2017 Kaymakamlık Sınavı
-
@kaimoğlan, içinde söyledi: 2017 Kaymakamlık Sınavı
@can-mavi kardesim biz seni biliyoruz sen sukunetini muhafaza et. Boylelerini oturduklari yerden eglendirmeyelim
Sağol kardeşim doğru diyorsun
-
@can-mavi dün devletimize laf eden tuhaf tipin tarzina benziyor.
-
Bu tarz insanların kafa yapısını çok merak ediyorum. İnsanları rahatsız etmekten nasıl bir ruh hali keyif alabilir acaba? Ne yaşamış veya nasıl bir ailede büyümüş gerçekten ibretlik ?!
-
@kaya06 aynen hocam kesin o şeref yoksunu bizle eğleniyor ya
-
@kaya06 kardeşim bu 3 gündür aynı kişidir zaten , bizlerin sinirini bozmak için ulaşamayacağı makamlara mevkilere sallayan hadsizlik biri
-
Arkadaşlar kusura bakmayın ama forumdan nasıl çıkabiliyoruz artık çok sinirlenmeye başladım gerçekten bilen bir arkadaş yardımcı olabilir mi?
-
@gökbörü al benden de o kadar.tamamen silme olsa gideceğim
-
3 gündür bu Sahtekarlık bunun için uğraşıyor zaten kardeşim , prim vermeyin
-
@gökbörü sakin ol kardesim boyle tiplere mi birakcaksin meydani
-
@taromisaki9 Gerçekten yok mu bilen illa paretonun mu atması gerekiyor eğer öyleyse rica ediyorum beni atsın.
-
Degerli adminlerimize tekrar sesleniyorum siz olaya mudahale edene kadar bir oto kontrol sistemi getirilmeli belli bir sayi ustunde eksi oy alan entry yazamamali, yazdiklari admin bakana kadar gosterilmemeli he troll degil masumdur farkli amacli - almistir - veren kisilerin itibar puani dusurulur vs vs. ip ban yese bile gelebiliyorlar bi sekilde yolu yontemi var amaclari bence eglenmek de degil sadece seviyeyi dusurmeyi de amacliyorlar burada emek verip birbirlerine yardimci olmaya calisanlara
-
70 puanla 388. Olmuşmuş. 32 doğrusu varmışmış .Hemen elindeki tineri bırak Bari Cuma gecesi içmesiydin mübarek.
-
Bu trol hesaplarının söylemlerinden Pkk sempatizanlarından olduğunu düşünmeye başladım.
-
Forumu uzun süredir takip ediyorum can mavi kardeşimi de iyi tanırım kendisi gayet efendi aklı selim biridir sana gelince sahte canmavi kılıklı istakoz beyinli tarla faresi çıktığın deliğe gir anayasa idare karışı edebiyatın burda sökmez bu işe emek onca insana yaptığın terbiyesizliktir kendinden utanmıyorsan insanlığından utan..
-
@can-mavi hocam herkes sizin olmadiginizi biliyor bunun sakin olun
-
Daha kötü konuşmamak için kendimi zor tutuyorum uslubumu mazur görün dostlar..
-
@mülkiamir olabilirler hocam o sebeple yukarida adminlerden bir istekte bulundum. Ayrica ipleri akillarinca yurt disinda gosteriyolar ama bilmiyorlar ki mahkeme gercek iplerine ulasabilir
-
@mulki̇ eyvallah kardeşim sağolasın , yasaklanmış zaten şuan yazamıyor daha ,burada yazan kişilerin nicklerke benzeyen farklı nickler alıp geri donecegim den şüphem yok ancak sukunetimizi bozup da bunun gibiler prim vermemeliyiz , amaç hem buradakilere hem de foruma diye düşünüyorum , hem buradakilere hem de forumu itibarsizlastirmaya çalışıyorlar
-
@y-oguz90 eyvallah kardeşim sağolasın
-
Aynen kardeşim ya sabur diyelim neyseki az kaldı sonuçlara yoksa çekilmez böyleleri