2017 Kaymakamlık Sınavı
-
@dolaylı-tümleç hocam iktisad batırmış seni. Diğerlerinde sıkıntı yok hatta yetişkin nüfus doğru. Türkçede sıkıntı olabilir ..ama nickiniz hiçde öyle demiyor
-
@ugur1144 helal olsun can kardeşim. İçimde kalmıştı kalp kırmayı sevmem. İyi geceler
-
Bu arada arkadaşlar odenti sorusunun cevabının dıssallık olmadığını öğrenmiş olduk..halbuki çok büyük beklentilerim vardı.büyük ihtimal cevabı ahlaki risk kabul ettiler.
-
@ugur1144 Türkçeden 3 doğru saydım zaten fazla da çıkmazdı. Sanki hiç standart sapma eklememişler.
-
@mehmetfatih erdal ünsal da ahlaki risk yazıyomuş sanırım
-
@dolaylı-tümleç bana da öyle geldi türkçeli ham 63 68 arası bekliyordum. Puan hesabına göre 53.50 hesaplamıştım türkçesiz. Ee 1 soruda iptal edilmiş 3 4 türkçeyle zaten 66 ediyor. Sorunlu olarak gördüğüm de 2 soru vardı. Biri İnsan Hakları Evrensel Bildirisi diğeri hizmetsel yerinden yönetim kurumları. Geriye kalanı kelimesi kelimesine yaptım.
-
@mehmetfatih hocam ad ile olmuyormuş demek ki en güvendiğim derste Türkçeydi gerçi ama soruların sonlarını okumadan yapınca batırdık.3 doğru saydım Türkçeden.
-
@aslan-reyiz hiçbir kitapta tanımı yok kardeşim . Ancak ucundan kösesinden yakalayabiliyorsun. Olan oldu giden gitti de gerçekten saçma bir soruydu
-
@mehmetfatih o sorunun cevabı ahlaki riskti bende son günlerde emin oldum.Google gizli eylem ahlaki risk diye yazınca çıkıyor.
-
@mehmetfatih doğrudur üstad zaten yanlış yapmıştım hayırlısı artık marttaki sınava çalışcaz
-
@dolaylı-tümleç, içinde söyledi: 2017 Kaymakamlık Sınavı
@mehmetfatih o sorunun cevabı ahlaki riskti bende son günlerde emin oldum.Google gizli eylem ahlaki risk diye yazınca çıkıyor.
hocam şimdi baktım gizli eylem ifadesi erdal ünsal mikro iktisat sayfa 591 2010 basım
-
Kazanan arkadaşlar hangi kaynakları önerirsiniz? Özellikle insan hakları ve iktisatta.
-
@dolaylı-tümleç hocam aynı şeyleri merak ediyoruz ama daha bunları konuşmak için çok erken.
-
Arkadaslar. Mart kesin tarih mi? Detayli arastiriyorum ben de. Net bilgiye ulasabilirsem size de haber vericem. Ama benden once netlestirebilen var mi?
-
-
@dolaylı-tümleç hocam insan haklarını tek kaynakla çalışmayın mesela ben nohutçudan 60 sy Kutluay'dan 250 -300 sy üniversite kitaplarının gerekli olan kısımlarından faydalandım.Siz olsanız hangisini sorardınız diye çalışın. çünkü kapsamı geniş... iktisadı Yüksel hocadan çalıştım gerçekten akıcı bir kitap..ahlaki risk dışında yaptım mesela.erdal hoca üstatdır diye de çok duymusluğum var bu arada
-
Arkadaşlar bu aynı puana aynı sıralamada birçok kişi var diyorlar. O halde 400 kişiden fazla kişi mülakata girecek. Bu husus normal mi? Sonradan bi sıkıntı çıkmasın
-
Küme düştük
-
Türkçesiz 21.5 bekliyordum Türkçemin akibetini kestiremiyorum 72 kusur puan siralama 1151 geldi. Nasip degilmis yine de hamd olsun. Dualarin illaki karsiligi olur.. pes etmedik ..
Allah devletimize zeval vermesin. Kazanan arkadaslarimizla daha da yucelsin insallah -
Arkadaşlar Hepiniz Hakkinizi Helal edin. Burada çok stresli gunlerimiz oldu.
Allaha şukur 85.2 puanla 149 oldum.
Hepinizi tanidigima cok sevindim