2017 Kaymakamlık Sınavı
-
sadece 1 link kaldı boş şuanda
-
@priss yaptıgımız sıralamalarda türkçe dahil değil ancak GkGy kısmında; Türkçe, Tarih , İ.Hakları ve Tr ekonomisi var
-
düzeltiyorum. orada da (13431) yks haberi var. Hiç boş link kalmadı arkadaşlar
-
@aslan-reyiz 14.5/11 yapan da bu sene Türkçe dahil 65.5 ham puan yapıyor o da kazanır evet böylece tescillenmiş oldu
-
Arkadaşlar. Burada sistematik bir haksızlığa ve hakarete maruz kalıyorum. Sizden buna bir tepki bile gelmiyor..
Üstüne kalkıp bu terbiyesiz adama ciddi ciddi cevap veriyorsunuz, benim sorduğum sorulara yanıt dahi vermediniz. Neden? Sırf 21 doğrum var ve mülakat şansım yok diye mi?HİÇ YAKIŞTIRAMADIM SİZE!
-
bu arada p.tesi ve çarşamba 10.30 da açıklanacak diyen arkadaş sanırım videosunu kaldırmış face sayfasından
-
@kenan65, içinde söyledi: 2017 Kaymakamlık Sınavı
@keynes69 turkce dahil ham puan 56 bisey cikarmi
kardeşim türkçe dahil 56 puan kazanamaz diye düşünüyorum türkçe dahil ham puanın en az 61-62 olması lazım
-
@snotz, içinde söyledi: 2017 Kaymakamlık Sınavı
@niyazikardes Her soru 2,5 puan kabul edildiğinde 60,00 puan.
Kat sayı hesabına göre ise (Alan 17 net GYGK 7 net) 65,00 puan.Sıralamaya Türkçe dahilmi??? Alan 14,5 gygk Türkçesiz 4 .Türkçe'den 5.5 bekliyorum hesaolarmisiniz
-
@niyazikardes Kazanma İhtimaliniz yüksek. İnşallah.
-
@can-mavi, içinde söyledi: 2017 Kaymakamlık Sınavı
@kenan65, içinde söyledi: 2017 Kaymakamlık Sınavı
@keynes69 turkce dahil ham puan 56 bisey cikarmi
kardeşim türkçe dahil 56 puan kazanamaz diye düşünüyorum türkçe dahil ham puanın en az 61-62 olması lazım
Türkçe dahil demiş kaçırdım orayı kusura bakmayın hocam kazanma ihtimali çok düşük
-
@keynes69 normalde full bekliyorum ama 4 hesapliyorum
-
Ösym bizim sınav hariç deli gibi çalışıyor.
-
@snotz inşallah hep birlikte kazanırız hocam dua ediyorum sizler için de şu an sayenizde moralim yerine geldi biraz sağolun gerçekten
-
@kenan65 hocam türkçe dahil 56 puan çok ama çok zor ben türkçe hariç diye hesaplamıstım kusura bakmayın
-
William Shakespeare — 'Olmak ya da olmamak, işte bütün mesele bu!
-
@kaymakambey06 hocam o sorunun cevabı net olarak 2005 puan alamazsınız
-
@can-mavi ama tartismali sorularimda var hesaplamiyorum.. bakanlik teskilati 2006 ozellestirme idaresi turkiye insan haklari ve esitlik kurumu iktisatta miktar sorusu 30 yaptim bunlari hesaplamiyorum
-
@kenan65 kardeşim bunların hiçbiri (ÖİB) hariç tartışmalı değil maalesef
-
Arkadaşlar bence söylenen puanlar çok iyimser Türkçe dahil ham 61 62 kazanması için standart sapmadan 11 puan üzeri gelmesi lazım ve bu çok yüksek bir rakam geçen sene 73 kusur de kapattı bence kesinlikle bu puanın altına dusmez bence toplamda en az 75 gibi bir puan da kapatır onun için de en az 65 ham lazım benim tecrubem bu.
-
iki sayfa gerideki hesaplamanın başında verilen formüle göre türkçeli puan 72,5 türkçesiz puan 62,5
Tahmini olan var mı?