2017 Kaymakamlık Sınavı
-
@27ömer27 kardeşim şöyle bir durum var, 35 net yapan kişiye 10 puan standart sapma geliyor diye 2. olan kişiye 10 puan gelecek diye bir şey yok, 1.nin puanını 100 e tamamlıyorlar o yüzden 10 puan verirler, yani 35 net yapan birine standart sapma 15 puan civarı gelir
-
@taromisaki9 O resimleri buraya atabilecek kimse var mı? ben yandex açamıyorum.
-
Kutluay yazmışsa tersi doğrudur. İnanmayın itibar etmeyin
-
18 Alan 8 Gy-Gk beni de listeye ekleyebilirsiniz
-
@priss hocam o işleri bilmiyorum ama ciddiye alınacak bir şey yok.okumasan da olur emin ol
-
@gökbörü bu hesaplama ile türkçe 4 doğru sayarak 62,96 çıkıyor puanım. Kazanma şansı var mıdır acaba size göre?
-
@taromisaki9 eyvallah dostum öyle diyosan
-
Twittr kullanmıyorum o yüzden yazamadım. Kabul edilmiş şeklinde yazmış sürekli. Bu n demek oluyor ösym den dirk net bilgimi almış. Eğer öyleyse hizmetsel yerinden yönetim kurumları ve insan hakları evrensel bildirisi yazan kabul edilmemiş. Twtr kullanan biri bunları sorabilirmi hocaya.
-
@bf24 tweeter kullanmana gerek yok dostum, kutluay kararlı nın tweeter a açık , google yaz dosyayı görürsün
-
@gökbörü kardeşim bir de benim puanımı hesaplar mısın?
Alan : 15,5 , GK-GY : 6 Türkçesiz 21.5 net
Anayasa+idare = 14,5 , iktisat :1 net
Türkiye Ekonomisi: 3
İnsan Hakları : 2
Tarih :1TÜRKÇE : 4,5 olsun türkçeli kaç olur
-
@bf24 Hocam bu mantıkla Cumhuriyet’in ilanı da kabul edilmemiş
-
@can-mavi hocam cevapları gördüm zaten sadce cevap yazamadım alternatif cevaplarında dediğim cevaplara yer vermemiş yazmak istedim ama kullanıcısı olmadığımdan yazamadım bir de kabul edilmiş tarzında yazılarına ayar oldum ösymden direk bilgi almış galiba.
-
@bf24 satın hocam bence popülaritesini artırmaya çalışıyor zira kabul edilmiş diyerekten... Güya biliyormuş gibi davranıyor...
-
@popescu 65 olsa hiç düşünme diyecektim ama biraz muallak gibi duruyor malesef:(
-
@kaymakamadayı Türkçeli toplam 64,90 puanın olur
-
Kutluay kararlı nerede calışıyor? Ne iş yapar? Bilmediğim için soruyorum
-
@keynes69 4T yayinlarinin sahibi diye biliyorum
-
@odaklan25 bende öyle düşünüyorum hocam edilmiş flan hayırdır sana
-
17 doğru var alandan 5'de Türkçe sayarsak sanırım tam sınırdayım saçlarım beyazlayacak. 1 soru alandan şüpheli 1 soru türkçeden
-
@can-mavi
şimdi mesela hocanın demesine göre “hizmetsel kuruluşlar” “ hizmet kuruluşları” kabul edilip “ hizmetsel yerinden yönetimler” kabul edilmemesi gibi durumlar inşallah olmaz. ben cevaplarımda “hizmetsel yerinden yönetimler” “dalgalı kur rejimi” net olmadığından doğru kabul etmediğimde arkadaşlarımızıdan bazıları kuruntu yapma demişti, inşallah hocanın dediği gibi olmaz.