2017 Kaymakamlık Sınavı
-
@kemoenes Beklediğimden biraz düşük geldi ama beklediğim puan da gelse olmayacakmış. Önümüzdeki sınavlara bakacağız artık
-
http://forum.tercihiniyap.net/topic/2926/2017-kaymakamlık-sınavı-mülakatları dostlar kazananlari bu basliga alalim orada mulakat istisaresine baslayalim insallah.
-
Ucundan yakaladık 393. 80,38 puan
-
86 aldım. Yüksek kapattı anlaşılan.
-
79.71 465
-
@larendeli, içinde söyledi: 2017 Kaymakamlık Sınavı
Geçen sene 25 doğru yapan aday 400. olmuş ve daha sonra itiraz edenlerin öne geçmesi ile 5 6 kişi gerilemiş. Yani geçen sene 25+ ile kapatmış. Bu demek oluyor ki geçen sene sınavda 25 üstü yapan 300 kişi mülakatta elenmiş. Bu 300 kişinin 200ü sınava tekrar girip ORTALAMA 1-2 doğru fazla yapsa zaten ciddi bir artış oluyor. Kimse kusura bakmasın ama bu sınav 24-25 ile kapatacak demek uygun olmuyor...
Aslında durum bundan ibaretti
Gereksiz ümitlendik -
@ugur55 Helal olsun kardeşim tebrik ederim.Allah mülakatta da muvafakiyet versin inşaAllah.
-
@osaduman kaç net vardı hocam
-
Kazanan arkadaşları tebrik ederim. Allah hakkımızda hayırlısını versin.
-
@mehmed-kemal hayırlı olsun hocam çok sevindim sizden bir kaç tavsiye almıştım anlaşılan gelecek sınavda uygulayacağım ilk kez girmiştim 1098.olmuşum azıcık şevkim kırılmadı da değil
-
80,9 ile 354.yüm
-
Kazanan arkadaşları tebrik ederim. Benim beklentim düşüktü zaten bu yıl Türkçesiz 17 doğrum var demiştim. 47,16871 Başarı Sırası 4801 olmuşum. İnşallah bir dahaki sınava.
-
benim 82.8 puan siralama 255
-
Dostlar 87.7 puan 90 sıralamayla ben de varım
-
şaşırıoduk ama forumun alayı kazandı herhalde
bende kazanmısım 174. yum tam bekledıgım puan geldı 84.65 -
Kazanan arkadaşları tebrik ederim . Türkçesiz 20 bekliyordum puan 67 sıralama 1700...
-
@kemoenes 24,5 türkçesiz diyorduk aşağı yukarı öyle geldi sanırım. Ama yüksek kapattı bu sene puanlar falan
-
27 ile ümitlenmiyodum iyi ki ümitlenmemişim. Kazanan arkadaşlara mülakatta başarılar diliyorum. Kaçıran
arkadaşlar üzülmesin sonraki treni beklicez artık -
Kazanan arkadaşları tebrik ediyorum.Allah mülakatta da muvaffakiyet versin .Ben de. 69 küsur puanla 1472.oldum.Diger sinavda bizde mulakkatta oluruz inşaAllah.Dualarinizi eksik etmeyin saglicakla kalin.
-
Bundan sonra daha iyi çalışmak lazım anlaşılan.80 gerçekten yüksek.