2017 Kaymakamlık Sınavı
-
@esma04 Kısa vadede sanmıyorum
-
@paretowilfredo Başkan peki 2017 sınav tarihi için duyumun veya öngörün hangi tarih?
-
Arkadaslar insan haklari dersine ne onerirsiniz kitap olarak.kalın da olabilir zaten temelim oldugu icin bu sinavda turkiye ekonomisi ve insan haklarina yogunlasicam.insan haklarini Nohutcu hocamizdan calistim fakat hic faydasini goremedim.
-
@evy06 İnsan Hakları sorularını yapmak biraz nasip kısmet durumu oldu. Doyurucu bir kaynak tavsiyesi olursa ben de sevinirim.
-
@paretowilfredo Mayıs-Haziran olmaz mı diyosun yani Hocam
-
@paretowilfredo Sessizlik ne korkunç bir şey Yarabbi.Sanki onsuz mezarda gibiyim.Sağıma soluma bakıyorum bir an.Ne uçan bir kuş nede bir rüzgar.Korkuyorum ben bu alemden.Böyle sessiz süren yaşamdan.Bir gün diyorum kendi kendime bozulur elbet bu sessizlik bir an.
-
Selamun Aleyküm dostlar. Mart ayı içinde bir çok kaymakamlık kursu açılıyor. Kurslar yanılmaz. Nisan ayının ortalarında ilan geleceğini tahmin ediyorum. Diğer sınav tarihlerini göz önüne alınca 10 Haziran'da sınav muhtemeldir.
Bu hem temenni hem de tahmindir, duyumla alakası yoktur. -
@karakalpaklı Aleyküm selam hocam genel itibariyle mayıs haziran sınav bekleniyor hatta Nohutçu mayısda sınav olacak demiş
-
@mehmetsy Yeni üyeyim, bazı şeyleri kaçırmış olabilirim hocam. Fakat mayıs ayı sınavlar için yeterince dolu. Hakimlik-Savcılık dahi 3 Haziran'a kaldı, o yüzden mayıs değil de haziran daha muhtemel gibi geldi.
-
Mart ayı itibariyle çoğu dershane Kaymakamlık kursu açıyor. Ben de kurs reklamını gördüğüm her dershaneyi arayıp sınav tarihi hakkında beklentilerini soruyorum. Tarih konusunda temkinli cevaplar veriyorlar ama genel kanı-beklenti Hazian ayı gibi.
Haziran olmasa da sınavın sene sonuna sarkacağını düşünmüyorum. -
Hocam bakanlık sınav yapmak isterse diğer sınavları dikkate almaz, zira önceki sınavda alesten bir gün hakimlik sınavından 1 hafta önce yaptı
-
Referandumdan once sinav olmaz referandumdan sonra da hemen yapilma karari alinsa bile 2 ay sonrasi icin tarih verilir benim dusuncem sınavın haziran sonu gibi yapılacağı
-
referandum veya baska bir kurumun sinavinin etkili olacagini dusunmuyorum. ysk yapmiyor sonucta sinavi. referandum gunu sinav olmaz o kadar. baska da bir alakasi olmaz. ins. 100 kisi gelir yine. sayi hakkinda duyumu olan var mi ?
-
@issiz Hocam ben 100 diye duydum
-
Arkadaşlar bu arada Kpss çalışması yapıyor musunuz? Yoksa gemileri yakıp sadece kaymakamlık mı çalışıyorsunuz ?
-
Mülakat ne zaman açıklanr acaba 10 martta bitiyor mülakatlar
-
@hakimim_25 tahminim 17 martta açıklanır mülakat sonuçları
-
Arkadaslar eger ilan onceden gelirse nasi yapicaksiniz.kpss biraz sikintiya girecek sadece kaymakamlikmi yogunlasicaksiniz.kpssden sonra gelse ilan daha iyi olur sanki.
-
@evy06 katılıyorum kardeşim
-
@evy06 Bence tam tersi Çünkü kaymakamlık daha yoğun çalışma gerektiyor ve kpss mi acaba kaymakamlık sarmalında kalmak sıkıntı bir durum kppss den sonra gerekli yoğunluk verilemeye bilir tahminim sınavın kpss den önce olacağı yönünde