2017 Kaymakamlık Sınavı
-
@Kaydı-Silinmiş teşekkür ederim
-
@Mimar üstesinden geliriz evelallah
-
@Kaydı-Silinmiş önümüzdeki 2 aylık süreç az da olsa sınava girmeyi düşünüyorum deneyim açısından,önereceğiniz kitaplar nelerdir , ne yapmalıyım,
-
Bekleyenlere hayırlı olsun.
-
dostlar hadi herkese hayırlı olsun
-
İlan geldi hayırlı olsun arkadaşlar...
-
kdv dahil 165 lira..
-
Yuh be 165 tl nedir Allah aşkına, böyle aleni soygun mu olur.. Sınava gidip gelmemiz de dahil total de 500-600 tl masraf...
-
@sofuoglu ösym resmen siz misiniz kpss için 420 lira vermeyen hadi bakalım buyrun demiş o parayı illa çıkartacak
-
@Es-es Ahmet nohutçu ve kutluay kararlı nın kitapları var. bu kitap çok iyi diyemem malesef ama nohutçu biraz daha ağır basıyor. özellikle insan hakları ve demokratikleşme kitabını mutlaka al nohutçu nun.
-
Dostlar öncelikle tekrar hepinize hayırlı uğurlu olsun. Normalde romantizmi ağır basan biri olarak realist çizgiden de sapmadan bir kaç öneride bulunmak istiyorum.
Son sınavda açıkçası çok başarılı kardeşlerimiz referans olayına takılarak liste dışı kaldılar. Çok kişi var çevremde böyle. Ancak kuvvetli referansı olmadığı halde listede yer bulan 3-4 tane kardeşim de oldu. Bu nedenle umutsuz olmayın.
2 Ay özellikle KPSS'de Kamu Hukuku'nu iyi yapmış dostlar için fazla fazla yeter. Ancak normalde Hukuk alanı ile arası çok iyi olmayan arkadaşlar daha çok zorlanacaklar. Ama 2 ay güzel bir süre.
Öncelikle konu skalası dar. Bu nedenle Uzmanlık sınavı diyebileceğimiz bir sınavdır. Ağırlıklı olarak Kamu Hukuku ve İnsan Hakları mevzuatı üzerine kurulu bir sınav. Açık uçlu olması net olarak bilgileri bilmeyi gerektiriyor. Konu kapsamının darlığını dengeleyen bir unsur ancak yine de söylediğim gibi alan darlığı çalışılacak dersin sayı olarak az, yoğunluk olarak derin olması avantaj sayılabilir.
400 Kişi arasına girmek eski alımlardaki 240 teamülüne kıyasen çok ciddi bir avantaj. Muhtemelen son yüklü alımlar olacak bunlar. Bir süre sonra eski rutin sayıya dönülecektir. Fırsatı iyi değerlendirmek lazım.
Süreci hep birlikte idrak edeceğiz. Bu süreçte de bir iki ikazda bulunmadan edemeyeceğim. 2016 Sınavı'ndaki sınav mülakat başlığımızda muhabbet çok güzeldi. Bu ise haliyle dikkat çekmiştir. Bu duruma katlanamayan bazı güruhların trolleri tarafından bol bol sabote edildi. Bu sene sizin muhabbet seviyeniz yükseldikçe aynı ataklar olacaktır.
Sizden ricam troller geldiğinde görmezden gelmeniz, tahriklerine gelmemeniz, tadınızı kaçırmamanız. İletileri siz bayraklayın biz gerekli temizliği yaparız. Siz muhabbetinize ve bilgi paylaşımınıza bakın. Ve gelinip size fitne sokulmaya çalışılıyorsa bilin ki muhabbetiniz güzelleşmiş demektir. Bu durumlara müsade etmemenizi sizden özellikle istirham ediyorum.Allah yâr ve yardımcınız olsun dostlar. Güzel günler göreceğiz hep birlikte inşallah.
-
@paretowilfredo Seninle tekrar bu sınav muhabbetlerini yapabilmek de güzel kardeşim, çok bekledik bugünleri, eyvallah:)
-
@mehmetsy Eyvallah kardeşim. İnşallah muvaffak olduğunuz günleri de görür daha da keyifleniriz hep birlikte.
-
İlan hepimize hayırlı olsun denildiği tarihte 9 eylülde sınav olacak ama o gün pazartesiye geliyor umarım izin alma konusunda sıkıntı yaşamam
-
@RootofAllEvil 9 eylül Cumartesi ye denk geliyor
-
@mehmetsy ekime bakmışım yanlışlıkla
-
2016 da 68 de kalmştım bu sene olacak inşallah. 2 ay güzel süre. herkese başarılar.
-
@SinanSBF12 Kitabı tavsiye eder misiniz?
-
hocam hangi kaynaktan çalışıyorsunuz?
-
@FreeBoY merhaba ben kitapları alamadım çok pahalı teklifiniz hala geçerliyse kargo ücretlerini ödeyerek alıp çektirsem size geri göndersem olur mu