2017 Kaymakamlık Sınavı
-
Çok değerli @pareto_wilfredo yeni sınav ne zaman bi duyurun bilgin var mı:)
-
@popescu Öyle düşünmeyin. Ben geçen sene 62 aldım bu sene 76 Yine olmadı yine denicem.
-
Yanlış oldu @paretowilfredo
-
@paretowilfredo, içinde söyledi: 2017 Kaymakamlık Sınavı
Dostlar Selamın Aleyküm hepinize. Çok sıkıntılı ve uzunca bir sürecin sonuna geldik. Çok canımızı sıkan şeyler oldu ki bugün de denenecekti neyse ki önüne geçtik tat kaçmadan halloldu. Öncelikle kazanan dostlarımın hepsini tek tek tebrik ediyorum. Allah mülakat neticesinde sizleri KAYMAKAM olarak görmeyi nasip etsin. Emek verdiniz ve karşılığını ilk aşama için aldınız.
Kaybeden dostlarımız oldu. Az farkla kaçıran da tam hazır olamayıp çok geride kalanlar da oldu. Onlar da hazırlıklarını sürdürsünler ve çalışmaya devam etsinler. Bir önceki sınavda ve mülakatta elenen kardeşlerimiz vardı onların bir kısmını bugün kazananlar arasında görüyoruz. Vazgeçmemek bu mesleğe gönül bağlamak bu işin en temel prensibi. Allah sabrınızı artırsın ve yardımcınız olsun dostlarım.Geçtiğimiz hafta bugüne %80 diyerek işaret etmiştik. Çok şükür Allah utandırmadı yine. Atıyorlar, Sallıyorlar diyenler, bu haberleri nasıl alıyorlar? diyerek çirkin ithamlarda bulunanlar oldu. Şükür ki Allah çok büyük. O bizi biliyor biz de O'na tevekkül ediyoruz. Yüzümüz kara çıkmıyor alnımız aklanıyor her seferinde. Ancak şunu söylemek istiyorum hepinizin huzurunda. Bu alıp paylaştığım haber bu içerikteki son haberdi dostlar. Çünkü maalesef ki ağzından çıkanın önünü ardını düşünmeden gafletle, ya da bile isteye iftira etmek maksadıyla ithamlarda bulunanlar oldu. Her şeyi kaldırabilecek bir insanım. Allah sabır da dirayet de veriyor. Ancak iftirayı kaldıracak bir insan değilim. O nedenle hepiniz bu hususta hakkınız helal edin. Benim varsa bir hakkım her birinize helal-i hoş olsun.
Allah yâr ve yardımcınız olsun dostlar.
-
Benim de 79.73633 ve sıralama 455.
Yaş 35 ilk ve son sınavımdı. Kazananları tebrik ediyorum, puanı yetersiz kalan arkadaşlara bir sonraki çalışmalarında başarılar diliyorum. -
@schumpeter dostum kagıdının tekrar hesaplanması ıcın ıtıraz et . hersey olabılır .
Ama benım yasadıgım olay bıraz farklıydı . arka sayfada yazdım yıne paylasıyorm .
25 dogru beklıyordum . kagıdımı ıncelemeye gıttıgımde 22 dogruyla karsılastım 500 küsürlerdeydım .
son gune kadar dogru kabul ettıgım ama yanlıs cıkan sorularım
un seker pamuk (pamuklu dokuma olacakmıs)
vesayet yetkisi ( idari vesayet yetkisi haric kabul edılmıomus)
çaba isteyen sanat lafıyla anlatılmak ıstenen nedir e yazdıgım cevapta kabul edilmemiş.bu cevaplarım ıcın yahu ne farkı var bunlarında kabul edılmesı gerek böyle acımasız olamazsınız desemde . oradakıler bızım yapabılecek hıcbırseyımız yok . hıcbırseyı degıstırmeyız dıyorlar . dava açıcaksın . ve senın verdıgın cevaplarında kabul olunabılecegıne hukmedılecek . anca o zaman puanını alırsın dıyorlar .
-
@popescu sadece şunu söylemek isterim "asla ve asla pes etme" kardeşim.Hayalin ise peşinden koş.Nasibinde varsa zaten olur
-
@oflu61 dostum sağolasın detaylıca yazmışsın her şeyi..Son bir soru orada tam doğru cevaplarıda görüyoruz değil mi ?
Mülakıntında canı gönülden başarılar dilerim Allah yardımcın olsun -
@paretowilfredo sizin bilgilendirmelerınızden, öngörülerinizden mahrum kalacak olmak üzdü açıkcası
-
Sevgili arkadaşlar listeye göre başarı oranımız nedir forum olarak ?
-
türkçesiz 23.5 dedim türkçeden 1 yanlışım kesindi puan 77,89 sıralama 610 geldi. Bildigim kadarıyla 10 kişiyle aynı sıralamadayım. Muhtemelen türkçe hariç kagıtlar hakkıyla incelendi. Belki türkçe de öyle incelenmiştir fakat ucu en acık sorular burada. o yüzden fazla umut beslemeden özellikle türkçe için itiraz edip kagıdımı incelemeye gidecegim. Benim gibi olanlar itiraz etmeli diye düşünüyorum. 1 soru bizi 360-370-380 arası bir yere getirebilir.
-
53.37 puan almışım. 3679. sıradayım. Evet yanlışlarım vardı ama bu kadar düşük de beklemiyordum. Cevapları yayınlayacaklar mı? Sınavımın yeniden değerlendirilmesi için bir hakkım var mıdır acaba?
-
@yakupcemil esnek döviz kuru nu doğru sayarak imkbsiz 23,5 Türkçesiz diyordum 146 sıralama puan 85,310
-
@ugur55 küsüratına kadar aynı puan aynı sıralamadayız? bu nasıl mumkun olabilir aceba bir sorun olması gerek
-
@bfroki helal olsun türkçeyi fullediniz sanırım. Bakalım itirazdan 1 tane türkçeyi kurtarabilecekmiyim
-
Soruların cevaplarını yayınlamaları lazım. İktisatta ve hukukta yanlışlarım vardı ama alanda bozkurt lotus , Danıştay imtiyaz 2 ay, Bakanlık merkez teşkilat, BM İnsan Hakları evrensel beyannamesi ve bunun gibi cevabını kesin olarak doğru yaptığıma inandığım sorular vardı. Bu puanı almak için Alan sorularının 3/4 ünü yanlış yapmış olmam lazım ki bu imkansız. Türkçe'den puan alamadık desem Türkçe sorularında da bir kaç anlam sorusu dışında cevaplarım bilinçli ve iyiydi. Bu nasıl bir sınav değerlendirmesi anlamış değilim..
-
@barocan puanınız kaç ve totalde tahmini netiniz kaçtı hocam
-
Puanım 53.37 Tahmini netim:22 sıralamam:3679 hocam.
-
@bsra hocam hemen hemen aynı yapmışız benimde ikinciydi. Kesinlikle devam. 1 soru daha yapsak sapma ile beraber belki kazanıcaktık 2 soru ile garantiydi. Heleki geçen seneye göre bu puanla gene kazanmıştık. O yüzden kesinlikle birdaha denenmeli.
-
Sonuç beynimi kemiriyor.neyi yanlış hesaba kattım hala cevap bulamıyorum buna.en sert şekilde 24,5 tahminde kaldım.türkçeden çoğu mu yanlış ? Türkçe hariç Paylaşılan cevaplara bakıyorum da fark aktif nüfus ve tam dışlama etkisi.böylesine hüsrana uğramadım 72 puan nedir allah aşkına