2017 Kaymakamlık Sınavı
-
O şaka yaptığını sananlar, ben düşük doz kalp ilacı kullanıyorum geçici süreliğine . Sizin yüzünüzden heyacanlanip kaç saattir çarpıntı dan neler çektim. Simdi gecti ilac alarak. Iki cihanda hakkimi helal etmiyorum. Kiymetli forumdas Arkadaşlar hakka ve halka hizmet makamının kıymetini bilmeyenler bizim nasıl bir heyecanla bu sonucu beklediğimizi o kıt akillariyla anlayamazlar. Allah bu cennet vatana ve necip Türk milletine en iyi hizmet edecek kişileri muvaffak kılsın. Allah'a emanet olun.
-
@yörük20 bunu yapan kişiler o kadar karaktersiz ki sizin gibileri dahi düşünecek ahlakları yok malesef.
-
Bu karakterden yoksun insanlar değil kaymakam olmayı düz memur olmayı bile haketmiyorlar. İnsanların umutlarını böyle seviyesiz yalanlarla istismar ediyorsunuz Yazıklar olsun
-
@kaya06 eyvallah hocam çok sağ ol.
-
@yörük20 kardesim sakinligini korumaya calis bu ulkeye oyle tipler degil sizin gibi karakterler lazim. Sagliga dikkat edelimki meydan neydugu belirsizlere kalmasin.
-
@can-mavi kardesimiz de tecrubesi bilgisi ve arastirmaci ruhuyla cok faydali oluyor. Bu forumdaki kardeslerim, istisnai tuhaf tipler haric, on numara karakterde insanlar.
-
Saygideger arkadaslar; şu konuları kapatalım. Yarın sonuçlar açıklanacak daha güzel konuları konuşalım.
-
@kaya06 kardesim ALlah razı olsun.
-
@turkmanson yarın sonuç açıklanma haberi maalesef fake bir hesap üzerinden yapılan ucuz bi espriymiş kardeşim
-
Arkadaşlar ben üşenmedim okumaya çalıştım yazılanları bazı arkadaşlar gerçekten foruma katlı sağlama gayetindeler ama bazıları ciddi mana da sapıtmışlar naçizane şunu söyleyeyim süre az kaldı herkesin sinir katsayısı arttı böyle şeyler normal zamanda gülünecek şeyler ama süre daraldıkça insan geriliyor. Ama bugün sağlam bir trol ekibi bence sağlam operasyon çekmişler ben okuyunca inandım ama sonra gerçekten şaşırdım nasıl böyle birşey yapmışlar diye adam profili kopyalamış resmen
-
Kutluay Kararlı içişleri bakanlığı yeni sınav hazırlığına başladı sınav net mevzuat başına diye tivit atmış.
Sınav olduğunu ilk duyuran @can-mavi kardeşimizi tebrik etmek lazım -
@birgaripyolcu Ne diyelim kardeşim. Bu forumlarda ibiş çok. Küfür etsek anasının suçu yok.
-
Kutluay hoca twitrda yeni kaymakam lik sınav hazırlığı var yazmış ne dersiniz .umutsuz bekleyen sınırda kalanlar icin yeni umutlar .
-
@conmaynard, içinde söyledi: 2017 Kaymakamlık Sınavı
Kutluay Kararlı içişleri bakanlığı yeni sınav hazırlığına başladı sınav net mevzuat başına diye tivit atmış.
Sınav olduğunu ilk duyuran @can-mavi kardeşimizi tebrik etmek lazım
İnşallah olur sınırda kalabilirim çok üzülüyorum .inşallah açılır tekrar bu defa o hataları yaomam . -
Bakıyorum da yeni sınav ilan dedikoduları dillenmiş
-
Eeee para lazim kurs acmak lazim insanlari heyecanlandırmak lazim degil mi ne de olsa kisi başı 2000-2500 tl para geliyor 1000 kisi olsa Allah bereket versin...
-
@can-mavi hocam siz ne zaman beklediğinizi yazmıştınız?
-
@yörük20 Senden de Allah razi olsun.
-
@bolulu kutluay hocaya twit attim ayni sinav gibi acik uclu tahminde bulunmus diye
-
Arkadaşlar beni de listeye dahil edin netlerimi sizin belirlediğiniz kıstaslar dahilinde alan 17 net gy gk 7 net benim biraz ümidim var gibi ama bu kaymakamlık için ilk girdiğim sınav o yüzden kestirmiyorum sonucu inşallah hayırlısı olur hakkımızda dualarınızı bekliyorum