2017 Kaymakamlık Sınavı
-
Selamın Aleyküm dostlar. Kendisini komik zanneden bir arkadaş malesef kendince mizah yapmış. Sakin olun:)
-
Reklam içeriği nedeniyle kaldırılmıştır!
-
@paretowilfredo hocam lütfen bir temizlik ediniz ip çakışmasını olan yeni üyeleri yok etseniz. BÖCEK İLACINA ÇOK İHTİYAÇ DUYDUK VALLAH
-
sahte paretolar cirit atıyor bu nedir arkadaş?
-
@captainblack oraya git kardeş tutan mı var?
-
FACEBOOKDA grup adı soyledık dıye reklama mı gırıyor sayın yonetıcı. Neden sılıyorsunuz?
-
@captainblack gitmek için yol parası arıyorsanız CUMA günü geliniz lütfen..sizin grubunuza gitmeniz için yardımcı oluruz. sevenleri ayırmamak lazım
-
@littlepareto hayır arkadaşım soru tartışmak bir yana dua ediyoruz açıklanma arefesinde ama senin gibiler günaha soktu bizi tövbe ediyoruz şimdi... Literatürde ne kadar sinkaflı kelime varsa edildi arkandan kulakların çınlıyor mu neyse biz tövbe edelim arkadaşlar...
-
@refik-soydam sınava giren kişilerin yuzde 70'i kişi o grupta üye hayırdır
-
Dostlar yine tekrar ediyorum. Şu sayfanın görüntülenme ve yanıtlanma sayılarına bakarsanız, kimlerin neden buraya TROLL hesapla saldırdığını anlarsınız Siz muhabbetinize bakın, tadınızı kaçırmayın hiç boşuna. Biz gördükçe temizlemeye devam edeceğiz.
Ayrıca düzenleme yetkisi noktasında bir iki talep olmuş sanıyorum. Dostlar buna tek başıma karar veremem malesef. Ancak ileteceğim bu fikri.
-
2 link hala boş gözüküyor ben mi yanlış bakıyorum????
-
@captainblack madem o kadar iyi neden orada değil de BURADA YAZIYORSUN? hangi ihtiyacını tatmin edemedi de buradasın? yada MADEM BURADA YAZIYORSUN neden oraya övgü sıralıyorsun adminmisin? yönetici mi yoksa aşk duyan üye mi? benim için o grup yada başka grup elbette kendi özelinde değerlidir. ama burada isem burasının dilinde orada isen oranın dilinde yazmanı beklerdim. yoksa istediğini yazınız tabiki AŞK DUYGUSU beslediği gruba forum tercih yap iyidir derseniz oradaki admin cevap verir size burada face grubu yazarsan buradaki admin yazar.
-
@paretowilfredo hocam trollerden @kadirkarasu06 hala duruyor. Gerçek kullanıcısı o hesabjn kendisi olmadığını açıkladı. Yani @kadirkarasu06 yı da engellemelisiniz.
-
bu konuyla ilgili gerçek bir bilgi var mı ? gerçek pareto bey @paretowilfredo
-
@atakantoprak açıklamıştım yukarda dostum
-
@bf24 zira orjinal kadir @kadir-karasu adlı hesabı kullanıyor ve yakın arkadaşımdır. Karışıklık olmasın. Bir itibarsızlaştırma çalışması var heralde genel olarak.
-
@paretowilfredo dostunu bir kaç gün önce yazmıştım .böyle nick alıp trolluk yapanları.
Arkadaşlar,maalesef listede de yüksek net yazdıran kişilerde var bunların içinde mesela bir kaçı ihraçlı
-
@captainblack iyi yapmış silmekle
Destekliyoruz
-
@dolaylı-tümleç aof kitabinda vardi hocam insan haklari dersi almistim universitede hoca o kitabi kullandirdi, 14 nolu protokolu anlatmistim derste, sinavda hayal mayal aklima geldi. Kamu yarari yerine toplum yarari yazdiktan sonra iyi oldu
-
@refik-soydam, içinde söyledi: 2017 Kaymakamlık Sınavı
@captainblack madem o kadar iyi neden orada değil de BURADA YAZIYORSUN? hangi ihtiyacını tatmin edemedi de buradasın? yada MADEM BURADA YAZIYORSUN neden oraya övgü sıralıyorsun adminmisin? yönetici mi yoksa aşk duyan üye mi? benim için o grup yada başka grup elbette kendi özelinde değerlidir. ama burada isem burasının dilinde orada isen oranın dilinde yazmanı beklerdim. yoksa istediğini yazınız tabiki AŞK DUYGUSU beslediği gruba forum tercih yap iyidir derseniz oradaki admin cevap verir size burada face grubu yazarsan buradaki admin yazar.
ben burayı begenmemezlık yapmadım burayı eleştırmedım buratyı kotulemedım buradayım orda da yöneticiyim ayrıca