2017 Kaymakamlık Sınavı
-
@can-mavi hocam uydurdunuz demiyorumki alalaa 0.6 0.4 ü zaten biliyoruz çarpma toplama 1.923 ile çarpma en son ösym hamgi açıklamasında bu sonuca vardınız hocam onu soruyorum. Hesabınız yanlış da demiyorum. Benim içinde iyi oluyor zaten. Ham puanıma 2 puan daha eklenmiş oluyor. O yüzden bu vardığınız sonuca nasıl varıldı bunu soruyorum. Ham puana da dahil bu katsayılar ifadesi nerde geçiyor?
-
@snotz teşekkürler hocam cevabın için.katsayılardan sonra hesaplanan Ağırlıklı ortalama puan ifadesi hampuanı mı temsil ediyor?
-
@bf24 düZeltme: ağırlıklı puan ifadesi ham puan anlamınamı geliyor?
-
@cengizkan2 niye ofkeleneyim yav 13binden fazla ileti yazilmis basliga. ilk iletiniz hesaplamaya gore ham puanim su, sansim ne diyorsunuz. acip okuyun bir zahmet. ki bir suru tartismali soru var. onlarin cevabini net olarak bilmeden nasil 70 kusur hesapladiniz? net olarak biliyorsaniz zaten 1 aydir bu ise vakit ayiriyorsunuz. kac netin mulakata kalacagini da biliyorsunuz.
neyse ben daha fazla ofkelenmiyim hadi selametle.
-
@issiz alan ve türkçe dahil gk gy netleriniz nedir acaba
-
@issiz hocam kesinlikle haklı arkadaş. Bu sınavla azıcık ilgili olan biri 70 ham puanın mülakata kalmayı bırakın iyi bir sıralama elde edeceğini gayet bilir. O yüzden arkadaş siteminde haklı.
-
@issiz kardeşim ne güzel yazmışın:) 70 alan biri mülakata gözü kapalı iyi bir sıralama ile kalacağını bilir. Bunu soruyorsa 70 almamıştır manipülasyon olsun, muhabbet olsun diye davranmıştır. (Genel konuşuyorum kişiler alınmasın) o yüzden boşa sinirlenme gelmez, imkansız 90 ile kapatır de o sinirlensin:)
-
@cengizkan2 Sen 15.000 sıralamada olursun kardeş boşuna ümitlenme
-
@27ömer27 kardeşim zaten hampuan olarak aşağı yukarı hesaplamaya çalışıyoruz , standart sapma yi şimdiden bilemeyiz ki
-
@bf24 kardeşim 1.9 ile çarpmadan 50 lik puan sistemine göre bulursun , o yüzden 1.9 ile çarparak 100 luk sisteme ceviriyoruz
-
Beni yanlis anladiniz beyler ilk defa bu sinava girdim universiteden yeni mezun oldum dolayisiyla bu sinavin kac ile kapatacagini bilmiyorum onun icin benden daha deneyimli arkadaslara soru sormak istedim hepsi bu.
-
@priss 25 filan hocam
-
Beyler benim arkadaşın alandan 19 gkgy den de türkçe dahil 12 neti var acaba mülakata kalır mı
-
@görünür-el, içinde söyledi: 2017 Kaymakamlık Sınavı
@kymkm hocam bilmediğimden soruyorum pareto gibi arkadaşlar da yardımcı oldu. Bunda sıkıntı olan, mahrem olan nedir?
birileri bilgi alıp birileri bılgı alamıyorsa mahremiyet vardır seffaflık yoktur daha nasıl sıkıntı arıyorsun
-
@issiz İyi yapmışsınız dostum tebrik ederim. Herkesin sinirleri gergin tepki oluyor bence olmaması gerekir ama dediğim gibi hassas zamanlar. Hakkınızda hayırlısı olsun. İyi günler.
-
Foruma üye olur olmaz derece yapacak puanları yazıp ''kazanabilir miyim'' diyerek yorum isteyen arkadaşlar da geldiğine göre sonuçların eli kulağındadır, vaziyet alın Bu arada tahminim 134,7 ham puanla kapatır, ne aşağısı ne yukarısı.
-
@can-mavi Biliyorum kardeşim peki ben de bir hesaplama çıkardım sende kontrol edebilir misin mantıklı mı?
Bundan önceki test sınavlarının ortalamasını aldım.
Alan; 7, 5 Net Gk ise 4 net olarak ve standart sapmayı 8 kabul edip, sınav 1. olacak arkadaşın toplam netini 35 hesaplayıp (23 alan, 12 Gk) bir hesaplama yaptığımda 90 puan alıyor ve 10 puan da standart sapmadan geliyor sende kendi netin üzerinden hesaplayabilir misin? Benim netlerde tuttu ama sağlama da sorun olur mu bilmiyorum. -
Kutluay Kararlı, twitter hesabına hangi cevapların kabul edilip hangi cevapların kabul edilmediğini dosya halinde eklemiş.
-
@captainblack hocam gerekli açıklamayı pareto yaptı zaten. Ben burada sağ olsunlar araştırıp ilgilenen ve bunu bizlerle paylaşan arkadaşlar için yazdım. O kişilerde gerekeni söyledi Zaten..
-
@forceful İçişleri Bakanlığı olur diyordu.şimdi de iç işleri bakanı yazanı kabul etmişler diyor