2017 Kaymakamlık Sınavı
-
@bf24 tam net bilgim olmamakla beraber gün veriyorlar galiba. ÖSYM yi aradım sizi ararlar dedi. Ben dönüşün dilekçe verildikten sonra 10 gün içinde olduğunu biliyorum. Bunu sordum yoğunluk olduğu için gecikebilir dediler . Bakalım bekleyip göreceğiz.
-
@suigeneris tavsiyeniz nedir peki ?
-
@cengizkan2 Kpss modunda kaliteli bir kitap yeterli .
-
@cihan-harman ösym 10 iş günü içinde tarafınıza bilgi vermek zorunda. yeniden puanlama yapılması talebi ise 10 gün için sonuçlandırıp cevaplandırılması gerekıyor. kağıt görme ise aranıp ün verilecek. ama her olasılıkta da 10 gün içinde bilgi verilmesi gerekıyor
-
@refik-soydam teşekkür ederim. Beklemedeyim bakalım neler olacak
-
@suigeneris hocam erdal unsal in mikro-makro su bu tanima dahil olur mu sizce?
-
@illidan o kitaplar kaymakamlık için vallahi çok ağır .
O tarz kitaplar kurumların klasik sınavları içindir .
Vergi müfettişliği ve Sayıştaya çok uygundur .
Çalışırsın olur ama sınavdan sonra dersin ki ona verdiğim değeri keşke anayasa idareye verseydim. -
@suigeneris anladim hocam sagolun. kpss iktisat kitaplarini oneriyorsunuz, direkt oneri olarak verebileceginiz bir kitap ismi var mi
-
@illidan Hocam tufan samet hocanın ve erdal hocanın mikro makro kitapları gerçekten çok iyidir ama iktisatla kaymakamlık sınavı dışında başka bir işiniz yoksa arkadaşın da dediği gibi ağır olur bence de gerek yok benim size önerilerim şunlar olabilir birincisi a kadronun mikro iktisat kitabını incelemiştim güzel bir kitap hem de sayfa sayısı az ama içinde soru yok sadece konu anlatımı var ondan çalışabilirsiniz ikincisi mikro iktisat için isem veya benim hocam mikro videolarını izleyebilirsiniz makro iktisat için de benim hocamdaki makro videolarını izleyebilirsiniz yakında benim hocam video ders notları da çıkacakmış onları da edinirseniz konuyu ordan takip etmiş olursunuz eğer ilk defa iktisat dinleyecekseniz bu ikinci söylediğim yol bence daha mantıklı.
-
@illidan kaymakamlık için iktisat cep kitabı konu anlatımı öneriyorum . Terimsel çalışmak çok faydalı olur bence .
-
@illidan rica ederim bu arada ...
-
@s-cihan evet hocam aynen oyle, sadece kaymakamlik icin iktisat calisacam. o zaman erdal unsal in kitaplarindan vazgeciyorum. iktisat mezunuyum aslinda, yani ilk defa gormeyecem iktisadi ama yillardir hic bakmadim. bu acidan bu videolari izleyip hatirlamak cok yardimci olacaktir. a kadro nun kitabina da goz atayim, tesekkur ederim.
-
@suigeneris tesekkur ederim hocam, hakikaten bu sinava yonelik bence de oyle olur. genelde bu tur cevaplara ihtiyac oluyor malum. cep kitabini da edinecem en yakin zamanda insallah.
-
@illidan : )
-
saygı, özlem ve minnetle geçen 79 yıl ...
-
merhaba arkadaşlar, herkese iyi çalışmalar. ölmüş olan birinin memur olarak atanması işlemi, idarenin hangi unsuru nedeniyle hukuka aykırıdır? cevap konusunda yardımcı olursanız sevinirim.
-
@mustafaturan İdari işlemin konusu mümkün olmalıdır.Konunun
imkânsız olması ve konunun kanuna aykırı olması, konuda sakatlı-
ğa neden olur. Ölmüş birinin memur olarak atanmasında, atama işlemi, konu unsuru bakımından hukuka aykırıdır. Bu sebeple
iptal edilir. -
@vamos tesekkur ederim hocam.
-
@mustafaturan Rica ederim, kolay gelsin.
-
arkadaşlar bugün resmi gazetede kişisel verileri korumu kurulu çalışma ve esasları hakkında yönetmelik yayınlandı. Değişen hükümler var sanırım henüz inceleme şansım olmadı. Bilginiz olsun.