2017 Kaymakamlık Sınavı
-
@genelhükümler turkcesiz bde 17.5 e 6ydı 75 puanla 834. Oldum hayırlısı olsun inşallah marta kardeşim
-
Arkadaşlar kimseye yalan atıyor demiyorum ama yakın zaman da sınav açılmaz boşuna umutlanmayın.
-
@besiktaslii buyuk ihtimal yazmisimdir yazim kuralina turkce harici dikkat etmedim
-
@ricardo46
Türkiye ekonomisi ve iktisata nerden çalıştınız ? -
@darısı-başımıza sen çalışma. İlan gelince bakarsın
-
@besiktaslii iktisat icin ben kaymakamliga ozel calisma yapmadim sayistay icin hazirlaniyorum ve erdal unsal mikro makro 2 3 kere bitirdim .tr eko yasin cobandan okudum bi kere akabinde zeynel dinlerin cozumlu soru bankasindaki sorular da onemli olaylara deginmis ordan da calisilabilir ozet seklinde
-
Şu iktisadı napsak erdal mı çalışssak 2iktisat olsa kazancaktık yahu
-
arkadaşlar yeni çalışma grubu açılacak mı? açılırsa başlığı iletir misiniz?
-
Öncelikle Kazanan arkadaşları tebrik ederim. Allah yolunuzu açık etsin inşallah. Mülakatta da yüzleriniz gülsün.
Sınav kağıdından sadece sayı ve rakamlarla yapılan cevaplamalarda puan gitmiş midir arkadaşlar? -
@can-mavi öncelikle şükürler olsun emeklerimiz zayi olmadı...kardeşim çok tartışılan sorular vardı ya sanırım benim cevaplar doğruymuş kurumsal olmayan nüfus, crowding out, imkb , kartel. Bunlar olmadan ve Türkçesiz 23,5tu. Benim bu arada esnek kur da dahildi 23,5 içine. Bunlar hepsi doğru kabul edilmiş olacak ki 146. Olmuşum puan 85,3... Allah tamamına erdirsin inşallah. Hakkı'mızda hayırlısı neyse o olsun...
-
@yakupcemil kardeşim yakın zamanda iki sınav oldumu ki hiç
-
@yakupcemil sizin sonuçlar nasıl?
-
@aslan-reyiz yüksel bilgilinin kitaplarını çalıştınız mı hiç, erdal ünsala önceden aşinalığınız yoksa ondan başlamanızı tavsiye etmem
-
@aslan-reyiz sadece kaymakamlik icin erdal agir olur daha hafif bir kaynakla sinav ilanindan once iktisati halledersen sinavda en az iktisat tr ek 8 10 soru avantajin olur idare anayasaya yogunlasirsin ilanla beraber
-
@adem1993 inşallah güzel haberleriniz martta gelir beni hatırlayamadığım üç soru kurtardı sanırım
-
Emek veren herkesi tebrik ederim. Kazanmayan arkadaşlar bir sonraki sınavda kazanır inşaallah. Benim puanim 83.44 herkes için hayirli olsun.forumdaki arkadaşlara tekrar teşekkür ediyorum güzel sohbetleri icin
-
arkadaşlar kazanları tebrik ederim sınava ilk defa girdim ve sınırdan kaçıranlardanım 79 küsür puan ve 481. sıradayım.Cevaplarımı aşağıya sıraladım yanlış kabul ettiklerimi koyu renkle yazdım. Benim netlere yakın olan arkadaşlar aldığınız puanı yazarsanız sevinirim. Sınav sonucuna itiraz etsem mi kararsız kaldım süreci bilen arkadaşlar özet geçebilir mi ? teşekkür ederim
CEVAPLARIM
anayasa ve idare /teşkilat/yy
1-45 gün
2- 7 gün
3- 3 seçim çevresi
4 - soru
5-Kişisel verileri koruma kurumu
6-Kamu tüzel kişiliği
7-başbakanlık
8-kalkınma bakanlığı
9-fonk.gaspı/ yokluk
10-5 yıl
11-2 ay
12-süreklilik
13-köy sandığı
14-plan bütçe / imar koms.
15-içişleri bakanı (beld baş)
16-içişleri bakanlığı (bb genel sek)
17-15 iş günü
18-müsteşarlık**tr ekonomisi
19-1946
20-1 ocak 2005
21-özelleştirme idaresi başkanlığı
22-tablita sistemi(genişleyen bant)insan hakları
23-genel kurul
24-14 nolu ek protokol
25-İnsan hakları evrensel beyannamesi
26-kamu yararıtarih
27-cumhuriyetin ilanı
28- yabancı okullar sorunuİktisat
29- 0,8
30-iş gücü
31-0,5
32-dışlama
33-900
34-nash dengesitürkçe
arkadaşlar türkçem iyidir (lütfen yazıdaki yazım yanlışlarına takılmayın hızlıca özetledim) en en fazla 1,5 yanlışım çıkar tabi bana göre ösym bu 6 yanlışta çıkarabilir :))) -
@demoklesinkılıcı @ricardo46 üstadlar tüm hocalar mevcut aşinalık var yani ben kendim iktisata çalışamadım bu sınav için 6 da 2 yaptım tam dışlama ve işgücü doğru yapsam tamamdı tufan samet çalışırım belki anlatımı hoşuma gidiyor.
Yani biraz benim acemiliğe mi geldi ilk kez girdim türkçesiz 17-7 idi..türkçe 2-3 olsa dahi olmazdı gibi....ama iktisat yapamadım ondan kazanamadım sanırım 75.44 puan sıra 829
-
arkadaşlar forumda mülakata kalan başka bayan arkadaş var mı ? kaç kişiyiz merak ediyorum. ve bu bayan kontenjanı hakkında bilgisi olan varsa yardımcı olursa çok sevinirim
-
@mulkiamir 85,31089 puan 146 sıralama 50 kişi oynamış arada neredeyse.