2017 Kaymakamlık Sınavı
-
Eyvallah inşallah , doğru çıkarda kAzanırsınız . Bu arada bende hazırlancam yeni sınava
-
@sbf12345 İnşallahtabii riskli bir durum olduğu için bırakmamakta fayda var:)
-
@mehmetsy sadece %25 imiz kazanacak 300 kişi elenecek bundan ala risk mi olur :))
-
@sbf12345 kardesim pazartesi tecili bozdurup askere gitmeyi düsünüyorum lütfen söyle bana mayısta ilan mı sınav mı ve ikinciside duyumun harbi sağlam mı cevabının benim için çok ama çok önem arz ettiğini bilmeni isterim kardeşim çünkü cevabın kararımı bir kere daha düsünmeme sebeb olacak...
-
5 tane bayan arkadaş alsalar 95 kişi içine girmekte kolay değil.
-
Değerli Arkadaşlar A.Nohutcu'nun İnsan Hakları ve Demokratikleşme Konu Anlatım ve Açık uclu Soru Bankasini ve 4T Kaymakamlık Denemeleri kaynakları hk.düşünceleriniz nelerdir?
-
@Ömermuhtar kardeşim çok zor soru sordun. Ülkede yarının ne olacağı belli değil ortalık karışık. Mayıs'ta olmazsa sana karşı mahcup olurum.onun için buna göre plan yapma
-
@John-Rawls hocam kas oldukça başarılı bence tavsiye ederim
-
@sbf12345 şu samimi cevabın yeter senin kardeşim genede cok saol...
-
@sbf12345 tesekkurler inşallah diyoruz o zaman.
-
@kadir_karasu sogolun. eger mayis gibi sinav olucaksa hazırlanicam sanirim. Bikac hafta daha gecsin yapilacagina dair duyumlar artmaya baslayinca zaten ilanda gelir tahminim.
-
@paretowilfredo dört gözle Yen'i sınav ilanını bekliyoruz bizi çok bekletmezsin inşallah
-
@mehmetsy evet hocam kas açık uçlu kitabı oldukça iyi kesinlikle katılıyorum.Yalniz İnsan hakları ve demokratikleşme kitabınin da açık uçlusu var tek başına.
-
@Bireysel-başvuru notları nasıl edinebiliriz kardeşim
-
@John-Rawls Pardon hocam o konuda bilgim yok
-
@mehmetsy anladım hocam sağolasin yine de
-
Selamünaleyküm arkadaşlar bende 10 gün önce bu forumu keşfettim. Öğretmenim aynı zamanda aöf kamu yönetimi mezunuyum,idare ve anayasayı bitirdim ekonomi çalışırken sınav ilanı geldi konular yetişmeyeceği için o kalan zamanda sadece diğer derslerin sorularını çözerek girdim sınava ve 47 puanla 4017.oldum ve bu işin peşini bırakmaya da hiç niyetim yok. İnşallah bir daha ki sınavda hepimiz kazananlar arasında oluruz.
-
@Dolaylı-tümleç inşallah hocam bende aöf lüyüm
-
ÖSYM 2016-Kaymakamlık Sonuçlarına İlişkin Sayısal Bilgiler
Sınava Başvuran 17.733
Sınava Giren 15.170
Sınava Girmeyen 2.544
Sınavı Geçersiz 19 -
@John-Rawls 4t kaymakamlık denemelerininin oldukça faydalı olduğunu düşünüyorum.o denemelerde yaptığım ortalamaya yakın bir puan elde ettim.nohutçunun insan hakları kitabı için aynı şeyi diyemem.o kitap çok vaktimi aldı ama fazla getirisi olmadı puan açısından bana.ama nohutçunun anayasa ve idare hukuku bence en iyi hukuk kitaplarıdır orası ayrı.nohutçunun kas soru bankası da bence çözülmeli.içindeki bazı sorular aşırı zor olsa da o kitabında faydalı olduğunu düşünüyorum.