2017 Kaymakamlık Sınavı
-
Cümleten günaydın. Rabbim hayırlı sonuçlar almayı nasip eylesin. Cumamız mübarek olsun.
-
@scotty eyvallah kardeşim hayırlı cumalar. İnşallah hepimiz için hayırlı olur.
-
@siyasetbilimci Bende bir 470'lerdeydim bir 200'lü sıralarda duygudan duyguya sürüklendim En son sabaha doğru biri güya link atmış açıklandı diye basıyorum linke sayfadan sayfaya atıyor bir türlü açıklama sayfasına giremiyorum heyecandan Fazla forumda kalmanın yan etkileri
-
bugün açıklanır mı yoksa pazartesi gününe kalır mı?
-
@mülkiamir, içinde söyledi: 2017 Kaymakamlık Sınavı
@siyasetbilimci Bende bir 470'lerdeydim bir 200'lü sıralarda duygudan duyguya sürüklendim En son sabaha doğru biri güya link atmış açıklandı diye basıyorum linke sayfadan sayfaya atıyor bir türlü açıklama sayfasına giremiyorum heyecandan Fazla forumda kalmanın yan etkileri
Belki de gerçeğinde 1390.cym kim bilir .23.5_24.5 arası net beklentim ÖSYM ne der bilmiyorum beklentisi minimum tutuyorum .
-
Geçen sınav 725.ydim bu sınav bakalım kaçıncı sıraya yerleşmiş olacağım 400.olup geçen seneki eczacının durumuna düşmeyeyim de
-
@mülkiamir geçen seneki eczacının durumu neydiki
-
@iibf-li, içinde söyledi: 2017 Kaymakamlık Sınavı
http://m.hurriyet.com.tr/eczacinin-kaymakamlik-hayali-4-gun-surdu-40360288
-
@iibf-li sınav açıklandığında 400. olarak mülakata kalmıştı, yanlış hatırlamıyorsam birkaç gün sonra sıralaması değişti liste dışı kaldı
-
Bu arada cümleten günaydın, hayırlı cumalar. Umarım bugün bekleyişimiz son bulur.
-
@mülkiamir, içinde söyledi: 2017 Kaymakamlık Sınavı
@iibf-li, içinde söyledi: 2017 Kaymakamlık Sınavı
http://m.hurriyet.com.tr/eczacinin-kaymakamlik-hayali-4-gun-surdu-40360288
bu haber sayesinde de geçen seneki sınavın kaç ile kapattığını küsaratına varana kadar öğrenmiş olduk
-
benimde en çok korktuğum şey 401. olmak
-
@can-mavi aynen kardeşim ben diyecektim ortada yalan yanlış bilgiler dolaşıyordu. 73 ile kapatmış geçen sınav.Bu sınavda buna benzer kapatabilir
-
13438 link de geldi..
-
@kemoenes 1-2 puan yükselebilir diye düşüyorum bende çünkü iki sınav arası yakındı bilgiler tazeyken girdi iyi adaylar
-
Alan bir şekilde yapılmış , listeye göre .gk gy çok düşük. Geçen sene yüksekti alan düşüktü alandan iyi bir sapma ortalaması geldi.bu sene tersi olacak bu gerçek .ayrıca gerçekçi olan Türkçe'den max 3 net konmasıdır .ben buçuk hesabına girmem o buçuk zaten 3 puanlık Bozkurt lotusdan gelir o kadar keskin tahmine gerek yok 73,36 geçen sene kapanan puan.
-
Bu sınava girememiş birisi olarak ben bile bu başlıga müptela oldum sanki benim sınav sonucum açıklanacak gibi heyecanlannıyorum bu durumda sizleri düşünemiyorum dostlar inşallah herkesin hakkında hayırlısı olur herkes emeginin karşılıgını alır.
-
@mülkiamir geçen sene idare çok kolaydı . Bir dmk sorusu vardı kanun diye onunda alternatifleri vardı oda zor sayilmazdi
-
Ferid akdağ 25 netim var diyordu .25 nete mi bu puanı almış !!! 23,5 kapatmış .açıklaması yapılmıştı .
-
@yakupcemil İnşallah aynı puanda ya da daha düşük kapatır temennimiz o tabi Allah yüreği vatan aşkıyla dolu, milletine en iyi hizmeti verecek heyecanla sonucunu bekleyen bütün gençlerimizin gönlüne göre versin. Emeklerimizi zayi etmesin inşallah Maddi manevi zor bir süreç gerçekten