2017 Kaymakamlık Sınavı
-
@refik-soydam
mesajınızı şimdi gördüm yazdım, nasıl yani puan tıpa tıp aynı mı ? -
Arkadaşlar şu cevaplardan hangisini yanlış kabul etmişlerdir sizce,yanlış olanlar ve yanlış saydıklarımı işaretledim.Tahminim hizmet yerinden yönetimler ile dalgalı(serbest) kur yanlış kabul edilmiş olabilir fakat yine de beklediğimden çok düşük geldi 64,3.
CEVAPLARIManayasa ve idare /teşkilat/yy
1-45 gün
2- 7 gün
3- 3 seçim çevresi
4 - soru
5-Kişisel verileri koruma kurumu
6-Hizmet yerinden yönetimler
7-başbakanlık
8-kalkınma bakanlığı
9-fonk.gaspı/ yok hükmünde
10-5 yıl
11-2 ay
12-süreklilik
13-Köy bütçesi ***
14-plan ve bütçe / imar komisyonu
15-içişleri bakanı (beld baş)
16-içişleri bakanı (bb genel sek)
17-15 gün
18-İlişkili kuruluş***tr ekonomisi
19-1947***
20-2006***
21-özelleştirme idaresi başkanlığı***
22-dalgalı (serbest) kurinsan hakları
23-birleşmiş milletler genel kurulu
24-11 nolu ek protokol***
25-İnsan hakları evrensel bildirisi
26-kamu yararıtarih
27-cumhuriyetin ilanı
28- Boğazlar sorunu***İktisat
29- 0,8
30-yetişkin nüfus***
31-2,5***
32-likitide tuzağı***
33-225***
34-dışsal ekonomiler*** -
@ugur55 aynen öyle hocam puan da sıralama da tıpa tıp aynı
-
@refik-soydam
anlayamadım hocam şimdi sen öyle diyince, peki cevaplarımı paylaşmıştım oraya göre nasıl -
@ugur55 https://i.hizliresim.com/kXbjOJ.jpg resim burada hocam sizde resim koyabilir misiniz? bir hata etmiş ösym galiba
-
Üyelik nasıl siliniyor arkadaşlar bilen bi arkadaş varsa yardimci olabilir mi
-
@ugur55 puan ve önemlisi sıra nasıl denk gelıyor benim kafam orada takıldı hocam. cevaplar ve sorular gerçekten bu aşamada sorun daha buyuk ösym bir hata etti büyük olasıkla
-
@refik-soydam hata yok hocam puanlar aynıysa aynı sıralamada oluyorsunuz. Atıyorum 18 de 4 kişi aynı puanda varsa 22 den devam ediyoe diğeri 19. Olmuyor sınavda. Olay bu. 400. De aynı puanı olanlar da hepsi çağırılıyor mülakata.
-
@refik-soydam
foto nasıl atılıyor hocam foto bilmiyorumki, bi tarif etsen, paylaştığım ceavplara baktınız mı peki, cevaplarımız aynı mı, acaba aynı puanları sıralama aynı mı yazdı, mesela üç kişi aynıysa 17 18 19 hepsine 18 yazıp diğer sıraları boş mu geçtiker. -
@bfroki hocam maşallah cok iui gelmiş bende 23.5 turkcesiz+kamu kurumları digru kabul edildigi galde 78.53 geldi
-
@dolaylı-tümleç Hocam Anayasa,İdare,İdari Teşkilat cevaplarımız aynı.Türkiye ekonomisi de aynı.Sadece senin insan hakları ve tarihte 4 doğrun var benim hiç doğrum yok.Ama benimde iktisatta senden fazla 4 doğrum var.Paunım 66 büyük ihtimalle bir sıkıntı yok bence.
-
Cevaplar aciklanir mi arkadaşlar ?
-
@ugur55 https://hizliresim.com resmi buraya dosyadan yukleyıp link kopyalayıp buraya yapıştırıyorsunuz hocam yada özelden numaramı yazdım size whatsaptan da gönderebilirisniz?
-
Kardeşlerim hepimizr geçmşş olsun benim bir sorum var itiraz dilekçelerini postayla ösymye gönderme şansımız var mı? Yoksa illa gidip Ankaraya dilekçeyi kendimizmi teslim edicez
-
Arkadaşlar kpssdeki gbi kagitlarimiz yüklenir mi ne diyosunuz ?
-
@dolaylı-tümleç Cevapların benimkilere yakın muhtemelen türkçeden pek puan alamamışsın.
-
@ugur1144 Buarada puanım 73.63
-
@ugur1144 hocam merhaba. Geçenlerde sizle tatsız bi konuşma oldu. Gerek stres gerek günlük rutin sorunlar derken saldırgan davrandım. Tekraren özür diliyorum. Hakkınızı helal edin .
-
1-üstünkörü
2-özgünlük akıcılık
3- sıralama sorusu
4- resim sorusu bir olayi ve ya durumu gorselligin dahah iyi acikladigini be akilda kaliciligin yuksek olduğu
5-",."...
6- bosluk doldurma tamamen yanlis sayiyorum hatırlamıyorum
ANAYASA
1-45 gun icinde
2- 7 gun icinde
3- secim cevresi sorusu yanliş
4- soru
İDARE HUKUKU
1- icisleri bakani
2- vali
3- fonksiyon gaspi yokluk
4- sureklilik
5- başbakanlik
6- kalkinma bakanligi
7- plan ve butce komisyonu imar ve bayindirlik komisyonu
8- koy butcesi
9- 5 yil
10- kisisel verileri koruma kurumu
11-15 gun içinde
12- 2 ay
13- bakanlik merkez teskilatı
14- kamu kurumları
İKTİSAT
1-450
2-0.8
3- 10/4
4- iş gücü
5- dışlama etkisi
6- tasarruf paradoksu
TARİH
1- bozkurt-lotus davas
2- cumhuriyetin ilani
İNSAN HAKLARİ
1- Kamu yararı
2- bm genel kurulu
3- bm insan haklari beyannamesi
4- 11 nolu ek protokolü
mulakata kalanlar bakabilir mi lutfen -
@odaklan25 Eyvallah kardeşim sende hakkını helal et.