2017 Kaymakamlık Sınavı
-
@canmavi yürü git lan aşağılık insan
-
Ahlak fakiri @canmavi
-
@sofuoglu BANA BAKIN BURADAKİ HERKESİ UYARIYORUM: HEPİNİZİ BULURUM VE KAYMAKAMLIĞINIZI YAKARIM! BU İŞİN MÜLAKATI VAR BİLİYORSUNUZ 40 NET YAPSANIZ DA HEYET 100 PUAN DA VERSE BENİM TEK BİR TELEFONUMLA LİSTEDEN ÇIKARTILIRSINIZ. HADDİNİZİ BİLİN GİZLİ PROFİLE GÜVENMEYİN!!! HERKES HADDİNİ BİLECEK ULAN!
-
Süzme bal
-
@canmavi senin listene tüküreyim
-
@canmavi tamam ben kazanirsam benim mülakatımı engelle ,
-
Arkadaşlar bu çakma canmavi kimdir biliyor musunuz işsizlikten kafayı yemiş, sınav günü okulun bahçesinde aylak aylak dolaşan, sınava zerre kadar emek dahi harcamamış,akıl fukarası mahlukun tekidir.
-
Sahte nick alıp 10 dakika önce üye olan @canmavi adli sahtekar itibar edip cevap vermeyin lütfen , can mavi diye etiketliyorsunuz ben kötü oluyorum arkadaşlar rica ediyorum
-
@gökbörü hocam bu netlere sahip arkadaşın sıralaması kaç acaba bilgin var mı ? Çünkü bu tarz netlere sahip biri bu sene de mülakata kalır.
-
@gökbörü HADİ ORDAN! BEN SİZİN GİBİ İŞSİZ DEĞİLİM! AVUKATLIK YAPIYORUM. KEYFİNE SINAVLARA GİRİYORUM KAYMAKAMLIĞA DA GİRDİM 32 NETİM VAR. SİZİN KAYMAKAMLIKTAN 1 SENEDE KAZANACAĞINIZ PARAYI BEN TEK DAVADAN KAZANDIM DAHA GEÇEN HAFTA ÇEVREM DE GENİŞTİR TEK BİR TELEFONLA LİSTEDEN ÇIKARTIRIRIM HEPİNİZİ! EMEKLERİNİZE YAZIK ETTİRMEYİN YERİNİZİ HADDİNİZİ ÜSLUBUNUZU BİLİN! O KADAR!
-
@themga 19 a 5'i mi diyorsun
-
@canmavi ulan haysiyet yoksunu şerefsiz , bir bak kendine de düşün sor kendine bu kadar nasıl haysiyeti olabildim ben diye
-
@gökbörü evet
-
@paretowilfredo hocam şu posta gelebilir misin? arkadaşla muhattap olmayın beyler bayanlar
-
@canmavi Lan dangalak BÜMKO'nun oraya gel yarın Ankaradaysan ben canmaviyim de seni içeri aldıracam sana da bir çay ısmarlayacam gel.
-
Arkadaşlar en güzel cevap umursamamak Kendi kendine yazsın cevaplasın
-
@canmavi yakalan hepimizi bir tek sen kazan hadi bakalım
-
@can-mavi SANA HAKARET DAVASI AÇACAĞIM! O LAFININ BEDELİNİ ÖDEYECEKSİN! . E NOTER İŞLEMİNİ YAPTIM BİLE TESPİT ETTİRDİM YARIN SAVCILIĞA VERECEĞİM BURADA HAKARET EDENLERİN HEPSİNİ!
-
@canmavi Tebrik ederim :):):):)
-
@canmavi süzme