2017 Kaymakamlık Sınavı
-
Bir soruyu fonksiyon gaspi yaptim
Yaptirimina yokluk yazdim
Gorevden uzaklastirmaya ic isleri bakani karar verir
45gün hukumet kurma
7gün memura verilen sure
Dmk dan madde verilmis bi soru vardi kamu hizmetine hakim olan hangi ilke geregi diyordu onada kamu hizmetlerinin surekliligi(kesintisizligi) yazsanizda dogru olur -
Hatırladıklarimi yazayım,
Uyarma cezasının silinmesi 5 yıl
Seçimlerin yenilenmesi 45 gün
Komisyonlar plan ve bütçe- imar
Genel sekreter büyükşehir belediye başkanı
Mv dokunulmazlığı 7 gün içinde başvuruyor
Atatürk dil tarih yuksek kurulu başbakanlık
2016 da kişisel verileri koruma kurumu kurulmuş
Fonksiyon gaspı,yokluk( idarenin düzenleyici işlemle kişi hakkı sınırlaması)
Süreklilik(grev sorusu)
İçişleri bakanı görevden uzaklaştırırİktisat
Tam dışlama
c=0.8 -
@Göktürk tuketici hocam marjinali nasil .8 buldunuz hocam c/yd den yapmadiniz mi
-
@genclerbirlikli hocam onu buyuksehi belediye baskaninin teklifi ic isleri bakani karari ile oluyor diye biliyorum bu yüzden ben direk ic isleri bakani yazdim
-
@muzlusut sinav ani farkli oluyor iste hayirlisi ben de kurul yazdim mesala kurum olacak soruya hocam yapcak bi sey yok
-
@muzlusut C=Co +c(yd) 16=10c + c(10) oluyordu soruda verilenlerden.
20c=16 c=0.8 -
@genclerbirlikli hocam verdiginiz cevaplarda bi genel sekretir kim atar sorusu yalnis sizin
-
C 0.8 olcak arkadaşlar eminim
-
Şimdi ne yaptım ettim kafam karışık ama merkez teşkilatını sorulmuş bin tane şey yazdım çizdim bu gelmedi aklima doğrudan kan metninden soruldu. "Bakanlık merkez teşkilatı, bakanlığın sorumlu olduğu hizmetlerin yürütülmesi, bu hizmetlerle ilgili amaç ve politika tayini, planlama, kaynakları düzenleme ve sağlama, koordinasyon, gözetim ve takip, idareyi geliştirme ve denetim gibi görevleri yerine getiren yapı?" Bakanlık Merkez Teşkilatı. 4 5 tane şey yazdım yazdım sildim hiç biri bu değil
-
@Göktürk tamamdir sagolun
-
@onuktekin hocam bu aslinda eski bir cikmis soru donusumde vardi fakat sinav esnasinda benimde aklima gelmedi
-
fonksiyon gaspının yaptırımı neydi? yokluk yaptırım mı olur? yürütmenin durdurulması dedim ama...
-
@genclerbirlikli genel sekreteri içişleri bakanı atıyor hocam. Bb başkanı öneriyor.
-
@muzlusut evet hocam öyleymiş baktım şimdi
-
@onuktekin evet öyle imiş..
-
@Göktürk yokluk/yok hükmündedir/yoklukla sakattır gibi olmalıydı.
-
@genclerbirlikli saglik olsun bi hata olur o kadar diyelim
-
@onuktekin aynen hocam bende harfiyen katiliyorum bu cevaplara
-
Beyler oyun teorisi yapan var mı salladım bu arada..birde 11. Protokol..bozkurt lotus davası
-
Bakanlık merkez teşkilatıymis, bakanlık teşkilatı demiştim