2017 Kaymakamlık Sınavı
-
@keynes69 kardeşim geçen yıl hiç türkçe yapamamıştım alanım yine iyidi inanki hatırlamıyorum kaç doğrum oldugunu.
-
@ecinar anladım hocam sizin için hayırlısı olsun
-
@aliserdar-çetin Hocam siz de 13 alan 8gygk Türkçe hariçti değil mi 5 e yakın Türkçeyle olur mülakat
-
@aliserdar-çetin hocam siz ve @politics kardeşimin kazanmasını gönülden istiyorum hayırlısı olsun inşallah
-
@keynes69 inşallah kardeşim bende öyle emekleriniz ziyan olmasın rabbim gönlünüze göre versin
-
@keynes69, içinde söyledi: 2017 Kaymakamlık Sınavı
@aliserdar-çetin hocam siz ve @politics kardeşimin kazanmasını gönülden istiyorum hayırlısı olsun inşallah
Düzeltme : @politics06
-
@gökbörü inşallah kardeşim gelecek mi bakalım türkçeden beş net kırmazlar inşallah netlerimizi
-
@aliserdar-çetin amin kardesim inşallah
-
Linkci arkadaslar 31.link boş mu
-
@can-mavi eminmisin hocam bu hesaplamaya nerden vardın? Bu kadar matematik isteyen bir işlem olsa ösym her sorunun yanına doğru cevabın puanını neden yazsın. Forumda değer verdiğim insanlardansınız ama ösym her sorunun başına puan koyarak bence bunların toplamının ham puan ettiğini söylüyor zaten. Dediğiniz hesaplamaya nasıl ulaştınız hocam? Hangi açıklama üzerinden? Bilgi alışverii amaçlı soruyorum polemik amaçlı değil.
-
@keynes69 cümlemiz için hayırlısı olsun kardeşim
-
@bf24 can mavinin hesabı doğrudur nokta. [(alan netix2,5x0,6)+(gygk netix2,5x0,4)]x2 hesap budur ve doğrudur.
-
@sehri-emin değil hocam.
-
@gökbörü en son 2 ile değil de 1.923 ile çarpın ham puanı bulursunuz 2 ile çarpma boşver
-
@gökbörü yanlışdır demedim farkındaysan nerden bu sonuca ulaştı hangi açıklamadan. Bugüne kadar bildiğimiz birşeydi sorunun yanında yazan puanladın toplamı ham puandır. Üzerine alan ve gk ağırlıklı ortalamamın üzerine sapanlardan ekstra puan gelir belli bir matematik işlemi sonucu. Şuanki durumun kaynağı nedir bunu sordum.
-
@bf24 en son 2 ile değil de 1.923 ile çarpın ham puanı bulursunuz 2 ile çarpma boşver
-
@can-mavi hocam 17 alan 6-7 gk ( pamuk yanlışsa 6 dır ) türkçesiz. sınav sonucu olarak 75 küsür geldi
-
@gökbörü nasıl yani kardeşim. 2 ile çarpma ile 1.923 ile çarpmanın arasında 3 e yakın puan oynuyor. Hamgisi?
-
@kamikaze maksimum 24 nete 75 puan iyi gelmiş hocam
-
@kamikaze türkçesen tahmini kaçtı hocam?