2017 Kaymakamlık Sınavı
-
@kemoenes 15.ooo iletiye ulaşmadan bu iş sonuçlanır inşallah
-
Heyecandan yemekleri yakicam hadi da açıkla ÖSYM
-
@kemoenes, içinde söyledi: 2017 Kaymakamlık Sınavı
13435 ve 13437 linkleri açık an itibarı ile..
güncelliyorum ek olarak 1348-39-40 açık
41 de açık
Bugün sonuçlar gelecek inşallah ümitliyim
-
Bence açıklandığı zaman site cokerse yorgunluktan ne yaparız onu düşünün :))
-
@selmanersoy linkleri tek tek kontrol ettim ne basın haberi var ne başka bir açıklama..Geliyor sanırım
-
@siyasetbilimci aman kardeşim sen yap yemekleri sonra dön buraya
-
@kemoenes hadi inşallah
-
@yakupcemil, içinde söyledi: 2017 Kaymakamlık Sınavı
Bence açıklandığı zaman site cokerse yorgunluktan ne yaparız onu düşünün :))
15-20 bin kişiden site çökmez
-
@kemoenes inşallah hocam bende ümitliyim şahsen. aleyna tilkiden o sen olsan bari şarkısı eşliğinde sürekli yenileme yapıyorum ahahaha
-
@siyasetbilimci aman kardeşim sen yap yemekleri sonra dön buraya
Mümkün değil ki ;)))) varsın yansın ;)))
-
@yakupcemil çökmez hocam ygs, lys de filan anca çöker bence
-
Bu eczaci beyefendi daha sonra mahkeme yolu ile kazandigini tescilledi ve mulakata kaldi(bizlerin mulakatindan sonraki bir tarihte girdi )mulakatta da elendi sanirim.
-
@mülkiamir cuma namazında açıklanır sana görürüz cokermi cokmezmi :))
-
Allah hepimizin hakkında hayırlısını nasip etsin. ÖSYM bir sürpriz yapmazsa inşallah bugün açıklanır da rahatlar önümüze bakarız. Olumlu veya olumsuz.
-
@yakupcemil düzeltme "açıklanırsa"
-
@yakupcemil Biz çökmeyelim de gerisi önemli değil
-
Arkadaşlar herkese günaydın. beklediğimiz gün bugündür inşallah. Adaletinden, merhametinden, takdirinden şüphe etmediğimiz yüce Rabbim emek verip, görevini layıkıyla yerine getirecek arkadaşlar için en iyisini nasip edecektir. Kazanacak arkadaşlara şimdiden bundan sonraki süreç içinde başarılar. Emek verip de kazanamayacak arkadaşlarımızda inşallah bir daha ki sınava ya da daha yüksek makamlara gelirler. Hayırlı cumalar.
-
sınava ilk girişim ancak arka planda iki yıla yakın bi alan geçmişim var. sürecin ne kadar yorucu olduğunu ve bu işe ya Allah diyenlerin ne kadar emek verdiğini biliyorum. Dilerim ülkesini seven insanlar koltuğa bir adım daha yaklaşır, içlerinde ben de olurum. hepinize hayırlı cumalar
-
@mülkiamir doğru hayırlısı . Buradakilerin çoğu kazanır bence
-
Sonuçlar açıklandığında forumdaki listeye adını yazdıran arkadaşlar sınav sıralaması ile puanını da paylaşırsa geçen sene ile sonuçları kıyaslar daha net bilgi sahibi oluruz. Tabi paylaşmak isteyenler.