2017 Kaymakamlık Sınavı
-
Birde yapılacak sınav tarihini öğrenmek için içişlerini aramanızı tavsiye ederim. Kesin bişey söyleyeceklerini sanmıyorum ama yine öğrenmeye çalışın
-
Arkadaşlar bence Tr ekonomisinde Yasin Çoban, Tufan Samet ve Cemal Arslan kişilerinden en az ikisinden karşılaştırmalı çalışırsak daha iyi olur, derece yapan arkadaşlardan biri bu kitapları tavsiye etti
-
@mehmetsy buna ek olarak todaei ve Zeynel dinler soruları.ayrıca listeye Korkut boratavıda ekleyebilirsiniz.
-
@sbf12345 Ben en sıkıntılı kısmın insan hakları ve iktisat olduğunu düşünüyorum hocam o alanlarda tavsiyeleriniz nelerdir?
-
@faizkoridoru üstat ben üç yıldır alan çalışıyorum şu anki puanım da çok iyi kaymakamlik sınavına daha önce hiç girmedim son sınavı maddi sıkıntılardan dolayı kaçırdım ama nasipse şimdiden başlayıp çalışacam .. üstat anayasa idare de dediğini çok iyi anladım iktisat ta sorunum yok zaten yapıyorum . Ancak türkiye ekonomisi ve diğerleri hakkında nasıl çalışayım bilmiyorum daha önce klasik sınava sadece vmy de gördüm ama konular çok farklı burda ne önerirsin bana . Kaynak ve çalışma şekli olarak tabiki . Son olarak inşallah muaffak olur kurtulursun bu sıkıntıdan .
-
Arkadaslar bende kazanamadim. 1100kusurlerde bi siralama elde ettim ilk girisim bu arada. Turkce tarih son hafta baktim. Anayasa,idare tr ekonomisi yogunlastim. Son 1 ay kala insan haklari baktim. Lakin nohutcu hocamizin insan haklari yetersiz kaldigini dusunuyorum. Bir sonraki sinava hazirlanip hazirlanmama konusunda kararsizim. Acaba kpssyemi yonelmeliyim bilemiyorum.sonucta yeni bir kaymakamlik ne zaman yapilacak belli degil. Sizlerin dusuncesi nedir.
-
@evy06 hocam kpss de sıkıntılı biraz ama 1000 li rakamlar aslında çok yaklaştığınızı gösterir. Eğer çok istiyorsan bırakma bence aslında sizin kararınız hepsinden daha önemli
-
@mehmetsy 2017 Kaymakamlık Sınavı içinde söyledi:
@evy06 hocam kpss de sıkıntılı biraz ama 1000 li rakamlar aslında çok yaklaştığınızı gösterir. Eğer çok istiyorsan bırakma bence aslında sizin kararınız hepsinden daha önemli
Ya bir de kpss hakikaten sıkıntılı 2015 ve 2016 kpss sorularının da kopyalandığı ortaya çıkmış
-
@mehmetsy aslinda daha iyi bir siralama elde edebilirdim fakat cogu kisi gibi bende kelime harf hatalari vs etkiledi puanimi. Kpss sikintili derken yetişmez manasindami diyorusunuz.
-
@evy06 yoo yetişebilir elbette ama son iki yıl kpss sorularının da kopyalandığı yani çalındığı iddia ediliyor eğer gerçekse iptali gerekir veya daha başka bir çözüm bunu kastettim.
-
Yeni bir kaymakamlık Sınavı'nın yapılması kaçınılmaz arkadaşlar.bu sene içinde illaki olur .
-
Listeyi hazırlıcam müsait olamıyorum en kısa zamanda yazacağım
-
Selamün aleyküm arkadaşlar aranıza yeni katıldım bu yola gönül vermiş biri olarak herkese başarılar diliyorum
-
Aleykümselam, bir arkadaşımla görüştüm yeni sınav onayınında alındığını söyledi , Mayıs gibi düşünüyorlarmış.
-
@sbf12345 Kardeşim sen kralsın!
-
Hadi Bismillah durmak yok o zaman arkadaşlar
-
@evy06 kesinlikle yeniden hazırlanın derim ben.
-
@sbf12345 Hocam alım sayısı konusunda bi fikriniz var mı ?
-
Sayıyı bakanlıkta belirlememiş olabilir akıllarında bi sayı varsada revize edebilirler. Tahminim 100 olabilir yine.60 yaparlarsa yılsonu bi sınav daha yaparlar diye tahmin ediyorum.
-
@sbf12345 Kardeşim vallahi çok mutlu oldum, Allah razı olsun