2017 Kaymakamlık Sınavı
-
@gmshn 59,50 ham puan yapar sizin Türkçe hariç, Türkçe 4 gelse çok rahat yeter mülakattasınız hayırlı olsun
-
@gökbörü ilgili listede puanim 53.25 yaziyor 59 u nasil hesapladiniz ki
-
@keynes69 Türkçe hariç 55,50 kazanır derken 2 Türkçe ilavesiyle kazanırım düşüncesinde olan olmaz sanırım. Yine yazıyorum Ümit vermek değil Türkçe hariç 55,50 kazanır ama Türkçe 2 hesaplamaması lazım, anlaştık mı şimdi ?
-
@gmshn Kardeş senin ham puanın 59,50
-
@gmshn [(16,5x2,5x0,6)+(5x2,5x0,4)]x2
-
@gökbörü insaallah kardesim sagolasin
-
@görünür-el Yok hocam, öyle birşey değil benim dediğim.. mahremiyeti olan bir kurumun içerisinden gayriresmi kanallardan bilgi akması kuruma zarar verir.. yoksa biz içerden gelen bilginin de getirenin de düşmanı neden olalım. kuruma ve sınava olan itibar azalır.. paretoya ben bir ithamda bulunmadım,zannedersem mesajlarının muhatabı değilim.
kurum eğer resmi kanallardan duyurusunu yaparsa hem daha ciddi olur hem de kendi güvenilirliği zedelenmez. bu duyumlarla birkaç dersane sahibi ceplerini dolduruyor,demek istediğim başka.. -
@gökbörü anlaştık kardeşim seviyorum seni
-
Kesin olarak Alan 18.5 Gkgy 6 doğrum var. 6 sorumda belirsiz dışlama etkisi , imkb, kurumsal olmayan nüfus, esnek kur, bir resim bin kelime, ahlaki risk yazdım ama korkmamak elde değil. Allah herkesin yardımcısı olsun bian önce açıklansa da artık yolumuza baksak belirsiz insanı harap ediyor.
-
@keynes69 Eywallah
-
@ecinar Mülakatın hayırlı uğurlu olsun.
-
@ecinar esnek kur doğru diğerlerini bilemiyorum
-
@ecinar sadece mülakat değil derecende hayırlı olsun
-
-
Arkadaşlar söylemleriniz için teşekkür ederim yalnız geçen senede iyi geçmişti 70.2 ile sınırda kaldım bu tecrübeye dayanarak korkuyorum çünkü bizim doğru kabul ettiklerimiz ösym tarafından nasıl kabul ediliyo önemli olan bu.
-
@keynes69 1 sıra aşağı 3 sıra yukarı farketmez sen mülakattasın hacı yaz bir yere
-
@gökbörü inşallah birlikte mülakatta oluruz kardeşim hayırlısı diyelim
-
@ecinar gecen yıl kaç doğru bekliyordun ?
-
@keynes69 kardeşim inşallah emeklerinizin karşılıklarını alırsınız mülakata sizinle beraber girmek en büyük hayalim hayallerimiz gerçek olsun...
-
Arkadaşlar şimdi pek zamanı değil biliyorum ama şu ödenti sorusuyla ilgili tesadüfi gördüğüm bir yazıdan sonra cevabın karaborsa olabileceğini düşündüm.