2017 Kaymakamlık Sınavı
-
100 tanesi bizlerin olsun da
-
Değerli dostlar hepimize hayırlı olsun. 65 gün yeterli bir süre kısmetse gün itibariyle hazırlanmaya başlıyorum tekrardan. Bol duyumlu mülakat günlerini tekrar görebilmek dileğiyle.
-
Sınavın gelmesi bir çok kişi ve tabikide benimde sevindirdi.İlk sınava çalışamamıştım ama şimdi kısmetse topyekün saldıracağız.Ancak problem şu ki Türkiye ekonomisi ve İnsan Hakları konusunda büyük eksiklik var.Kaynak ve taktik verecek olan arkadaşlardan cevap bekliyorum.Şimdiden teşekkürler
-
@osaduman hocam o duyumlar neydi öyle ya 80 gün boyunca her gün yeni bir duyum vardı artık delirme aşamasına gelmiştik sonuç hüsran olsa da o günleri özledim sanırım:)
-
@issizadam kesinlikle. Yalan olduğunu bile bile inanmanın heyecanı paha biçilemez
-
Hayırlı olsun
-
SGK yi kazanmış ve boşluğa düşmüştüm ders calismadigim için ama imdadima yetişti sağolsun bu ilan.. Yarından itibaren calismaya başlayarak kurtarıyoruz kendimizi boşluktan herkese başarılar şimdiden..
-
kaç kişi alınacak biri 100 biri 103 yazıyor
osym ye baktım öyle bir bilgi yok -
evet arkdaşlar hayırlı olsun başvurular 13-20 temmuz arası herkesin hakkında hayırlısı neyse o olur inşaallah.
-
Kaç kişi olduğu konusunda bilgi var mı??
-
@pir81 net olarak bilmiyorum ama büyük ihtimalle 100 olacak.
-
Hayırlı olsun arkadaşlar, bu ilanı boş geçeceğim. Sınavını geçsem mülakatından ümidim yok.
Eylül 9'una kadar adam akıllı çalışmayla dersler kotarılabilir, panik yapmayınız. -
@Mehmet-Muzaffer benim icin de ayni durum sozkonusu arkadasim emek vericek arkadaslara sabir ve basari diliyorum.
-
@Priss 73 ya da 74 küsür puanla kapattı hocam. Doğru sayısını bilmiyorum
-
Olumsuz hiçbir şey söylemek istemiyorum. Söylemek hakkım da değil. Allah herkesin gönlüne göre versin. Çok yüksek puan almakla sınırda kazanmak (73-74-75) arasında hiçbir fark yok. Ben sınavlara çalışırken öğrendiğim mevzuat bilgisini hala unutmadım çünkü birgün kaymakam olacağım, mevzuatı en iyi benim bilmem düşüncesiyle çalıştım.
Sadece sınav için çalışsam belki şimdi hiçbir şey hatırlamazdım.
Ben de isterdim, babam, benim oğlum şurada kaymakamdır, çalışkandır, insanlar için her fedakarlığı yapar, diyebilseydi.
Ama nasip, Nasip olmazsa hiç üzülmeyin. -
@Kaya87 girmeyecek misin kardeşim ? Mülakat bekleyenlerdendin yanılmıyorsam sende
-
@taromisaki9 evet kardesim mulakat sonucu bekledim amaa olmadi olmicagini anladim biraktim bu isi kardesim bu yuzden size sabir ve basari diliyorum.
-
@Rorschach159 2017 Kaymakamlık Sınavı içinde söyledi:
İdari yargı yok galiba sınavda varsa başlayacağım yok TR'ye gecicem bide makro ne kadar detaylı bilmek lazım mikroma güvenirim de makro yarı yolda bırakbilir
Sorum hala günceldir sanırım arada kaynadı
-
Kendimi cok yormadan, fazla umitlenmeden calismaya calisacagim. Bir sinavi da boyle deneyeyim bakayim. Insallah hakimlik gelir de calismayi yarida birakirim.
Herkese basarilar:) -
Ben kendimi bu sefer çok yorcam çok çalışcam vijdanım rahat etsin.