2017 Kaymakamlık Sınavı
-
@demoklesinkılıcı ulan noluyor 71.77 aldım 1191. Sırada olan benim siz kimsiniz
-
@reagan ulan derken? aynı sırada birden fazla kişi varmış zaten arkadaşlar bahsetmiş
-
@oflu61 Kardeş bu mesajını gördükten sonra üye oldum, sadece şu soruyu sormak için:
- Birden fazla kişi aynı sıralamaya sahip olabilir mi?
- Olmazsa, bi yanlışlık var. Çünkü benim de sıralamam 171.
-
@aslan-reyiz bende tufan samete bakmayı düşünüyorum hiç bakmadım kpss sürecinde yüksel hocanın kitaplarının yararını gördüm. erdal ünsalı ara ara elime alıp okumayı düşünüyorum:) bende 6 da 3 yaptım bir soruda işlem hatasından gitti. sanırım biraz ceteris paribus çözmek gerekiyor.
-
@seydialireis hiçbir fikrim yok dostum .
Sonucum resimdeki gibi
-
@oflu61 hocam merhaba öncelikle sizi tebrik ederim , kağıdımızı inceleme için dilekçe ile birlikte, ayrıca bir dilekçe daha verip kağıdımıza itiraz etsek olur mu acaba ? Yeniden değerlendirme için , bilginiz var mı acaba ?
-
@oflu61 Kardes benim de puanım kusuratina kadar aynı. Heralde tesadufun eseri.
-
@jokerr olur dostum .
ben ilk bi zarf ve bir dilekçe ile kagıdımın tekrar ıncelenmesını . yanlıs bır puanlama varsa duzeltılmesını ıstedım .
sonra baska bir zarf ve dilekçe ile kagıdımı bızzat gormek ıstedıgımı ve bana uygun bır gunde davet yollanmansını ıstedım .
ilk ıstek ıcın 5 tl ucretın dekontunu zarfa eklıyoruz .
ıkıncı ıstek ıcın ıse 50 TL ucret in dekontunu zarfa eklıyoruz .
ıkısınıde aynı yere yolluyorz .ilkınden yakın vakıtte cevap gelır yada gelmez . gecen yıl gelmeyen arkadslar oldu . Banada cevap gelmedı .
Ama kagıdımı gormek ıstıyorum istegınıze mutlaka ama mutlaka cevap gelecektır . size bır tarıh verecekler . su gunde gelın gorun dıyecekler . -
@seydialireis dostum . eğer puanımız küsüratına kadar aynı cıktıysa . nasıl bir yol ızleyeceklerdı ?
gercı standart sapma ısıralama olusup puanımız afrklı cıkmalıydı dıosan onu bılmıyorm .
ama eğer kusuratına kadar aynı puandaysak . esıt kabul edılırız .
Biliyorsun sınav ilanlarında 40.. aday ıle aynı puana sahıp herkes cagrılır derler . -
hızlı yazdım imla hatalarından dolayı özür.
-
Kazanan arkadaslari gonulden tebrik ederim.Allah sonunuzu hayirli kilsin. Biz kazanamayanlarda yeni sinava hazirlanmaya baslayalim. Yeni sinav tahmini ne zamandi
-
@oflu61 Allah senden razı olsun dostum kafamda ki çoğu soru işaretlerini giderdin..
acaba zarfları aynı günde mi gönderdin farklı günde mi ? (aynı anda iki zarf gitmesi olur mu diye sordum)
Bir de daveti nasıl yolluyorlar posta ile mi ? Kaç gün sonra incelediniz acaba siz ? -
@seydialireis görünen o ki olabiliyor. Facebook'ta yazan pek çok kişinin aynı sıralamada olduğunu gördüm. Mesela 8 tane 495. vardı yanlış hatırlamıyorsam. İlk 400 içinde de illa ki vardır bu da demek oluyor ki mülakata 400 kişiden fazla insan katılacak.
-
@oflu61 Ilk defa karşılaştığım bir durum olduğu için şaşırdım sadece. Bu yüzden sormak istedim.
Söylediğin mantıklı. Aynı puan mümkün olabileceği için böyle bir cümle kurmuşlar.
Neyse hayırlı olsun. -
@politics06 dostum kesin kartelmiş gibime geliyor 23,5 benim Türkçesiz ve tartışmalılar hariç tartışmalılarda cevap kurumsal olmayan nüfus, crowding out(dışlama etkisi), kartel imkb idi cevaplarım bir de dün akşam arkadaşın dediği gibi imar ve bayındırlık olanları da doğru mu kabul ettiler acaba diye düşünüyorum 85,310 puan ve sıralama 146 geldi.
-
@jokerr aynı anda gönder dostum hıcbır sıkıntı olmaz . APS ile mı yollasam neyle yollasam derdınede dusme . ben ptt kargoyla yolladım . iki zarfıda bir poşetin ıcıne koydu . sankı bir emanet yollar gibi yolladı . sıkıntı olmaz dedı . ilgili yere paketınız ulasıcak ve zarflaar ılgılı daıreye oradan dagıtılacak zaten dedı .
davet işini hatırlamıyorm . Ama galıba o davet mektubun 15 gun ıcınde gelmesı lazım sana . ama davet gunu ne zamana verılır bunun ıcın bır gun sınırlaması var mı bılmıyorm . Ama davete gununu sana soyleyecek olan cevap mektubu 15 gun ıcınde gelır . 15 gunun tamamını kullanmazlar . muhtemelen 9. gun gıbı alırsın cevabını -
Türkçesiz 23 doğru bekliyordum, 78.52 sıralama: 547
-
@oflu61, içinde söyledi: 2017 Kaymakamlık Sınavı
@jokerr aynı anda gönder dostum hıcbır sıkıntı olmaz . APS ile mı yollasam neyle yollasam derdınede dusme . ben ptt kargoyla yolladım . iki zarfıda bir poşetin ıcıne koydu . sankı bir emanet yollar gibi yolladı . sıkıntı olmaz dedı . ilgili yere paketınız ulasıcak ve zarflaar ılgılı daıreye oradan dagıtılacak zaten dedı .
davet işini hatırlamıyorm . Ama galıba o davet mektubun 15 gun ıcınde gelmesı lazım sana . ama davet gunu ne zamana verılır bunun ıcın bır gun sınırlaması var mı bılmıyorm . Ama davete gununu sana soyleyecek olan cevap mektubu 15 gun ıcınde gelır . 15 gunun tamamını kullanmazlar . muhtemelen 9. gun gıbı alırsın cevabınısonucunuz için kutlarım kardeşim,
ben itiraz etmeye niyetliyim... siz itiraz süreci yaşamışsınız,bu konuda sizden görüş almak isterim...
itirazınız nasıl sonuçlandı? ben 457. sıradayım küsarat bir farkla mülakata çağrılmamış oldum. bilgi verirseniz bana ve bir çok arkadaşa faydalı olacaktır. -
tecrübeli arkadaşlara sormak istiyorum, ilk kez girdim baya da bir çalıştım 77,93 puan aldım sizce tekrar hazırlanmalı mıyım yoksa kapasitem bu kadar mı acaba ikilimde kalıyorum açıkcası çalış olur cevaplarını bekliyorum kazanan arkadaşlarımı tebrik ederim.
-
@ricardo46 hocam sayistay sinavi ne zaman acilir bilgin var miydi