2017 Kaymakamlık Sınavı
-
@paretowilfredo hocam sizin ongorunuz nedir? en erken su tarihte-en gec su tarihte seklinde bir sey yazabilir misiniz?
-
@paretowilfredo hocam bizi unuttun zannetmiştim;) eyvallah saolasın..
-
@issiz kardesim muhtemel bahar sinavinin hazirliklari zaten yapiliyordur en gec 1 ay icinde seslerin cogalmasi lazim. Ses gelmezse iskillenmek gerek. Sorusturmak icin beklemedeyiz o.yuzden.
-
@Ömermuhtar unutur muyum kardesim gozum burda ama her zaman yazamiyorum malumunuz yogunluk kosturmaca. Ben de ders calisiyorum bi taraftan. Ondan dolayi yazmamama gucenmeyin buralardayiz her zaman.
-
@paretowilfredo Allah kolaylıklar versin kardeşim çalışmalarında, muvaffak olmanı temenni ederim selametle...
-
@paretowilfredo pareto hangi kurumda çalışıyosun merak ettim sakıncası yoksa. bir de hangi kurumu hedefliyorsun ben sizleri yerini yurdunu belirlemiş sınav işleriyle sadece site için ilgileniyosunuz sanıyodum sen de ders çalışıyosun demek
-
Arkadaşlar referandum için nisan sonu mayıs başı düşünülüyor
-
arkadaslar turkiye ekonomisi ve insan haklari icin kitap onerir misiniz. tr eko. icin gecen sinava tufan samet hoca'nin kitabindan calistim. tarzini sevmedim. yasin coban iyi midir? piyasada 2015 sonra basimi olan kitabini bulamadim. sorun olur mu? insan haklari icin de ahmet nohutcu okudum. o da hosuma gitmedi. ne alayim ?
-
yasin baba iyidir.kitap sonunda çözümlü testte var.Analiz iktisat iyi özet yapmış tavsiye ederim.İnsan haklarını bilmem.
-
@davidricardo yandex link açılmıyor.yeni link ekler misin?
-
Selamun aleykum arkadaşlar! Bu sabah forumun 2016 halinin hepsini okudum. Çok faydalandım. İlk defa bir foruma kaydoldum. Bu dönem okulum bitiyor. Bir yandan da sınava hazırlanıyorum. Herkese başarılar dilerim. Allah'a emanet olun.
-
Teşekkürler. Kritik bir nokta söylediniz! İki sorucuk ve neticesi ile tam cevap!
-
@osamano :thumbsup_tone1:
-
@türkiye https://yadi.sk/d/jWczX4Yt3CoHbz Buyurun.
-
arkadaşlar kaymakamlık sınavı için hangi kursları önerirsiniz uzaktan eğitim kursları işe yarar mı sizce
-
@davidricardo dostum inanılmaz paylaşımın için teşekkürler tam bir kaynak bombası oldu bu:)
-
@davidricardo kardeşim süpersin çeko kamu yönetimi falan kaynak var mı özellikle özet şeyler
-
@iusbf Rica ederim telif hakları engeli nedeniyle paylaşımı kapatıyorum bazen link ölebilir. @Fişek-MORGEN Kardeşim kamu yönetimi açıköğretim kitapları var bende ordan da mezun olduğum için. Pdf formatında yok malesef.
-
Arkadaslar bayyadır girmiyorum buraya yeni duyum var mı sınavın açılma ihtimali var mı
-
@davidricardo kardeş bu linkte açılmıyor.yeni silinmeyecek linkler yüklebilir misin?