2017 Kaymakamlık Sınavı
-
@bf24 iktisat boş imkbsiz 24 d
-
@safitürk69 amin .emek veren herkes inşallah
-
@osenebusene süpermiş hocam. Türkçeden de en az 3 yeterli olur gibi görünüyor.
-
@bf24 bazı bu sımav iktisatsız kazanılmaz diyenlere de ders olsun bu doğru sayınız
-
@bf24 kazanılır bence. Strateji önemli bir yer çok düşükse diğerleri ortalamanın üstüne cikmalisin. Ben net olarak parça parça düşünüyorum mesela son30, 20,10,5 sırası için 25,24 hatta bayağı bir alan netiyle 23,5 bile girebilir.
-
@osenebusene doğru mantık emsaller mevcut bu şekilde zaten. Bende iktisattan muzdarip biriyim. Son 3 dakika idareden gaflete düşüp 1 soruyu değiştirmesem ben de türkçesiz 24 deyim bana da çok dedler iltisatsız olmaz flan ama dedğiniz gibi diğerleri kasınca oluyormuş.
-
Yarın açıklanıyor mu kesin bilgi mi
-
Tam dışlama(crowding out) yazmıştım puan alır mıyım acaba arkadaşlar 40 gün geçti biliyorum :))
-
Sabah uyandığımda sınav açıklanmış olsun, Amin..
-
@öktem_ilteriş ve kazanmış olayım yine amin
-
Mübarek cuma gecesi Rabbim herkesin gönlüne göre versin . Hayırlı geceler hayırlı cumalar arkadaşlar.
-
Ensar şehrimiz Kilis ten (azze ve cerablus dahil) selamlar. Hayır li cuma Lar kardeşler. Rabbim hayırlısı ni nasip etsin hepimize inşallah.
-
Günaydın sabahı zor ettim desen yeridir. Doğru düzgün uyuyamadım kaç kez kazandım kaç kez kaybettim sınavı rüyamda bilmiyorum Bugün artık inşallah açıklanır da haftaya kalmaz bu arada link işini becerebildiysem 35,36,37 açık 38'de uygulama şu an isteğinize cevap veremiyor şeklinde uyarı veriyor.
-
Cümleten hayırlı cumalar,bugun büyül ihtimal açıklanır rabbim herkes hakkında hayırlısını nasip etsin
-
Bismillahirrahmanirrahim
-
Günaydın arkadaşlar. Dün yine trolsavar durumuna gelmişiz öncelikle geçmişler ola son durumu aktarıyorum... 13435 ve 13437 linkleri açık an itibarı ile..
-
Cumaniz mübarek olsun arkadaşlar allah yüzümüzü güldürsün inşallah
-
Günaydın herkese ben de sabahı zor edenlerdenim :)inşallah bugün açıklanır forumdaki arkadaşlarımızla günü güzel sonlandırırız
-
Cümleten cumanız mübarek olsun mevlam hakkımızda hayırlısını eylesin o neylerse güzel eyler
-
Dün gece rüyamda 390. Olarak kendimi listede gördüm umarım hayırlı bir rüya olur .umudum yoktu ama rabbim rüyada o anı yaşattı