2017 Kaymakamlık Sınavı
-
60 kisi alinacak deniyor bir cok yerde. 300'e yakin vali, vali yardimcisi ve kaymakam atildi gorevden. 100 kisi aldilar. daha 200 acik var (simdilik) normalde yapilmasi gereken alim haricken sayi cok az. 3 ayda bir sinav yapacaklar galiba.
-
@issiz Hocam tabii ki 100 kişi olsun isteriz ama 60 kişi olmasına da şükür, hiç olmamasına nazaran. Ve ben alım olursa 100 kişi olacağını düşünüyorum ama bu sadece bir düşünce, duyum değil
-
@proteusay Kaymakamlık sınav ilanı sınavdan 45 önce yayımlanır mevzuat böyle olduğu için.
-
@Tugay benim de dikkatimi çekti o.. ayrıca mülakata kalan bayan sayısnın az olması0 üzücü. İsimlere bakarken farkettim Mardin valisi sayın Mustafa Yaman'ın kızıda mülakata kalmış.
-
@burcudml kardesim bence gecmiste fetoculer bile kurumlara yerlesmek icin sinav sorularina ihtiyac duyduysa bu sinavlarda herhangi bir torpil soz konusu olamaz ayrica mulakata kalmak cinsiyet secmiyor yeterli puani alinca mulakata kaliyorsun bunun icin uzulmenize gerek yok
-
@Tugay peki zaten az olan bayan adaylardan 3 4 kişinin alınacak olmasına üzülelim mi...Bence evet üzülelim,hem de hepimiz...
-
@Tugay hemcinslerimin çoğu zaten bayan almıyolar diye girmek bile istemiyorlar. Kadın kaymakam vali olmasın diye siyasiler arasında tartışmalar oldu internete yazarsanız görebilirsiniz. Durum böyleyken cinsiyet seçmiyolar demeniz görmezden gelmek olur.
-
Bu sınava kpss den feragat edip mi calisiyosunuz veya her ikisinine birden mi calisiyosunuz arkadaşlar boyle yapan varsa nasi yapıyor bi anlatabilir mi? Ikisi bir arada cok zzor
-
Arkadaslar zaten sinavi kazananlar adaylarin cogu erkek bir kaci bayan , bu kadar az bayan icerisinden de bayanlarin kaymakam olmasi oran olarak dusuk. Yani mulakattaki bayan sayisinin fazlaligi kaymakam olan bayanlarin sayisini arttiracaktir.
-
@Mimar kardesim ben suan sadece kpss ye hazirlaniyorum kaymakamlik ilani geldigi vakit calismaya baslarim
-
@cvndr tabi aydınlatıyım buradaki insanlar ben de dahil genellikle sınavı kazanamayıp bekleyen insanlar siz burada yok benim evime misafirler geliyor yok bilmem ne felan derseniz buradakilere nispet yapıyormuşunuz gbi algılanır yani başlığınız yanlış ok mu?
-
2014 ten iki kişi var tanıdığım listede beraber girmiştik helal olsun onlarda bırakmamışlat
-
Arkadaşlar duyumum yok ama yapılacak sınav yine 100 kişi olur ikinci bi Sınavda olabilir o da en az 60 olur bu tahminim tabi
-
@Kaimi-Makam turkiye cumhuriyet "i" yazana puan verip araya banka isminde "ve" var diye puan vermemekte biraz komik olmuş gercekten. Birde un seker pamuk sorusunda cogu kitap pamuk aliyor ilginc yani kabul edilmemesi.neden puanimin bekledigimden dusuk geldigi belli oluyor.
-
@evy06 inş bir dahaki sınava daha sağlam gideceğiz. Bırakmak yok .
-
@Kaimi-Makam Amin İnşallah.
-
@evy06 o kadar şeyden puan mı kırılır bende nerde hata yaptım diyorum o hataları yapmasam mülakata kalacakmışım
-
12345679
-
Referandum sürecinde anayasa-idare müfradatının değişme olasılığına karsılık sınava hazırlanırken bu derslere nasıl çalışıyorsunuz?
-
Sınavın haziranda yapılacağı söylentisi var sınav tarihi hakkında duyumu olan var mı?