2017 Kaymakamlık Sınavı
-
@littlepareto MERAK ETME bu kafa ile en fazla bir gün yazarsın geleli daha iki saat olmuş şıracın da 1 saat olmuş zati...
-
@refik-soydam o şekil bir mizah anlayışı var ise aynı kişi olabilir veya arkadaşı ile birbirlerini destekliyor da olabilir
-
@can-mavi İki hesabın da yorumları sonuçların eli kulağında olmasına dair, sürekli de birbirlerini etiketlemişler ve sonunda bomba espriyi patlatmışlar , ne diyelim hayırlı forumlar
-
@can-mavi, içinde söyledi: 2017 Kaymakamlık Sınavı
@littlepareto sen ve @kadirkarasu06 yaklaşık 2 saat önce aynı anda foruma üye olup bir anda sonuçlarla ilgili bir şeyler paylaşıp birbirinizi destekliyorsunuz, insanın aklına aynı kişi olup ya da arkadaş olup da kendim yazdım kendim oynadım mantığı içerisinde olduğunuz hissi veriyor bilesiniz
forum yöneticilerinden bu ikisinin aynı pc'den girip girmediklerinin kontrol edilmesini rica ederim.
-
@kemoenes bayrakla admin cevabını verir boşverin hocam. kumdan kale etmek tek başına zevk vermiyor da olabilir.....
-
@refik-soydam bayrakladım bile hocam. o mesajı atar atmaz hak etti...
-
@can-mavi Sevgili can-mavi sen niye dert ediyorsun ki oku geç sonuçta buraya herkes birşeyler yazabiliyor yanlışmıyım ben senin yorumlarına laf etti mi şimdikini saymazsan sen niye yırtık dondan çıkar gibi atlıyorsun anlayamadım lütfen anlayış biraz
-
Merhaba arkadaşlar bendeki beyni kuşa taksanız ters uçar.
-
@kadirkarasu06 yazdığın kelimelere çok güzel reaksiyon verebilirim ancak edebim müsade etmez, kusura bakma ama burada birçok insan sizin gibi değil, bir şeyler bekliyor, seviyesizliğin lüzumu yok
-
@paretowilffredo Siz de bayrağa hak kazandınız tebrikler. Foruma üyelik keşke biraz zorlaşsa.
-
@paretowilffredo eyvallah üstad.
-
sevgili admin kişi bazlı engelleme spamlama hakkımız da olsa keşke yada var mı? bazen görüntü kirliliği karşılaşılabiliyor forumun ne olduğunu dahi kavramamış KAHVEHANE SOHBETİ SANANLARA DENK GELEBİLİYORUZ. BİR ADET KOZ TALEP EDİYORUM TATSIZLIK OLUŞMAMASI ADINA.....
-
@mülki eli kulağındamıymış sevgili kardeşim
-
kömik hakikaten bunlar.
-
@paretowilffredo foruma 12 dakika önce katılıp bilgi verdiğin için saol üstad
-
@pareto_wilfredo hocam her foruma o forumla sürekli ilgilenen arkadaşlara ( 1-2 kişiye ) forumu düzenleme yetkisi versen hem senin yükün azalır hem forumlar daha düzenli olabilir. Mesela burayı takip ediyorum, sürekli burada olan @can-mavi arkadaş gibi. Bi boş adam yüzünden açıklandı sanıp heyecan yapmayalım.
-
@can-mavi edepsizlik yapmıyorum umarım söylediklerin için utanırsın ben little pareto her kimse tanımıyorum
-
hesap taklittir söylenenlere itibar etmeyiniz.
-
@kadirkarasu06 yazdığın 'yırtık dondan fırlar gibi' tanımlaması edepsizlik değil midir?
-
Ve kumda oynaması gerekenler de birer birer teşrif etmeye başladılar.