2017 Kaymakamlık Sınavı
-
80,36 puan ile 400. Olan arkadaşın açıklamaları:
Tartışmalı sorulardan sadece imkb yi doğru kabul edip diğerleri zaten yanlış olmak üzere 24.5 + Türkçe'ydi arkadaşlar. Türkçe ile ilgili olarak da 10 yıldır Türk Dili ve Edebiyatı öğretmeni olarak görev yapiyorum ancak neyi ne kadar doğru kabul ettiler onu ben de tam olarak kestiremiyorum. 17.5 alan vardı diye hatırlıyorum.
-
kazanan arkadaşlar insan hakları ve iktisat ı nereden çalıştınız
bir sonraki sınav hakkında duyumu olan var mı -
77.60 puanım 31 doğru bekliyordum imkb hariç ama neye nasıl puan verdiler anlamadım
-
Türkçesiz 17-7 kazanamadım ilginç ya iktisatım yok çünkü türkçe 3 gelse 17-10 yine kazanamıyordu.Bence alanı fazla yapmak önemli 19-5 olan arkadaşım kazanmıştır belki.
-
Arkadaşlar kağıdı incelemek için nasıl bir yol izlemek lazım,daha önce inceleyen arkadaşlar bilgi verebilir mi ?
-
@aslan-reyiz Bence olay Türkçede kopmuş çoğu kişinin.Forumda Alan+gkgy +24 olan birçok insan var.Ama Türkçeyi bilmiyoruz.
-
aynen türkçeyi fazla hesapladım anlaşılan
-
@fs 23,5 kaçı gkgy? Bence alternatif cevaplar ve Türkçe adayları yanılttı.herkes en aZ 4 koydu
-
Türkçesiz 22 Türkçeli 24,5-25 doğru bekliyordum gelen puan 64,3 sıralama 2115. Bir dahaki sınava içerde oluruz inşallah.
-
@fenerbahceli Kağıdı incelerseniz alternatif cevaplar varmı,iktisat cevapları neler,yazım hatalarına ne kadar dikkat ediliyor,Türkçenin değerlendirilmesinde alternatif cevaplara yer verilmiş mi gibi konularda izlenimlerinizi paylaşırsanız çok makbule geçer.
-
@aslan-reyiz kamu kurumlari metin gundayin kitabinda yaziyor metin gunday ösymnin esas aldigi yazar
-
@25torsteinn ımkb iptal edildi zaten..dışsallık ve Türkçe sorularında sıkıntı olabilir
-
@luthor valla reis benim iktisatım 2 doğru ,türkçe 3 olsa 17-10 yapıyo yine olmuyordu.
-
ya iptal edilsede düşük geldi anlamadım
-
hangi bakanlığa bağlıdır ile ilgili soruyu başbakanlık yerine başbakanlığa yapmıştım herhalde onu da sildiler başka yanlış çıkaramıyorum
-
@luthor İnceleyeceğiz,bilgilendiririm elbette.
-
@25torsteinn Onu silmezler hocam yazım hatan vardır,Türkçeler sıkıntılıdır vardır birşey.
-
ya o bu değilde 70 ham puanım var mülakata kalır mıyım diye sorduğumda beni torllüklere suçlayan yok o kadar ham puanı olup da bu soru sorulur mu diyen ve topa tutanlara sormak istiyorum. puanım 79 ve kazanamadım acaba bir özür dilemeyi düşünüyor musunuz ?
-
facebook'ta aynı puanda aynı sırada olan arkadaşlar var bu mümkün mü ?
-
@fenerbahceli Bekliyoruz teşekkürler.