2017 Kaymakamlık Sınavı
-
Komik oldugunu mu saniyor acaba trollugun bile adabi var kimse kisiye cevap vermesin bunlara ip ban atilmali da bi sekilde ulasiyolar yine siteye. Neyse sonuclar yarina kaldi gibi link gelismesi yok umarim pazartesiye kalmaz
-
@themga Kardeş bir arkadaş demiş ya ona istinaden yazdım şöyle demişti sanırım arkadaşlar siz geçen sene 24 el kapattı diyorsunuz ama 24,25 yapan bir çok arkadaş listeye giremedi girenin de 18-19 alanı vardı diye ona istinaden
-
@gökbörü TAMAM ADRES VER BAKALIM KİM KİMİ ALDIRIYOR. KLAVYE KAHRAMANI TAM ADRES SAAT VER KİM KİMİ İÇERİ TIKACAK GÖRECEĞİZ BENİ İÇERİ TIKMAK İÇİN ÖNCE ADALET BAKANININ SORUŞTURMAYA İZİN VERMESİ LAZIM ÖYLE BASİT DEĞİL AVUKATI İÇERİ TIKMAK BAK BUNLARI ÖĞREN SINAVLARDA ÇIKAR. SENİ TIKMASI BASİT AMA
-
@canmavi lütfen ilk beni dava et , et ki 3 günden beri buraya musallat olan terbiyesiz ile karşı karşıya geleyim
-
Yazmayın şu @canmavi sahte nickli herif , hele ki can mavi diye etiket koyup hiç yazmayın arkadaşlar rica ediyorum
-
@can-mavi Kardeş bu forumdan nasıl çıkılıyor cahilliğimi maruz gör ben çıkamadım beni atabilir misin? Yoksa delireceğim.
-
Arkadaslar ciddiye almayin lutfen. @can-mavi kardesimizin liyakatini efendiligini biliyoruz çakma hesaplara itibar etmeyiniz
-
BEN BURADA ADAM GİBİ KONUŞTUM KİMSEYE HAKARET ETMEDİM AMA SİZ BANA HAKARET ETTİNİZ SINAV AÇIKLANDI DEDİM 2016NIN SONUCUNU GÖRMÜŞÜM NE YAPALIM YANİ HATA YAPTIK DİYE SUÇLU MU OLDUK? AMA SİZ HAKARET VE TEHDİT SUÇLARINI İŞLEDİNİZ YASAL İŞLEM BAŞLATACAĞIM BEN BÖYLE BİR REZALET HAYATIMDA GÖRMEDİM BU NE PİŞKİNLİK BU NE EDEPSİZLİKTİR YAHU HERKES YERİNİ BİLMEYİ NE ZAMAN ÖĞRENECEK HE NE ZAMAN ULAN! SÖYLEYİN BANA YAZIKLAR OLSUN HEPİNİZE İNSAN GİBİ KONUŞALIM DEDİK SUÇLU ÇIKTIK
-
Bu tarz tiplere en güzel cevap tınlamamak istediğini vermeyin birazdan yasaklanacak zaten.
-
@gökbörü düzeltme:maruz
-
@gökbörü kardeşim nasıl çıkılır bilmiyorum , atmak için ise yönetici olmak gerekiyor ama ben yönetici değilim , hem ne forumdan çıkması yahu üç beş hadsiz yüzünden
-
En iyi sistem - oylama olacak bu tarz yazanlar icin eksi oy sistemi olmali mesela -10 oy almis uyenin yazdiklari gozukmemeli, admin onayi olmadan trollse admin geregini yapar, art niyetli ya da dusuncesine katilan olmadigindan - almissa fazla admin mesajlarini acar @paretowilfredo
-
@canmavi bu nick ne lan o zaman
-
@gökbörü doğrudur hocam tabii olabilir sadece merak ettim sıralamasını falan Yapılan listedeki gibi puan hesapladım 67 civarı bir puan ediyor standart sapmayla 77-78 civarına uçar.Bu arkadaşın mülakata kalması gayet de normaldir.İnşallah biz de mülakata kalırız.
-
Kardeşlerim insanin sinirine dokunuyor bulsak bir kasik suda bogacagiz boylelerini biliyorum sabretmek zor ama bu yaratiklara cevap vermeyelim ! Talip oldugumuz makam sabır ve aklı birlsetiren makamdir. Birakin havlasin gitsin
-
@themga inşallah
-
@canmavi başlatmazsan adam değilsin ulannnnnnnnn
-
yazarın IQ düzeyi düşük olması nedeniyle içerik kaldırılmıştır.
-
@can-mavi kardesim biz seni biliyoruz sen sukunetini muhafaza et. Boylelerini oturduklari yerden eglendirmeyelim
-
@paretowilffredo , bu @canmavi nin daha önce hangi nick ile yazdığını ve hangi nick ile ip çakışması yaşadığını söyler misin