2017 Kaymakamlık Sınavı
-
Hazır konu açılmışken şunu da bildirmek isterim bu meczup gibiler bu ülkeyi muz cumhuriyeti mi sanıyor yahut kabile devleti mi sanıyor. Cumhurbaşkanı burası kabile devleti değil diye her platformda söylüyor bu kendini bilmez hadsiz de kim oluyor da bir telefonla hak edeni listeden çıkarıyor. Bunlar şehir efsanesi sakın bu düşünceye kapılmayın siz kendinize gecmisinize ve de liyakatiniza inaniyorsaniz mesele bitmiştir. Sen kimsin ya bu ülkenin cumhurbaşkanına ihtilaf olup bir telefonla işi çözerim diyorsun. O zaman bu işi yapanlar senin emrinde çalışanlar ya da sen bu ülkenin kralısın haberimiz yok. Densiz densiz konuşmalar yapıp tek umudu bu sonuç olan insanları üzme kendine gel @canmavi
-
Arkadaşlar bu trolu bosverin ben derdini sıkıntısıni anladim
Sadece yok sayın
Sadece neden kaymakam olmak isteyen vatan evladlarini tehdit ediyor bir düşünün
Cevabını bulursunuzKimsede,böyle basit birşey için gitmesin mesela @gökbörü yüzde yüz katılmam yazdıklarına ama bir renktir burda bulunmalı ve oda bizde bu ülkenin evladiyiz. Fikirde ayrılıklar olabilir.
-
Dostlar böyle seyler oldugunda kimse cevap vermezse görmezden gelirse bence kendi kendini yer gider diye düşünüyorum... adam kizdirmak icin yapiyor sizde kızdığınızı belli ediyorsunuz görmezden gelin bence...
-
Neyse değerli forumdaşlar, istemeden de olsa keyfi kaçtı , inşallah yarın açıklanır da hepimiz rahatlarız , umut dolu bir güne uyanmak dileğiyle iyi geceler hepinize
-
Arkadaşlar bayrak bırakın böylelerine.gerekçe belirtebilirsiniz ayrıca orada.böyle tiplerin adli mercilere intikalinin gerektiğini düşünüyorum.devletimizin,kurumların itibarını zedelemeye çalışıp suç işliyorlar.yönetici arkadaşlara çağrım suç duyurusunda bulunulması
-
Hergün forumun havasını bozmaya çalışıyorlar. Amaçları huzursuz edip ortamı bozmak. Kimse bi yere gitmesin bence. Amaç zaten bu muhabbeti bozmak dostlar...
-
SIZ KIMSINIZ LAN SIZI EZERIM YERIM BITIRIRIM ULAA ULAAA FAŞİSTLER SİZİ ULAAA...Acaba onun gibi yazınca nasıl hissesiyorum diye denedim bildiğin gerizekalı gibi hissediyorum şu anda kendimi..Şimdi bu @canmavi denen kavanoz gerizekalılıktan zevk alıyor rahatsız olmuyor bence bu durum daha vahim bir olay acilen tedavi edilmeli...
-
Herkese iyi geceler diliyorum oncelikle. Gerci pek iyi bir gece olmamis acikcasi. Fakat bu konuda size sunu soylemek istiyorum. Arkadaslar bu baslikta ciddi olarak yazan bireylerin tümünun kaymakam olma ihtimali var su anda. Bu yuzden bu tur durumlarda daha sogukkanli olmamiz gerektiginj dusunuyorum. Bu yolunu kaybetmis, ütopik sahis sizi bu kadar cabuk sinirlendirmemeli. Bu yuzden sizi birer kaymakam adayi olarak boyle durumlarda daha duyarli ve mantikli davranmaya davet ediyorum. Sinav sonucuna gelirsek yarin aciklanir. Yarin olmazsa haftaya aciklanir. Illaki o an gelecek. Ancak sadece netler olmayacak bizi o hayalimizdeki yere goturecek. Sagduyu, sogukkanlilik, mantiklilik, genislik... Tüm degerli arkadaslara bu tatli rekabette basarilar diliyorum. Sabredin az kaldi sinirlerinizi yipratmalarina izin vermeyin
-
@rhadamanthus kardeş etiketlemeyin canmavi diye daa, hele de hakli olarak salliyorsunuz sonra da canmavi diye bi etiketliyorsunuz benim keyfim kaçıyor
-
Arkadaşlar uzun zamandır yazmadım size fikir vermesi açısından son kaymakmalık sınavındaki doğrularımı ve puanımı yazayım.
Anayasadan 2 net doğrum vardı ve fakat dersane hocam rakamla yazdığım 139 cevabının kabul edilmediğini üye tamsayısının 1/4 ünün bir fazlası şeklinde yazılacakmış.. Onu doğru kabul etmezsek 2 doğru..
İdare mahalli idareler ve merkezi teşkilattan 14 soruda 12 doğru sadece yüzde 3 geçici teminat ve mahalli idarelere verilen bütçe bilmem nesi yüzde 10 demiştim yüzde otuzmuş sanırım.
İktisat 2 doğru giffen mal ve tam etkisiz
İnsan hakları 1 puan aldım sadece.. Doğrum yok.. İnsanlığa karşı suçlar yarım puan.. Soykırım suçu yarım puan
Tarih 2 puan aldım.. Bir puan etabli meselesi yunanlılarla.. 1 puan Bozkurt lotus Fransa.. 1 puan.. Maarif kongresi yanlıştı..
Türkiye ekonomisi 3 doğru.. Sadece un tuz şeker yanlıştı
Türkçe en az 3 kesin doğrum vardı.. Diğer üç sorudan 1-2 puan geldiğini düşünüyorum.. Noktalama işaretlerinden falan..
Toparlarsak anayasa 2 doğru
İdare 12 doğru
İktisat 2 doğru
Türkiye E. 3 doğru
İnsan H. 1 puan
Tarih 2 puan
Türkçe ,3 doğru +1 yada, 2 puan
Bekliyordum. Yani alan 16.. gk gy.. 6 doğru +3 +, 1 yada 2..
Bana 71.265 geldi 522.. Oldum sonradan 524 oldu sıralama..
Bu sene 16 alan+7 gk gy + türkçe yapan kazanır diye düşünüyorum.. Geçen send 'bana göre' anayasa bir tık daha zor idare bir tık daha kolaydı -
@can-mavi Kardeşim herkes seni tanıyor sen olmadığıni biliyor dert etme sen..Seviyoruz seni:)
-
@rhadamanthus Hocam yanlışlıkla senin iletini bayrakladım ya kusura bakma az önceki eleman sandım.
-
@luthor Canın sağolsun kardeşim
-
@rhadamanthus Valla helal et hakkını öyle büyük harfle ulaaa falan görünce gerisini okumadım sonradan farkettim.
-
@luthor Helal olsun kardeşim problem değil.
-
Bu sınavda 400. Olana Allah sabır versin. Sonuç beklemekten daha büyük stresi olur .sıram değişirmi diye.
-
Arkdaşlar bir kardeşimiz duyum alıp yakın bir zamanda tekrar sınav olacagini soylemisti ne zamandi o iletiliyi bulamadim da?
-
@rhadamanthus mart gibi olacak sınav inşallah
-
Yarım saat girmedim yine karışmış forum..
@can-mavi Adamdır.Bu kutsal yolda emektar bir üstaddır.Bu forumda sevilir, saygi duyulur.Onun adını kullanarak yıpratmaya çalışanlar ancak kendini rezil eder.Allah ıslah etsin. -
Kendi düşüncem mart ayı çok zor. 1 sene sonra ancak yeni sınav açılır bence