2017 Kaymakamlık Sınavı
-
@Ömermuhtar aynen kardeşim hayırlısı
-
Arkadaşlar 2-3 ay içinde yeni sınav yapilabilirmiş. Müsteşar seviyesinden bir kaynaktan duydum.
Ona göre önlemini alacak olan alsın iyi calışsın.
Ateş olmayan yerden duman çıkmaz böyle diyorlarsa vardır bir planları.
-
@username7 Duyumunu paylaştığın için çok teşekkür ederim kardeşim saolasın buarada sınav şartı hakkında var mıydı bir duyumun?
-
@Ömermuhtar 2017 Kaymakamlık Sınavı içinde söyledi:
@username7 Duyumunu paylaştığın için çok teşekkür ederim kardeşim saolasın buarada sınav şartı hakkında var mıydı bir duyumun?
Kardeşim şu süreçte sınav şartı gelmez bence
-
@mehmetsy kardeşim son birkaç yıla bakınca ne olur ne biter öngörüm bile oluşmuyor oluşsa dahi dile getiremiyorum sanki sisifos işkencesi gibi hep başa sarıyor ve hep aynı kaygıları taşıyorum o yüzden kesin birşey diyebilmek çok zor..
-
@Ömermuhtar Öyle bir şey duymadım ama böyle değişiklikler hep konuşuluyor sanmam ama değişeceğini.
2-3 yıl önce de buyuksehir illerinde kaymakamliklarin kaldirilacagi konusuluyordu olmadi. bu da oyledir bence.
-
@username7 eyvallah kardeşim saolasın..
-
Arkadaslar bende kurs hocalarindan birisiyle gorustum mutlak suratle 29 nisandan sonra kesinlikle temmuza kadar sinav olacak duyumlarimiz bu sekilde diye soyledi....
-
Kutluay kararlı sınav için nisan'a hazırlanıyoruz dedi
-
Nereden aldınız bilgiyi hocam?
-
@iusbf Twitter dan kendisiyle konuştum
-
@mg_ Nisan ayında sınav ilanı mı gelecek diyor ?
-
Arkadaşlar herkese iyi çalışmalar.yeni katıldım ama okuyordum sizleri.Allah zihin açıklığı versin hepimize inşallah.benim sizlere sualim olacak... Türkçeden hangi konu üzerinde durmamizi özellikle tecrübeli abilerim ve kardeşlerim onerirler diğer sorum tarihe nereden başlayalım Trablusgarptan itibarenmi ? Mobilden yazıyorum şimdiden kusura bakmayın Allah hepimizin yardımcısı olsun.
-
Arkadaşlar Kadir Güntepe tutuklanmış, galiba mülkiyede ihraçlar devam edecek..
-
@OseneBuSene Türkçeden tüm konulara çalışın bence, tarih de Trablusgarp ile başlıyor.
-
@Dolaylı-tümleç sınav Dedi
-
@mg_ Hocam Kutluay hoca bi nisan diyor bi mayıs diyor bi haziran diyor inşallah haklı çıkarlar
-
@mehmetsy İnşallah hocam biz çalışalım takdir Allah'ın
-
Arkadaşlar insan haklarına Nohutçunun kitabından çalıştım yanında ikinci bir kaynak olsun diye Kutluay kararlının insan hakları kitabını aldım fakat kitap hiç hoşuma gitmedi hele nohutçuyla karşılaştırınca resmen boş bir kitap,faydalı olmak için değil de sırf para kazanmak için yazılmış bir kitap.Almayı düşünen arkadaşlar varsa kesinlikle tavsiye etmiyorum.
-
Selamin aleykum ve gunaydin dostlar. Tarih konusu yakinda netlesecektir sizler durmaksizin calismalariniza devam edin. Insallah gonlunuze gore olacaktir emeklerinizin karsiligi. Yeni gun yeni kavga. Allah yardimciniz olsun.