2017 Kaymakamlık Sınavı
-
Benim puanım da 78.51 sıralamam 549.Kazanan kardeşlerimi can-ı gönülden tebrik ederim eminim ki bu başarı tesadüf degildir.Umarım mülakat aşamasını da sorunsuz bir şekilde tamamlayıp bu necip milletimize bilgi birikiminizle,kültürünüzle, ahlaklı kişiliğinizle her biriniz güzel birer örnek ve idareci olursunuz inşallah.
-
@adem1993 17 alan 6 gkgy vardı benim türkçe hariç ama alandan 3 sorumun cevabını hatırlayamamıştım doğru gelmiş gibiler
-
@yurtlu-john dostum benim 1 iktisat doğrum vardı
-
sınava 12bin kişi girmiş .. fakat 80 puan ve 29 netle kapatıyor. Geçtiğimiz yıllara göre hem katılım az hem de puan ve net çok yüksek...demek ki sınav gerçekten kolaymış...)))bazı arkadaşlar kolay olduğunu bağırarak söyleyemediler ...ama artık haykırabilirler
-
@ugur55
ek protokol, bakanlık teşkilatı, köy sandığı, c 0,6 sorusu hariç cevaplar muhtemelen kabul edildi arkadaşlar, tamda bilemiyorum ama puan 92 küsür -
arkadaşlar şükürler olsun puanım 86 sıralamam 120 . İnşallah hepimiz için hayırlısı olur.Allah yar ve yardımcımız olsun
-
İptal edilen soru hakkında tahmininiz var mı
-
Arkadaşlar. Kazanan herkesi tebrik ederim. İnşaallah, mülakatlarda da aynı başarıyı gösterirler.
-
Arkadaşlar itiraz konusunda anlayamadığım bir durum var. Ösymnin sitesinde "Her bir dilekçede sadece bir soruya yapılan itiraz belirtilmeli" ifadesi var. Yani sınav sonucuna bir bütün olarak itiraz edemiyor muyuz ?
Tecrübeli arkadaşlar bilgilendirirse çok memnun olurum. -
24.5 Türkçe dahil bekliyordum.Türkçeyi 4 olarak saymıştım.Herhalde Türkçem full gelmiş ancak yetmedi puanım 77 küsür.İktisattan 1 doğru ve 3 seçim çevresi,kalkınma Bakanlığı gibi soruları yapamazsan müstehak.Kazanan kardeşlerime başarılar...
-
@kaizen dostum soru itirazı ayrı bir mevzu . hemen sınav cıkısı bu soru yanlıs iptal edin bu soruyu gibi itirazlar ıcın var o .
sınav itirazı baska -
@turkmenoglu İMKB denilen soruymuş
-
@bolulu hocam sizin kaçtı sıralama ve puan? okudum hepsini ama gözümden kaçırdım galiba
-
Guy ve kaymskamlık kazanan var mı aramızda
-
@fenerbahceli 78.53 siralamam 529
-
35 e kadar vazgeçmek yok..son mermiye kadar savaşacaz.
Ne mutlu kendini bir ideale adamış olanlara
Selam olsun...
-
Zor bir süreç geçirdik. Beklemek, kaybetmek ya da kazanmaktan zor o yüzden öncelikle gözümüz aydın. Listeye giren arkadaşları tebrik ederim,mülakatlarda kolaylıklar dilerim. Benimde dahil olduğum dışardaki arkadaşlar için önümüzdeki sınavlara inşallah diyorum. Şimdi hepimizi yeniden zor bir süreç bekliyor. Allah yardımcımız olsun; makamı ehliyetle,liyakatle,adaletle hak eden ve hakkını vermek için elinden geleni yapan insanlar olmak için çalışmamız duasıyla.
-
@Snotz benimde beklentim 16 alan 5 gk(Türkçesiz) idi. puanım 71.77. sıralamam 1191. listeye katkım olsun.
-
@ugur55 benim puanim 90.7 siralama 39
Cevaplarim
1)ozgun,yaratici
2)".",...
3)ustunkoru
4)siralama
5)yorum
6)bosluk
7)yabanci okullar*
8)cumhuriyetin ilani kabine sistemi
9)1946
10)dalgali(esnek) kur
11)istanbul menkul kiymetler borsasi
12)2005
13)ekonomik ve sosyal konsey*
14)insan haklari evrensel bildirgesi
15)kamu yarari
16)11 nolu ek protokol*
17)soru
18)45 gun
19)7 gun
20)3 secim cevresi
21)plan ve butce komisyonu
Bayindirlik ve imar komisyonu*
22)2 ay
23)fonksiyon gaspi/yoklukla maluldur
24)kalkinma bakanligi
25)basbakanlik
26)5 yil
27)ic isleri bakani
28)ic isleri bakani
29)sureklilik
30)merkez teskilati
31)hizmetsel yerinden yonetim kuruluslari
32)kisisel verileri koruma kurumu
33)15 gun
34)koy butcesi*
35)c=0.8
36)450
37)klasik durum(tam dislama)
38)kurumsal olmayan sivil nufus
39)ahlaki risk
40)5
Senin puana gore yorumlarsak benden cok kirmislar yada turkceden az gelmis birsey anlamadim acaba ic isleri ayrik yazildi diye kirdilarmi yada cevaplarin yanindaki parantez iclerimi puan kirdirdi garip... -
@ricardo46
Ciddi ciddi İç işleri mi yazdınız?