2017 Kaymakamlık Sınavı
-
@aslan-reyiz eyvallah kardeşim benim , sağolasın ...
-
Adam biraz daha ileri gidebilse bizi vatandaşlıktan çıkarttıracaktı hadi mülakatlarınızda yandı,boşa sonuç beklemeyin arkadaşlar
-
@rhadamanthus 3 4 hafta önce ben paylaşmıştım kardeşim , " aralık veya ocak ayında ya sınav ya ilan olacak" diye
-
@can-mavi hatta önündeki günlerde maliyeden 100 kişilik bir kadro talep edilecekmiş
-
@can-mavi meyve veren adamsin kardesim cekemeyenler olcak sen de umursamicaksin.
-
@can-mavi Anladım kardeşim.Bu tarz duyumlar motive ediyor insanı zira diğer sınava calısmaya basladım.
-
@kaya06 umursamamak en iyisi kardeşim haklısın , kadro talep işini maliye bakanlığı merkez teşkilatında çalışan arkadaşlar varsa daha detaylı öğrenirler
-
@rhadamanthus ben de başlayalı 2 hafta oldu kardeşim , devam
-
-
Sınavdan önce arkaşımla konuşurken bu olmazsa şubattaki sınava hazırlanırız diyorduk. Alım olacağı aşikar.
-
@safitürk69 @can-mavi ben hocama sordum WhatsApp dan Şubat dedi kendisi.bilinen bir hoca değil yani kurs da acmayacak .
-
Muhabbetinize doyum olmaz hayirli geceler...
-
@kaya06 iyi geceler kardeşim , umutlu bir yarına uyan insallah
-
@osenebusene ben de ona yakın şeyler duydum , şu kadro talebi bi gelsin de sonrası zaten protokol
-
@osenebusene kardeşim şubat olur mart olur tam tarih kestirmek zor. Ancak alım kesinlikle olacak. Dilerim o sınava girme gereği kalmaz
-
@safitürk69 doğrudur dostum inşallah .bakalım ama ben kalırsam gene genis çalışırım, olur olmaz nasip.bendd bütün kanunları tablolu soru cevap yaptım anayasa idare ve tarih onları paylasiriz.soru hazirlayacak ekibe ama çok detay yaptım köy sandığıda vardı içinde :)) 50 güne yakın sürede hazırladım meclis iç tüzüğü bile var .
-
@osenebusene kardeşim bende aksine hiç detay çalışamadım bu sınav biraz temelim vardı o şekilde yaptım. Tecrübe çok önemli bu sınav için.
-
@safitürk69 doğrudur fazla detaya gerek yoktu ama ben iktisatta fire vereceğimi peşin kabul ederek idare anayasa kısmında sürpriz yaşamak istemedim .o yüzden detay baktım.
-
@osenebusene sonuç olarak kaç doğru hocam türkçesiz.
-
Dostlar hayırlı geceler diyip ben çekiliyorum. Cumanız mübarek olsun. Hepiniz hak ettiğiniz yerlere gelesiniz inşallah..️