2017 Kaymakamlık Sınavı
-
@keynes69 yav bir is yapmaz 4t kurumlarinda calisiyo ama 4t yöneticileri kisiliginden dolayi artik onunla calismak istemiyor dersine girdim nasil bir insan oldugunu kendi gozlerimle gordum insan haklarindan 4 te 4 yaptim diyor ama anlattigi konulardan sadece 1 tane soru geldi
-
@cengizkan2 sahibi degil hukuk derslerine giriyor sadece sahibi yuksel bilgili arda hakan ogretir ve ferhat yıldız. Ferhat yildiz sonradan ayrildi diye biliyorum.
-
verdiği alternatif cevaplar arasında "merkez teşkilat" ve "hizmet yerinden yönetimler" cevapları yok, ilginç gerçekten. bir de olası cevaplar diye paylaşmış cevapların yanına da "kabul edilmiş" yazmış.
-
@enea anladım teşekkür ederim. Verdiği cevapları Ösym den almış kadar emin kendinden o nedenle kim olduğunu öğrenmek istedim
-
@ugur55 yok kardeşim olmaz, kutluay hoca'da zaten tahminlerini yazmış , bazı sorular için de geçmiş yıl sorularından bulup koymuş, ösym'nin yaptığı diğer sınavlarda doğal olarak alternatif cevap olmadığı için bu doğrudur şu doğrudur diyor
-
@keynes69 cok yapar onu derste de icerden hep bilgi aliyomus gibi davranirdi ama emin ol tamamen reklam amaçlı yeni sinav soylentileri ortaya cikti ya reklamini yapmaya çalışıyor simdi
-
@sınavzedee nerde bu link atar mısın ?
-
'kabul edilmiş' derken daha önceki sınavlardan bahsediyor hoca, yani umarım öyledir çünkü başka türlüsünün imkanı yok
-
İktisat ve Türkiye ekonomisi ile ilgili neden paylaşmamış? Sadece meraktan sordum. Çok dikkat alınacak biri değil..
-
@enea yanlış hareketler bunlar. Bir hocaya yakıştıramıyorum açıkçası
-
@gökbörü hocam mobilden girdim hesabım olduğu için.
-
@keynes69 daha yaptigi seyleri soylesem dudagin ucuklar
-
@enea ne yapmış o kadar değildir sanmıyorum
-
@keynes69 bir hocaya yakismayan hareketler diyelim
-
Bir tanede saksakci hoca var facede grubu var
-
@bf24 gönderisinin altına yazdım zaten CEVAP ANAHTARINI MI gördünüz ? :)))
-
@can-mavi
inşallah öyle olur hocam. yani “dışlama etkisi” ne başına tam yazmadığım için, “kurumsal olmayan nüfus” sivil eklemediğin için bunlara eyvallah yanlış saysınlar zaten dikkatsizlik benim sonuçta ama “hizmetsel yerinden yönetimler” “dalgalı kur rejimi” “2005” e bir ocak eklemedik falan die yanlış sayarlarsa üzülürüm gerçekten.sınavda maksadından çıkmış sayılır bence. -
@can-mavi hocam ben kutluayın kursuna gitmiştim, kaymakamlık soru kağıtlarını öğretim görevlileri okuyor kursa ders vermeye geçen sene kağıt okuyan bi arkadaşı gelmişti o eğer bu sene de okuduysa ondan bilgi almış olabilir. tahminim bu yönde.
-
@odaklan25 çok iyi yazmışsın kardeşim helal
-
Kutluay kararlı nın şahsiyeti kendini bağlar ama vermiş olduğu bilgiler mevzuatlar baz alındığı takdirde doğru bence.