi.html burada 17 ekim tarihli haber var hocam
-
@littlepareto espri mi yapiyon kardesim
-
Gerizekalının tekiyim çok özür dilerim.
-
@littlepareto bu seviyeye gelmiş kişi olarak şaka yaptığını varsaymak istiyorum açıkçası
-
@littlepareto, içinde söyledi: 2017 Kaymakamlık Sınavı
HAYIRLI OLSUN..
işte 1-2 sayfa önce bahsettiğim o saçma espri de geldi ve son aşama da tamamlandı, bunsan sonraki aşama sonuç...
-
@ugur55 biz sadece ana sayfada olan duyurulari takip ediyoruz ancak sitenin diger alanlarinda farkli duyurular icerikler yayinlaniyor basin aciklamasi bilgilendirici videolar vb. 27 numarali link basin odasi sekmesinde haberler bolumunde yer almakta.
-
@can-mavi Sonuçtan sonra da 25'le kapattı muhabbeti.
-
@gökbörü aynen dostum, bu da 8. konu olarak eklenir
-
arkadaşlar adam düşüncelerini paylaşmış ve düşüncelerine değer verdiğimiz bir kardeşimiz olabilir. sonuçta burası bir forum eğlenmek istemiş yazmış
-
@kemoenes yani? bu seviye dediğin seviye nedir?
-
@littlepareto Sevgili dostlar, artık şu soru ekseninde dönen tartışmalara son verelim. Sonuçlarımız geliyor onlara odaklanalım lütfen......." KASTINIZ BU İDİ GALİBA EĞLENCE KATSAYINIZ ARTTIRMAK İÇİN KAHKAHA ATTIM"
-
@littlepareto boşver dostum sen takılmaya devam et. gün içersinde bir kaç kez daha tekrarla biraz daha keyfin gelir belki.
-
@kadirkarasu06 teşekkür ederim Kadir üstadım. Ama arkadaşlar maalesef çok ciddiye alıyorlar herşeyi..
-
@refik-soydam Teşekkür ederim Refik. Yazdıklarımı takip etmene sevindim.
-
@littlepareto soru tartışmaktan iyidir kardeşim sen aynı devam et senin yorumlarına saygım var
-
@littlepareto sen ve @kadirkarasu06 yaklaşık 2 saat önce aynı anda foruma üye olup bir anda sonuçlarla ilgili bir şeyler paylaşıp birbirinizi destekliyorsunuz, insanın aklına aynı kişi olup ya da arkadaş olup da kendim yazdım kendim oynadım mantığı içerisinde olduğunuz hissi veriyor bilesiniz